Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Fábi
Először minden elsőség az Ümié .Ha van több is vagy neki nem kel :OKÉ a dolog
Hali
Elméletileg a ház egyezik,csak nem tudom a 400- nak mekkorák a fúvókáik
Hali ezt postáznád is ?
Elugranék érte: 50 km csak.Viszont a héten nem tudok
Valószinű mi is ott leszünk
Mindenkinek szép napot
jó reggelt!
Melyik exupé a sima vagy a fordított telós mert nem mind1 a fordított felső szára 5x mm az már kuka nem jó se az enyémbe se az fz-be hiába cserélsz kiflit.
elvileg igen
Az nem lenne gond,csak meglenne hogy milyen rendszám volt a mocin
Tehát ha kormánykiflikkel együtt pakolnám bele akkor lehet belemegy?
Holnap dobok linket, szerintem nem papíros, de a blokk már hiányos... A vezérlése tuti hiányzik meg még mondott valamit a fószer...
Az exup telószárai 41mm-ek,csak esetleg kormánykiflikkel tudod átrakni,a csapágy méret ugyanaz
Címet vagy linket tudsz?
Nem tudod hogy papíros e a blokk?
Szurkolok, hogy sikerüljön. Én évek óta így csinálom, meleg helyen tartom és még sem élnek sokáig. Van, hogy a telet túlélte,de nyárára kipurcant.
Most vettem én is egy ótómata akkutöltőt a lidlbe, az lesz rátéve télre.
Igyekszem. Na jó éjt mindenki
Sziasztok!
Sürgősen válaszra lenne szükségem...
Azt tudom hogy FZ 750-be az FZR 1000 Genesis első villája egy az egybe belemegy, de mi a helyzet az FZR 1000 EXUP villával?
Csak azért fontos a kérdés mert találtam egy donor motort amit bontanak és szarért hugyért adják az alkatrészeket, viszont feleslegesen nem szeretném megvenni ....
Nekem szerencsém van,egy éves már elmúlt és még tuti. Tavaly télen ki volt véve,és kéthetente rátettem az automata töltőre,és tök rendben volt.

Varta savas.
Az akksit kivenni kurvára mindegy, úgyis megdöglik. Az elmúlt 5 évben most döglött meg a 4. Pedig próbáltam már mindent ami a nagy könyvben meg van írva. Mindig más típust vettem más üzletből.Savas, zselés is volt. A mostani egy bosch volt.
Ez 1 jó nagy gumicsont, mindenki másra esküszik... az akksit ki kell venni, az biztos, meg letakarni, meg én tisztán szoktam letenni
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/mototkerekparok_teli_felkeszitese
Hú de pörög a fórum.
Küggyé szsz-t