Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod milyen kényelmes és jól húz. 800as v2 45 fok henger 5 seb kardán igénytelen disznó jól pakolható irányítható nagyon kényelmes túra motor.link
Jól beburkolták, mint kacsa a nokedlit.
Nem jön ma fel valaki a várba? Borkóstoló lesz, jó szokott lenni, (mondjuk, nem olcsó). A legjobb borászok lesznek kint. Én megyek az asszonnyal, berugás garantált Szállásunk ott lesz a Pap-szigettől 1 km-re, egy barátomnál, aztán reggel go haza, mert munka van.
Mi ez? de ronda... Túragépnek robogó, robesznak böhöm, mire jó ez?
te igazán tudhatod, hogy amit mérni lehet az nem számít
Tudom, persze, 20 év fejlesztés csak benne van De számokban nem sokat ment előre... lehetne pl. 30 kilóval könnyebb, meg ehetne sokkal kevesebbet (mert több LE nem kell bele)

Ui: mégha ugyanolyan is, mint az FZR, azé cserélném 1:1be
görbe az egyik csutka

De ha nagyon lusta vagy elmenni Celdömölkre a CMA motorhoz, és adsz egy postai címet feladom neked hogy próbáld ki.
De nagyot csalódnék benned ha ezek a csutkák tetszenének.
A Te motorodra bűn ezeket feltenni.
Tolom a képet a telefonról de olyan lassú
Sziasztok ! Tegnap volt a cégnél egy gyönyörű szép autó , országban 2 db van de csak ez van restaurálva .
Ja itt is 25 fok van hétévégére 30 fok lesz megint
Alkoss olyat mint az enyém szétvágod a plexit kap 1 enduró kormányt+befogót szerzel 1 villahidat hosszabb fékcsövet gázbovdeneket 2 tükröt és kész a szép motor és kényelmes is
itt kellemes idő van és süt a nap!
csak azért kérdeztem mert elméletileg az a villa szárra is jó méretű meg talán túrásabb mint az enyém.de javítsatok ki ha tévedek és hülyeség.mag nem konkrétan a tiedre gondoltam ha kell neked csak úgy ámblok gondolkodom a lehetőségeken. aztán majd a télen valamit alkotok.
reggelt, de jó hüvi van.
Morgen! Grüss Gott!
Én azokat a parasztkákat bírom akik látják hogy nem vagyok turista, és angolul szólnak hozzám hogy nem e akarok városnéző busszal olcsón kavarogni a dugóba. Na ilyenkor jön a MAGYAR VAGYOK NEM TURISTA! beszólás.
ha valaki gondolkodik viszonylag olcsó gépben:
http://hardverapro.hu/apro/asu...
fórumtagoknak kedvezmény:)
mi nem sértődtünk meg, ugyanis a srácról nem tudtuk eldönteni,h magyar-e.ezért félve is kérdeztük,h tud-e magyarul
majd teszek fel képet róla, de szerintem nem fog az neked kelleni
ajj de jó kis gép ez kényelmes jól megy kéne
jó reggelt
meg az is megérne egy misét, hogy melyik országból jöttek milyen félék...
egyébként néha megfordul a fejemben, hogy nem-e haszontalan amit csinálok, de ma pl megint láttam, hogy kurvára van értelme: a munkatársam, aki a másik éttermet csinálja, és überkirály istencsászár a szakmában, ma volt pihenőnapon, és egy kiscsaj volt helyette. Namost mi nem a váciban vagyunk konkrétan, hanem a pesti barnabásban, ami a váciból nyílik. A másik étterem olaszos-magyaros, az csak a második házban van a vácitól, én meg a százévesben, a tömb végén. Magyarán nekem sokkal nehezebb emebrt kerítenem, mert jobban kiesik. És a kedd amúgy is a legszarabb nap szokott lenni... És ma csináltam a százévessel 350ezer körül, míg a kiscsaj jó ha 150et, de a végén már megkértek, hogy nyomjak oda is má be néhány asztalt, segítsek a lánynak, mert nagyon üres volt. Pedig a lány beszél nyelveket, szép, lelkes, de mégse ment neki úgy mint ádámbácsinak (ráadásul nálunk nics pizza, meg minden divatos fos, amitől sokkot kapok, mikor a kutya olasz csapatban a kiskölkök, meg a nyomik pizzát, tésztát keresnek, úgyh eleve sok társaság kiesik. Mondjuk olyanoknak nem is szólok, menjenek a mekibe, köcsögök)