Kifejlődőtt. Evolúció. Ideális hullámhosszúságú fény (a halogén fényszóróból), optimális hőmérséklet, speciális gázok jelenléte. Igaz, hogy az élet kialakulásához még vízre is szükség lett volna. Az nem jött össze. Csak a szöcske.
Hogy a fenébe tudott egy ekkora állat bejutni oda? Általában a fényszóró le van szigetelve még az izzó körül is, hogy még a pára se juthasson be.
Vagy olyan gyorsan mentél, hogy amikor találkozott a fényszóró burkolatával szegény jószág, sérülés nélkül átdiffundált rajta. 🤔
Vidékre mentünk pár napra indulás előtt ránéztem minimum felett kicsivel. Venni nem akartam valahol másmilyet mert volt otthon bontott maradék csak motorkerékpár bedobtam a csomiba hátha kell az úton. Annyira nem eszi egyébként 5000 km kb 1 liter nem is látszott fogyás a pálcán kb 350 km-t mentünk. Csóri szöcske meg valahogy bekerült a lámpába kiszedtem de már nem élt...
Merre jársz, hogy nincs a közeledben egy benzinkút, vagy valami olyan bolt ahol lehet olajat venni? Ha meg annyira fogy belőle, hogy nem bír ki pár napot, vagy pár 100 km-t károsodás nélkül, akkor az nem kicsit eszi. Egy hétköznapi autóban van bőven annyi olaj, hogy ha a fele elfogy akkor sem lesz semmi gond.
Pár éve vettem anyámnak Auchan ban. Aztán lehet már nem gyártják... Majd megkérdem megvan e kell e neki ha nem neked adom. Elküldöm postán üresen úgy olcsóbb. 😁 Aztán majd raksz bele valami csapvizet az se drága. 😁
Tornáztatom,még a gyógytornász is jön,de ez még sokáig tart.A képen látszik,amilyen fekete volt a karom,az szerintem mind le is halt.Most meg kell újulni az izmaimnak.
Vagy olyan gyorsan mentél, hogy amikor találkozott a fényszóró burkolatával szegény jószág, sérülés nélkül átdiffundált rajta. 🤔