Van egy jenki pali, aki csak karbikkal foglalkozik - ő a zsírzott filc+teflon alátét szendvicsre esküszik. Eskü, egyszer kipróbálom, valami csak lehet benne, ha az öreg CB-k Keihinjein is jó volt. :)
A régi tömítések nagy része jó volt, mert 2016-ban kicseréltem őket (nem ilyen szettre, simán csapágyboltban vettem őket) de az úszóház gumijai keményre száradtak, a pillangószelep tengely tömítései pedig még a 35 éves gyáriak voltak.
Kisebbek és kemények az újakhoz képest, ott biztosan jött be + levegő.
A motorostúra olyan, mint amikor több száz km-t mentünk mindennap, egy részét az Alpokban és a Dolomitokban.
Tudom hogy jó utak vannak a horvátoknál is, tettem fel vidit arról, mikor az SX4-gyel kanyarogtunk vagy 60 km-en át.
Ez olyan volt, mintha Galla Miklós írta volna 😁
Nem ment a motor magasban. Fáradtságot nem kímélve megjavítottuk. A porbléma megoldva: nem mentünk magasra! 😅
A qplungom olyan, mint a Terminátor - megjavította magát! Lehet, használt neki, hogy kimostam.
Horvát nem motoros túra? Nagyon jót mentünk Csővel az Isztriára, végig hegyekben... még haza is jó lett volna, de inkább pályáztunk, mert esett a q eső pont aznap...
Tavaly autóztam a félsziget belsejében, ott is szép utak vannak, jó minőség, forgalom alig. Végig a keleti oldalon a part mellett, de fent a hegyoldalban, a víz 100 méterekkel lentebb...
Mióta kicseréltem a szakadt karbi membránt és vele együtt a másik 3 sértetlent is, és szinkronizáltam őket, azóta nem volt problémám a magassági levegővel. Igaz nem is jártunk 3000m közelében azóta.
Tegnap linkeltem neked: https://www.skyscanner.hu/utaz... de nézzek híreket?
A hegyekbe akarok menni nyugatra --Fábinak: igen, 2000m fölé is-- mert már rohadt régen voltunk, szóval kéne valami penge úticél. (tudom, a boxer kuplungja már csak lejtőn jó)
Nézzél híreket. Fél Ejrópa bejelentette már az enyhítéseket, a másik fele meg rövidesen be fogja. A déliek meg amúgy is szartak rá... 😁 szóval horvát is rendben. Ott is van szerpentin dögivel, csak abból mindig kihúzod magad 😠
Amióta ez a b&zi kovid lett, nem nagyon tudni még ezt ilyenkor. Mennénk szívesen valamerre (én legalábbis inkább nyugatra) talán idén már nem foglalkozik annyira a nép ezzel a sz&rral.
Régebben ilyenkor már megvolt a hozzávetőleges útvonal, most sajnos nem így megy.
Kisebbek és kemények az újakhoz képest, ott biztosan jött be + levegő.
Annyira magasan nem voltunk. Azért erdélyben is voltunk hegyekben, és ott sem éreztem semmi problémát. Úgyhogy bízok benne, hogy tényleg jobb lett.
Tudom hogy jó utak vannak a horvátoknál is, tettem fel vidit arról, mikor az SX4-gyel kanyarogtunk vagy 60 km-en át.
Nem ment a motor magasban. Fáradtságot nem kímélve megjavítottuk. A porbléma megoldva: nem mentünk magasra! 😅
Horvát nem motoros túra? Nagyon jót mentünk Csővel az Isztriára, végig hegyekben... még haza is jó lett volna, de inkább pályáztunk, mert esett a q eső pont aznap...
Tavaly autóztam a félsziget belsejében, ott is szép utak vannak, jó minőség, forgalom alig. Végig a keleti oldalon a part mellett, de fent a hegyoldalban, a víz 100 méterekkel lentebb...
A hegyekbe akarok menni nyugatra --Fábinak: igen, 2000m fölé is-- mert már rohadt régen voltunk, szóval kéne valami penge úticél. (tudom, a boxer kuplungja már csak lejtőn jó)
Telómat is lassan cserélni kéne 🤔
Már 3-éve nem vettem elő a Yamaha FZ 750-es motoromat.
Viszont ebben az évben már motorozni kell, vagy kitör a háború Ukrajnában.
Régebben ilyenkor már megvolt a hozzávetőleges útvonal, most sajnos nem így megy.