Az egyik ups a kazánházból a másik megvan 6 éve mikor a másik buszom le volt szigetelve és azzal mentünk kirándulni az országba. Azzal töltöttem a laptopot. Szóval csak ezt az egyet vettem 😁
Az jó lesz már várom ☺️
Több inverter vásárlás után úgy gondoltad hűtőből is kellene még venni egy párat? 😂 Nem próbáltad mennyi ideig tud működni az akksiról? Kíváncsi lennék....
Mert üres... csak 60-70 liter levegőt kell lehűtenie. Ha beleteszel 30 liternyi meleg folyadékot, lassabb lesz... de akkor is ugyanannyi áramot fog felvenni, szóval működni fog faszájul! 🙂
Szerintem egy jó hűtőt nem kell melegíteni a kazánházban. Lehet, hogy nem egészséges neki 5 fok alatt indulni, de ha nincs vele gond biztos beindul. Az sem lehet 150W-nál nagyobb teljesítményű.
Mi lenne, ha beindítanád hálózatról vagy 5 percre. Akkor kiderül, hogy nem rossz-e a hűtő és valami zárlat miatt csinálja ezt a szopatást és annyi idő alatt az olaj is bemelegszik a kompresszorában. Utána meg rákötnéd az inverterre.
Több inverter vásárlás után úgy gondoltad hűtőből is kellene még venni egy párat? 😂 Nem próbáltad mennyi ideig tud működni az akksiról? Kíváncsi lennék....
Az bent van (tehát nem hideg) és üzemel is, szóval egy próbát megérhet.