Ennyire nem mélyedtem bele.
Kapszulásat először az Öreg Cica konyhájában ittam (mlas által elkészítve) jó volt, de az mellett kitartok hogy a kávét főzni kell.
70-es évekbeli automata Mirexal. (amennyire utánanéztem, akkoriban ez jó minőségű, átlagos, mindennapi óra volt kizárólag belső piacra)
Eredetileg a svájci nagyapámé volt. Tudtam hogy apámnál a fiókban csak a helyet foglalja 35 éve (régen sem igen használta, a digitálisat szerette) így nemrég elkértem és nekem adta.
Mivel egész jól néz ki és működik is, de a használat nyomai eléggé látszanak rajta (karcos és kopott itt-ott) ezért arra gondoltam hogy elviszem egy óráshoz felújíttatni. (megkérdezem itt is hogy csinálnak-e ilyet, de Budafokon láttam egy komolyabb műhelyt ahol restaurálnak is, ott biztos menni fog)
Ilyen, csak arany színű: https://www.zeitjaeger.ch/prod...
Vicus kapott karácsonyra (na jó nem karácsonyra,csak a dátum esett egybe majdnem) egy kis autót. A peugeot keveset használta, mindig az volt a kifogás,hogy diesel és nem tesz jót neki a városozás. Hiába mondtam hogy rengetegen használják így a dieselt és akkor mindig bólogatott.Amikor láttam hogy három szatyorral buszozik haza akkor megfogadtam,nem hagyom ennyibe a dolgot. Igazam is lett. Pár nap alatt többet használta mint a peugeot-ot egész évben. És azt is mondta, hogy még1x nem követi el azt a hibát,hogy eladjuk a kis autóját.
Az elmúlt két hónap mérései alapján semmilyen hatással sem volt a vérnyomásomra a megvonás. Ugyanúgy 130-140/ 90-98. Most épp 136/98-90.
Általam kevert kakaót toltam helyette.
FordocsKA lett
Kapszulásat először az Öreg Cica konyhájában ittam (mlas által elkészítve) jó volt, de az mellett kitartok hogy a kávét főzni kell.
Eredetileg a svájci nagyapámé volt. Tudtam hogy apámnál a fiókban csak a helyet foglalja 35 éve (régen sem igen használta, a digitálisat szerette) így nemrég elkértem és nekem adta.
Mivel egész jól néz ki és működik is, de a használat nyomai eléggé látszanak rajta (karcos és kopott itt-ott) ezért arra gondoltam hogy elviszem egy óráshoz felújíttatni. (megkérdezem itt is hogy csinálnak-e ilyet, de Budafokon láttam egy komolyabb műhelyt ahol restaurálnak is, ott biztos menni fog)
Ilyen, csak arany színű: https://www.zeitjaeger.ch/prod...
Általam kevert kakaót toltam helyette.
Az őrlő! Nem?