Lövedéknek híjják lőszer az, amiben lőpor van amúgy meg igen, elgyakorolni jó lesz, kösz. Versenyre egy adott típussal megy mindenki, amihez be van állva, ott nagyon nem mind1. Majd' 6 Ft darabja, piacos van 2 Ft-ért is, csak az nem pontos.
Gyerekként otthon nyomtuk, akku-ólomból - oszt' az is jó volt
A garázs nagyjából megvan, még az első helyiségben van némi glettelni-festeni való. Most a bejáró előkészítését csinálom (kábelek-csövek elhelyezése, a sövényeket szedtem ki ahol nem lesz) valamikor mostanában jönnének betonozni.
Ott az ajánlóban talátam ezt, na őt is meglőném, ha nagyon könyörögne egyébként 22-el 150 m-ről állva egy tojást - nem egyszerű... http://youtu.be/CUtasDhjpI4;feature=emb_rel_end
Aha, a lyukba lövés nekem is eszembe jutott róla
A Remington 700 az egyik legjobb kapható mesterlövész puska, a távcső viszont alsó-közepes szint - ennél nekem is jobb van Nem tudom, milyen a táv, nem hallgattam végig.
Érdekes, hogy benntartja a levegőt, a szakma szerint kilélegezve kell lőni.
Holnap reggel találkozok vele, aztán úgysem megyek 12 napig. (lehet mire megyek két hét múlva, addigra már csak én leszek az egyetlen aki viheti az üzemmenetet)
Amúgy furcsálltuk hogy nem is tesztelték le most, hogy jöhet dolgozni, csak kapott egy papírt hogy mehet és kész.
Átesett rajta a sógorom, a fiam, meg itthon egy jó haver - minddel találkoztam, amikor fertőzhettek... a Zasszony meg 3-4-el találkozik naponta. Még élünk
Gyerekként otthon nyomtuk, akku-ólomból - oszt' az is jó volt