Fiatal srác volt, nálunk mivel senki nem akart már akkor sem kétkezi munkát csinálni 2000 elejéről van szó, olyanból is oktató lett, aki ügyesebb az átlagnál..de konkrétan beletojik sok mindenbe. Másik húzása az volt, hogy elnyomott pár köb pallót oda...ahova nem kellett volna, de ugyanott szeglemezes kötésnél az 5 helyett volt hogy 2 csavart rakott 80 centis párkány kinyúlásnál...mert szerinte megfogja...Még tart, de amikor odaadod az anyagot, a leírást és mást csinál..
Ez hol épül?
Ez igen és okosan fogatod a falakat szélnyomás ellen. Nálam egy ács szakoktató nem csinálta, pedig kértem, lerajzoltam, tett bele közel 10 centi difit ami burkoláskor okozott kis fejtörést.
Haverom építész Mapei fun jár továbbképzéseket meg bemutatóra MS 45-öt adott zuhanyfülkét tömíteni. Elég jó víz alatt is lehet használni nem ecetes odaragad mindenre viszont emiatt nehéz utána szépen elhúzni.
Becsületemre legyen mondva, csináltam bádogos forrasztó lámpát is, meg össze tudom "taknyolni", de ezzel sokkal egyszerűbb és szakik szerint tartós. A kéményszegély festett acéllemez, azt is ezzel varrtam körbe 5 tubus ráment a kb 3 méterre de atomstabil lett, a régi szilikont már megette az idő vasfoga. A levált kő burkolatot is megfogta frankón, meg a saválló kémény sapkát is, ezért merem ajánlani mindenkinek
Ez hol épül?