Mar csak olyat rendelek usa bol ami vagy nincs europaban,vagy kurvara olcso,most egy valtova szemezek valami 6000 ert.A pista meg asszem 14000 ha szivoznak a postan lesz 30 is.Az mar gebasz.
De futottam bele hasznalt cuccnal import charges-be.Az meg plusz koltseg.
Tényleg, nekem is annyi volt! És a vicces és abszurd, 3000,-Ft-ért levámolják neked, VAGY 1500,-ért kiküldik a papírt és megcsinálhatod magadnak. :D DHL vagy GLS-ről mesélték, hogy ott átadják a papírt ingyen vagy ilyen 3000 körül rájuk bízhatod. Köszi a korrigációt.
U.i.: Ha idomhoz keresel patentet, autós boltokban simán találsz olyat, ami klappolni fog. Én azt hiszem a Citroen kárpitpatentját használom.
U.i.2.: Nem akartam félreérthető lenni, nem arra gondoltam, hogy patenteken gazdagszik meg a márkakereskedés. Az a csomag (egyet nekem nem adtak), ami ott 3500,- lett volna, autós boltban 600,-Ft volt.
Én Amerikából rendeltem múltkor egy pakkot mindenféle kisebb-nagyobb dologgal. Kifizettem a PK-t (13 USD), kifizettem a Posta vámkezelési díját (fix. 1.500,-Ft), kifizettem a 27% ÁFÁ-t , spóroltam és kb. hamarabb megkaptam, mint tudták volna szállítani márkakereskedésből.
Én nem tudom milyen árképzéssel dolgoznak, de hogy sokat akarnak keresni bámin is, az tuti. Valaki kompetens elárulhatná, hogy egy-egy kereskedés/szerviz milyen arányban jut profithoz járműkereskedelemből és egyéb tevékenységből (alkatrész- és egyéb termékkereskedelemből, szervizből stb.).
Szoktatok az oem-parts-ról rendelni? A következőnél beszállnék valakihez. Egyedül nem éri meg egy 450 forintos patentet 1500 forintos szállítási költséggel beszerezni.
villahid rogziteset nem,akkor beesne az egesz.Tehat also villahid,kerektengely,ennek rogzito csavarja,majd tologatod,tekered a kormanyt,fekezel.Ha kifulladtal rogzitesz mindent.Gyakorlatilag egyenesbe all minden,es sanszos hogy nem pulzal a fek.Mar ha minden mas tenyleg jo.
De ez csak netes elmelkedes.
Milyen érdekes hogy te tudsz fogalmazni érthetően van mire alapozd az írásodat, a “motor doktor” meg egyszeűe sarat dobál...
Vagy te iscikkíró vagy titkiben
@Phase-R_OneT majd megpróbálom. De ha abból indulok ki, hogy a tankborítás elején lévő két patent nem ugyanaz, mint a hátulján lévő kettő...
De futottam bele hasznalt cuccnal import charges-be.Az meg plusz koltseg.
U.i.2.: Nem akartam félreérthető lenni, nem arra gondoltam, hogy patenteken gazdagszik meg a márkakereskedés. Az a csomag (egyet nekem nem adtak), ami ott 3500,- lett volna, autós boltban 600,-Ft volt.
Én nem tudom milyen árképzéssel dolgoznak, de hogy sokat akarnak keresni bámin is, az tuti. Valaki kompetens elárulhatná, hogy egy-egy kereskedés/szerviz milyen arányban jut profithoz járműkereskedelemből és egyéb tevékenységből (alkatrész- és egyéb termékkereskedelemből, szervizből stb.).
suzukinál müködött...yamahában még most vagyok uj.
Eladóvá válik egy FZS 1000-esről a képen látható Martin ovál dob. Szép, szinte karcmentes állapotban van, szép de visszafogott hanggal.
yamaha fz1s és/vagy fz8s keresek. fekete, szürke,sötétkék a preferált szín!
és csakis ABS verziót akarok megvenni.
akinek van eladó, kérem jelezze irányárral, fotóval. köszi
De ez csak netes elmelkedes.
Vagy te iscikkíró vagy titkiben