Az aznap esti Hiradoban mar azt nyilatkozta a rendor, hogy az Audis nem adta meg az elsobbseget, az autos volt a hibas. Ugyanebben a musorban volt arrol szo, hogy 10-bol 7 motoros balesetet a masik fel (autosok, egyebk jarmuvek) okoz.
Jahh.... vajon ezt az idióta autósok is megteszik...? én mindennap a városban, a belvárosban nyomulok bár nem az ezressel hanem egy “nagyrobival” amin elől hátul ABS van mindennap jónéhányszor ropog elől hátul. Természetesen előfordul h saját dolog miatt de ugye emberek vagyunk. De borzasztó amennyire világtalanok az autósok..
Igen nagy a valószínűsége h alárendelt útvonalról elékanyarodott az Audi.
Szörnyű mennyire nem mérik fel a távolságot sokan akár motor akár autó viszonylatában
Nos ez így nem vészes,de én kinézet elleni merényletnek tartom a bukócsövet.
A képen lévő ráadásul alul nincs megtámasztva,így ahogy a givi anyagminőségét ismerve tuti belöki a dekli oldalát.Akkor meg mindegy.
Ahogy nézem két tengelygomba,fent bukógomba,első-hátsó lábtartó,kormányon megtámaszkodik,tank ugyis cserés szóval pofáraesés mindegyszar.
Amúgyis az előttem szóló kolléga helyesen mondja,ugyis a tengerben landol.
Ha már a dobozokért kaptam, újabb kérdés: Bukócső? Az FZ6-on gomba volt, mert úgy vettem, de mindig cső volt a terv. Az XSR-re Givi-t néztem. Oldalról nem vészes, viszont szemből elég szélesnek tűnik, 3 ujjnyi vastagságot áll el. A másik opció, hogy a motorra a gyári csúszóprotektor, plusz a feljebb két-két gomba. Igaz, mindenhol csak az egyik vázcsavarhoz van gomba. (A cső előnye, hogy mehet rá a kamera, meg egyszer talán eljutok egy ledes lámpáig.) SZóval a cső mennyire stílusidegen?
Szörnyű mennyire nem mérik fel a távolságot sokan akár motor akár autó viszonylatában
http://www.blikk.hu/aktualis/b...
Jesszusom
https://24.hu/belfold/2018/09/...
A képen lévő ráadásul alul nincs megtámasztva,így ahogy a givi anyagminőségét ismerve tuti belöki a dekli oldalát.Akkor meg mindegy.
Ahogy nézem két tengelygomba,fent bukógomba,első-hátsó lábtartó,kormányon megtámaszkodik,tank ugyis cserés szóval pofáraesés mindegyszar.
Amúgyis az előttem szóló kolléga helyesen mondja,ugyis a tengerben landol.
Ezeket a buditartályokat nehogy megvedd.
Mire figyeljek?