Eddig azt tapasztaltam, hogy a szalonok a tartozékokból sem nagyon szeretnek engedni. A tartozékok viszont még a némi kedvezmény mellett is majd kétszer drágábbak, mint máshol. Mondjuk pl. az Evotech cuccoknál. Ez a márka jó? Érdemes foglalkozni vele? Vagy hasonló, gyárinál olcsóbb, de jó minőségű gyártót tudtok javasolni. A két kart kicserélni a kormányon (fék és kuplung) nagy ördöngősség? Csak szerviz tudja, vagy halandó ember is? Iyeneket a Fazeren nem piszkáltam.
Nos. Elment a moci. Tegnap (vagy tegnap előtt?) felraktam a képesmotorra is, 799-ért, és mindenhol átírtam annyira. Me felhívott délelőtt egy érdeklődő, délután idejött, megnézte, megkérdezte, hogy odaadnám e 760-ért. Mondtam neki, biztos megegyezün. Erre közölte, hogy okés, írjuk az adás-vételit. Szegény itt volt másfél órát, ugyanis a navit és a kamera cuccokat leszedtem, a navi pedig be volt relézve rendesen. Még jó, hogy ma hazahoztam Pestről a papírjait a gépnek. Örülök persze, de azért sajnálom is, jó kis gép volt.
ha ajánlhatok valamit: idén ne vegyél új motort , mert csak az adóját fizetheted, viszont a régit mindenképp próbáld eladni idén, hogy ne kelljen az adóját jövőre befizetned + az újnak...
Jövőre menj el Szegedre vagy Tatabányára vagy Kecskemétre, ők mind a 3 an engednek a motor árából, bár lehet kicsit erőszakosnak kell lenni. Harmatit kerülném mint a tüzet, legalább is motor terén se akar nagyon engedni , a szervíz meg brrrrrrr, inkább nem mondok semmit. Ezeket a köröket idén lefutottam...
Ha a 650 és a 150 találkozna (de sajna egyik az egyik, másik a másik kereskedő), akkor már nem is lennénk messze onnan, ahol úgy ahogy jól érezném magam.
A 650 es kb talált,senki nem fog többet adni beszámítva,az a 150 kb ennyi tud lenni.Ez van.
Pénzügyileg lehet jobb egy alacsony kamatos hitel,és addig befektetővel a pénzt nyerni rajta,mondjuk a fűpiacon.
850-ért hirdetem (nyilván nem ennyiért fog elmenni). Az egyik cég 0 forintot a motorból és 0 forintot a kiegészítőkből, a másik cég 150eFt-ot a motorból, ott a kiegészítőkről még nem beszéltünk.
Hol van a háton fekve röhögős smájli? Na, most akkor nem lesz új motorom, annyira azért nem szívatom meg magam. Mondom ezt két ajánlat után. Nem is az a baj, hogy egyik cég 650, a másik cég 550-re tartja a Fazert, hanem hogy egyik se nagyon szeretne mindemellett engedni az új motor vagy a tartozék árából. Vagyis az én józan paraszti eszem szerint kéne nekik az egész árrés az eladásból, plusz némi nyereség a Fazerből. Nincs is ezzel gond, pénzből élnek. Csak nem szívesen adnék nekik extra bevételt.
Mondjuk luggage fronton nekem a kedvencem az sw-motech.
Karokat meg alap hogy az ember egy kiados fetrenberger utan ejjel elemlampanal fel kezzel veresen ki tudja cserelni egy tizes kulcsal.