Na, itthon a kicsike. Érdekes a világ, se gyári szerszámkészlet (csak egy csavarhúzó és két imbusz, de hogy a rugót mivel lehet állítani, meg mondjuk a biztositék dobozt mivel lehet kinyitni), se kezelési útmutató. Bezzeg az FZ6-hoz még minden volt.
Mivel a motor állapotán már nem igazán lehet javítani.... így a picsát tankonám meg csurig....
Sőt akár mindennap többször is ha sokat fogyaszt..
Bár hezitálnék akkor most melyik tankba töltsek?.... a felsőbe, vagy az alsókba....
Ivanics. No, szerintem tuti tegnap küldték csak el a papírokat. Délelőtt hívott a bank az adategyeztetésre, mondta a hölgy, egy óra múlva lesz válasz. 10 perc múlva hívott a szalon, hogy okés.
Nem igazán értem én ezt a kereskedői hozzáállást. Hétfőn benn voltam a szalonban, bevittem az általuk kért papírokat, adtam némi előleget. Tegnap hívtam a pasit, kinyomott. Ma is hívtam, ma végre visszahívott. Mondom neki, kb. mennyi időre számítsak a bankkal, és legyen kedves dobni egy sms-t a potitív döntésről, mielőtt küldi a doksikat. Mert hogy addig nem rendelek meg ezt azt, amíg nem biztos a dolog. Félóra múlva jöttek az aláírandó papírok. Szerintem még sak ma fogja a bank felé megküldeni a kérelmet...
http://youtu.be/0h5i9TH60P4