Nüvi 56LM-et használok. eBay-ről vettem kb. párszáz forintért kormányhoz való konzolt. Szivargújtó aljzat szintén onnan. A navi csak a gyári szivartöltőjével hajlandó tölteni, de valahogy mem szereti a rázkódást. Van egy eladó használt tanktáskám, Yamaha R6 felirattal, mágneses. Egyszer használtam (de használtan kaptam), akkor benne volt egy komplett hétvége cucca, nem volt vele gondom, tök stabil volt.
Nem rég került hozzám egy 2004-es FZ6N. A közeljövőben szeretnék hozzá pár kiegészítőt venni. Mivel túrázás a cél, kelleni fog egy navigátor tartó. Ezzel kapcsolatban tudtok ajánlani valamilyen bevállt márkát,modellt? Egyébként Garmin Nüvim van. Aztán ehhez kellene szivargyújtó csatlakozó is. Ezügyben?
Valmint egy tanktáskára is beneveznék. Nézegettem a Givi táskáit, amik nem mágnesessek, hanem a tanksapkán keresztül fogatódnak fel. Ezzel kapcsolatban tapasztalat? Vagy megteszik a mágnesessek is? Nekem kicsit instabilnak hat, habár eddig soha nem használtam tanktáskát egyik motoromon sem, tehát a tapasztalatom 0.
Egyelőre ennyi, remélem hogy tudtok jó tippekkel szolgálni :)
Esetleg ha létezik valami tipushiba, vagy egyéb amire külön figyelmet kell szentelni, azt is szívessen olvasom.
Sziasztok! Nemrég vettem egy Fz6n-t és az üzemanyag szintjelző szegmensei villognak csak a vonalkák villognak az F E jel nem. Érdeklődnék, mi lehet a probléma oka?
Előre is köszönöm a segítséget!
tud valaki választ adni arra hogy fz6n re hova lehet bekötni fokozat kijelzőt? van rajta szerviz csatlakozó?vagy valami váltókapcsolo.állitolag ezekbe a legegyszerübb bekötni.
Szia! Nem értek egyáltalán a villamossághoz, de én tuti nem mondanám, hogy túl hideg blokk miatt villogott a műszerfalad. Nem lehet, hogy beázott valami csatlakozó, bemostál magasnyomással neki? Én mosás után tapasztaltam 6000+ km után, hogy indító kulcs elforgatása után tesztel a rendszer, és mintha az üzemanyagszivattyú nem állt volna meg, "relés" kattogás volt, majd megszűnt... ezt párszor eljátszotta..azóta csönd van. Lehet ebben az esetben is lehet arra hagyatkozni, HOGY AZ IDŐ MINDENT MEGOLD .
Helló!Akadt egy kis problémám Fz1 2007, tegnap mosás előtt megyek dinamikusan inditástól kb pár perc mulva a vizhőfok visszajelzőm felvillan(műszerfalon piros), ma már mosás után ugyen ez a szitu csak az olajhőfokjelzővel. Motor leállit, ujra indit és eltűnik.Lehet h tul hideg volt a blokk azért jelzett, vagy esetéeges csatlakozóval van valmi gond?Most értünk haza egy hosszab turáról kaptunk esőt rendesen de nem produkált ilyet soha.Víz, olaj szint rendbe van!
Nem rég került hozzám egy 2004-es FZ6N. A közeljövőben szeretnék hozzá pár kiegészítőt venni. Mivel túrázás a cél, kelleni fog egy navigátor tartó. Ezzel kapcsolatban tudtok ajánlani valamilyen bevállt márkát,modellt? Egyébként Garmin Nüvim van. Aztán ehhez kellene szivargyújtó csatlakozó is. Ezügyben?
Valmint egy tanktáskára is beneveznék. Nézegettem a Givi táskáit, amik nem mágnesessek, hanem a tanksapkán keresztül fogatódnak fel. Ezzel kapcsolatban tapasztalat? Vagy megteszik a mágnesessek is? Nekem kicsit instabilnak hat, habár eddig soha nem használtam tanktáskát egyik motoromon sem, tehát a tapasztalatom 0.
Egyelőre ennyi, remélem hogy tudtok jó tippekkel szolgálni :)
Esetleg ha létezik valami tipushiba, vagy egyéb amire külön figyelmet kell szentelni, azt is szívessen olvasom.
fz6 2006 .
Kellően erős, Leo Vince szerű hang, budapesti forgalomba kiváló, gyári megjelenés (E-betű).
A motorom elkelt nélküle, garantáltan kellemes, használható hangja van.
Átvétel hétköznap Budapesten, hétvégén Pécsen lehetséges. Tel: 30/895-7364
Nemsokára elérem a 30ezer lm-et a motorban.
Milyen szerviz lenne javasolt ennél a mérföldkőnél?
Előre is köszönöm,
Előre is köszönöm a segítséget!
Sportos utcai motorozáshoz és túrázáshoz milyen fékbetéteket javasoltok az FZ6-hoz?
Előre is kössz
Yamaha FZS 1000- hez keresek fej idomot vagy ami kompatibilis vele
Ha tud Valaki valamit kérlek ne tartsa magában
Köszi