Sziasztok,
FZ6-ra keresek sportdobokat ( lehetőleg összekötő csővel )
Itthoniak közül csak Mastek jöhet szóba :)
Amennyiben esetleg tudtok eladó kipufogót, kérlek írjatok privátot.
Nagyon köszönöm!
ha kiveszed ezt a szelepet, akkor körbetudod mérni a tengelyét mikrométerrel,hogy körkörös e, illetve,hogy mekkora a mérete, no ugyan ezt kell megcsinálni a házban, csak az macerásabb :D
de ha kiveszed és tényleg nagy a kopás, akkor meg fogod látni hol van kifényesedve, (ott van elkopva)
Hol zöröghet ?A tengelynél vagy a háznál?Az enyém mindkét helyen eléggé lóg.A Hüvelyt a tengely vagy a ház felől tegyek és milyen anyagból a hőtágulás miatt?
Nálam meg azt hiszem, öregszik a motor. Az elején úgy 4,4-et evett, a vége felé meg már volt, hogy 5,5-et is megevett.
Persze az is lehet, hogy az elején nem történtek olyan véletlenek, hogy egyesben tiltásig forgott. (Tényleg véletlen volt, nem szándékos, magam is meglepődtem.)
Az utolsó mondatodban van igazság. Ugyanannyit eszik a nagyfazerem, mint a kicsi evett, holott gyorsabban járok vele. Kb. ugyanúgy húzom a gázt, csak ez jobban megy ugyanakkora gázállásnál.
Nekem is,ez pusztan tankmeret es a jobb tekerentyu hasznalatanak valtozo fuggvenye.
Van hogy 210 es allok lepencen hogy miaf....sz es van hogy 300 utan epp hogy begurulok a rossfeldstrasse elotti kutra hogy van meg 1 liter a tankban.
Kisebb motort jobban kell porgetni tobbet eszik mint a nagy,a fek-nagygaz combo is gyilkos a tankra nezve.
Kevés, tényleg kevés. Én nem is a fogyasztására szoktam panaszkodni, ha kérdezik, hanem a hatóvájára. Mivel ritkán megyünk túrázni sportmotorosokkal, általában én biztosítom a szűk keresztmetszetet a tankolásokhoz sporttúra/túramotorosokkal.
Sziasztok! Ha valakinek az ismerőse jó műszaki állapotú FZS600-ast keres, de nem ilyed meg az esztétikai hibáktól, szóljon, olcsón odaadnám. A szívem megszakad, de idén nagyon keveset mentem vele, nincs értelme kerülgetnem. Lesz hirdetés is hamarosan.
Őszintén mondom, ebbe nincs semmi húzás. A testsúlyom is nagy, majdnem két sovány motoros kijön belőlem, de mikor húzom, akkor 180-at sem megy és már villog. Az én motorjaim ilyen "sokatfogyasztósak" voltak.
Egyszer-kétszer elhatároztam, hogy kb. a KRESZ-nek megfelelően megyek mindenhol, megnézem úgy mennyit fogyaszt, de elfogyott a türelmem pár km után.
Országúton 130 az alap, a többi a kedvemen múlik.
Csak a fogyasztás kiábrándító, vagy tettek volna rá nagyobb tankot... Alattam az FZ1 sosem ment el 310-et, max. 230-at. S ekkor aztán nincs szinte semmi móka benne.
Mi lenne a 250 km távos MT-vel, elmegy 160-at?
FZ6-ra keresek sportdobokat ( lehetőleg összekötő csővel )
Itthoniak közül csak Mastek jöhet szóba :)
Amennyiben esetleg tudtok eladó kipufogót, kérlek írjatok privátot.
Nagyon köszönöm!