Nem eladó, majd talán jövőre. Ez az első szériás FZS 600 (1998-2001/2002). Nagyon tuti motor, csak ajánlani tudom! Sokáig nem akadt ellenfele a kategóriájában.
őőőő asszem ha jól emlékszem ujpesten de megnézem a számláját vagy is blokkját . meg ha nem felejtem akkor csinálok róla képet bár a hasidomról is ezt mondom 1 hete
Tyűű de klassz a mocid... nagyon ász Én is most egy ilyen paripára gyűjtögetek de asszem csak jövőre lesz meg:( Nem eladó? Jól van csak vicceltem... Amúgy milyen a gép? Én is valami ilyesmi évjáratú gépet akarok majd. Hali
Szia Karu !
Te szerintem valamilyen polírozó szerrel takarítod, mert a hőtől enyhén elszineződik.
Én viszont csak sima shamponos vízzel.
És nagyon szép.
De mint minden nő, Ő is makacs: állandóan ragaszkodik az ötleteihez, és ha nem arra mész, amerre ő mondja elég hosszú idő, mire újraértelmezi a helyzetet - addig meg állandóan visszavinne a régi útvonalra...
1500 forintos konzollal felraktam Andreát a kormányra és teljessen jól működik . ha lenne vételre alkalmas sisakom akkor hallaná is a csajt ahogy navigál így csak nézem ha esik akkor leveszem és elrakom mee ha nagyon esik akkor úgy is meg kell állni azt meg nem nagyon kell navigálni meg találtam a fényképezőmet most máá csinálok képet a hasidomról
Az a baj hogy már így vettem, én is nagyon sokat suvickolom minden "porcikáját" de a leömlőket sajnos soha nem láttam eredeti fényükben. (első tulaj nem lehetett egy gondoskodó egyén)
Nem is tudom hogy a zománc (vagy mi a...) égett le róla vagy le lehetne szedni/kaparni valahogy azokat a fekete területeket
Szia Földi !
Ne félj nem fog befeketedni ha gondozod.
Nekem most már 33000 km van benne és gyönyörű ahogy írtátok olyan réz szerű színe lett.
Igaz én arra mindíg ügyeltem, hogy eső után mindíg amikor volt rá lehetőségem minél hamarabb lemostam a leömlőket.
Most volt 10-es szervízen (...), egyébként rendszeresen lemosom, nem hagyok ráégni semmit (sajna a kevésbé elérhető helyeken nem ilyen szép ). De még ~20e és az enyém is átfeketedik.
Az "04 FZ6 még jó volt, de az S2-t elszúrta a Yamaha.