510le szívómotorotól, gyárilag tervezve, tesztelve, de az Audi turbós méghozzá nem egy smart turbó van rajta hanem valami giga iveco vagy hasonló, egy pillanat alatt megjön a turbó és 3x 4x erősebb 1-2 mp alatt míg az aston fokozatosan adja le a teljesítményét
azért azt ne felejtsd el hogy az egy fulextrás sport kocsi mindennel ellátva. persze több tíz milláért.
ez meg egy 20 éves autó, fele akkora köbcentivel, az aston árának a töredéke és ebbe az is beletartozik hogy a futóműve nem a legfullosabb (20 éves)
ha már a pro drag kocsikhoz hasonlítottad ezt az audit, azt hittem ennyit tudsz hogy miért van nagy gumi kis nyomással...
fonokom astonja gyarilag 510lovas, 4kerek meghajtasu, kicsit fel van pockolve, mert bolond a szentem, de parkettanal repul, nem pattog szal futomu a ludas, a leeresztett gumi nemtom miert jo, talan hogy nagyobb feluleten teruljon el, mint a kraznal a mocsarban? :-d
Akció!
Az amúgy is annyiba kerülő kenyeret azonos árban kínálják akciósan, szokás szerint fölé írnak egy magasabb árat és áthúzzák.
Na de a barmok kint hagyták a normál árcédulát is!
biztos közrejátszik a pattogásban az hogy összkerekes, a nagy gumikban kellően levan engedve a nyomás. többit nemtudom.
de semmiesetre se paraszttuning magyarország tán legerősebb (nem épített) autója
easy van, nem kioktatni akartalak, csak csendesen megjegyeztem hogy paraszttuning szaga van a gepnek.
magam is tuning fan vagyok (benzines), viszont a futomuvon elkepedtem, mert rendesen eletveszely amit muvel a kocsi alatt.
dieselre abbolhajaztam,hogy elegge fekete volt a fust, amit kikohogott a masina, benzinesbol ritkan szall ilyen szinu :-D
a kishusomert bocs, valahogy ramragadt, itt mindenki kishusom, ugysem ertik a magyart
Amúgy, apró részletek: az autó 2,3 5henger, benzinturbó(!), nem épp dízel, de ez egy M-es bömbi tulajnak biztosan feltűnhetne, ha már egy trabanthoz hasonlítgatja... Csók a családnak!
Kishusom?
Nem baj ha nem tudsz valamit, csak akkor ne írj ekkora faszságot...
Passz-nak igaza van, a 2.3, 5henger nem számít olyan hihetetlen nagy motornak a drag világában. A futóműről meg csak annyit, hogy 1000 lóerővel nehéz bánni, nem gagyi cucc ami alatta van, elhiheted, volt már szerencsém párszor élőben is látni.
De ezt a kishusom megszólítást inkább hanyagoljuk, mint ezt az egész témát. értelmesen lehet róla beszélgetni, de ez át fog csapni a "kevésbé értelmes" részébe a dolognak, az meg minden, csak nem ide való. Csak ha nem tudsz valamit, akkor inkább ne szólj hozzá.
Bocs az offért!
bazsy
ezen kész vagyok
A szervezete egyből letilt ha dolgozni kell!
http://youtu.be/Ou7NLJhXTRw
ez meg egy 20 éves autó, fele akkora köbcentivel, az aston árának a töredéke és ebbe az is beletartozik hogy a futóműve nem a legfullosabb (20 éves)
ha már a pro drag kocsikhoz hasonlítottad ezt az audit, azt hittem ennyit tudsz hogy miért van nagy gumi kis nyomással...
Akció!
Az amúgy is annyiba kerülő kenyeret azonos árban kínálják akciósan, szokás szerint fölé írnak egy magasabb árat és áthúzzák.
Na de a barmok kint hagyták a normál árcédulát is!
de semmiesetre se paraszttuning magyarország tán legerősebb (nem épített) autója
magam is tuning fan vagyok (benzines), viszont a futomuvon elkepedtem, mert rendesen eletveszely amit muvel a kocsi alatt.
dieselre abbolhajaztam,hogy elegge fekete volt a fust, amit kikohogott a masina, benzinesbol ritkan szall ilyen szinu :-D
a kishusomert bocs, valahogy ramragadt, itt mindenki kishusom, ugysem ertik a magyart
csak érdekességként tettem be ide a videót.
Nem baj ha nem tudsz valamit, csak akkor ne írj ekkora faszságot...
Passz-nak igaza van, a 2.3, 5henger nem számít olyan hihetetlen nagy motornak a drag világában. A futóműről meg csak annyit, hogy 1000 lóerővel nehéz bánni, nem gagyi cucc ami alatta van, elhiheted, volt már szerencsém párszor élőben is látni.
De ezt a kishusom megszólítást inkább hanyagoljuk, mint ezt az egész témát. értelmesen lehet róla beszélgetni, de ez át fog csapni a "kevésbé értelmes" részébe a dolognak, az meg minden, csak nem ide való. Csak ha nem tudsz valamit, akkor inkább ne szólj hozzá.
Bocs az offért!
bazsy
ON
http://youtu.be/K7_IQqt8nlU