Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel minden tégla a munka része . de ha nemes fém lett volna
"letilt"
ezen kész vagyok

Amint látjátok ő egy cigány.

A szervezete egyből letilt ha dolgozni kell!
http://youtu.be/Ou7NLJhXTRw
Jah,de ez csak a zsebkönyv verzió.
Na ... ez sohanemérdekelt ...
Végre megjelent a "Hogyan értsük meg a nőket" első kötete!
Ez így volt belőve.....1X-i fixgáz....
Akkor ez most a viccek topik,vagy a "hogyan vesszünk össze a szar négykerekün" topik?
510le szívómotorotól, gyárilag tervezve, tesztelve, de az Audi turbós méghozzá nem egy smart turbó van rajta hanem valami giga iveco vagy hasonló, egy pillanat alatt megjön a turbó és 3x 4x erősebb 1-2 mp alatt míg az aston fokozatosan adja le a teljesítményét
A WINdízelnek is megemelkedett a kocsija amikor gyorsultak, el is csapta a vonat....
azért azt ne felejtsd el hogy az egy fulextrás sport kocsi mindennel ellátva. persze több tíz milláért.
ez meg egy 20 éves autó, fele akkora köbcentivel, az aston árának a töredéke és ebbe az is beletartozik hogy a futóműve nem a legfullosabb (20 éves)
ha már a pro drag kocsikhoz hasonlítottad ezt az audit, azt hittem ennyit tudsz hogy miért van nagy gumi kis nyomással...
Tessék lego city :D
fonokom astonja gyarilag 510lovas, 4kerek meghajtasu, kicsit fel van pockolve, mert bolond a szentem, de parkettanal repul, nem pattog szal futomu a ludas, a leeresztett gumi nemtom miert jo, talan hogy nagyobb feluleten teruljon el, mint a kraznal a mocsarban? :-d
Tesco Expressz

Akció!
Az amúgy is annyiba kerülő kenyeret azonos árban kínálják akciósan, szokás szerint fölé írnak egy magasabb árat és áthúzzák.
Na de a barmok kint hagyták a normál árcédulát is!
biztos közrejátszik a pattogásban az hogy összkerekes, a nagy gumikban kellően levan engedve a nyomás. többit nemtudom.
de semmiesetre se paraszttuning magyarország tán legerősebb (nem épített) autója
easy van, nem kioktatni akartalak, csak csendesen megjegyeztem hogy paraszttuning szaga van a gepnek.
magam is tuning fan vagyok (benzines), viszont a futomuvon elkepedtem, mert rendesen eletveszely amit muvel a kocsi alatt.
dieselre abbolhajaztam,hogy elegge fekete volt a fust, amit kikohogott a masina, benzinesbol ritkan szall ilyen szinu :-D
a kishusomert bocs, valahogy ramragadt, itt mindenki kishusom, ugysem ertik a magyart
ott a pont.

csak érdekességként tettem be ide a videót.
Amúgy, apró részletek: az autó 2,3 5henger, benzinturbó(!), nem épp dízel, de ez egy M-es bömbi tulajnak biztosan feltűnhetne, ha már egy trabanthoz hasonlítgatja... Csók a családnak!
Kishusom?
Nem baj ha nem tudsz valamit, csak akkor ne írj ekkora faszságot...
Passz-nak igaza van, a 2.3, 5henger nem számít olyan hihetetlen nagy motornak a drag világában. A futóműről meg csak annyit, hogy 1000 lóerővel nehéz bánni, nem gagyi cucc ami alatta van, elhiheted, volt már szerencsém párszor élőben is látni.
De ezt a kishusom megszólítást inkább hanyagoljuk, mint ezt az egész témát. értelmesen lehet róla beszélgetni, de ez át fog csapni a "kevésbé értelmes" részébe a dolognak, az meg minden, csak nem ide való. Csak ha nem tudsz valamit, akkor inkább ne szólj hozzá.
Bocs az offért!
bazsy
Én kérek elnézést, a T 150-est is a Kirovets gyárban gyártották, de az a nagy dög, amit ma Kirovets néven emlegetnek, a K 701-es..
mekkora szar ez a batman
OFF Én úgy ismerem, hogy Kirovets T150 :)
ON
http://youtu.be/K7_IQqt8nlU