Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- Te hol születtél?
- Hát egy kórházban!
- Miért, beteg voltál?

- Jean! Hol a feleségem?
- Meghalt, uram!
- Hogyhogy? Egy órával ezelőtt beszéltem vele!
- Igen uram, de pár perce rászállt egy darázs és azt mondta, hogy üssem agyon!

A nászéjszakán az asszonyka vallomást tesz a férjének:
- Tudod, Pista, nekem már előtted is volt dolgom férfival.
- Nem probléma. Nekem is.
Jóó jóó:D
Én is elnézést mert én is tulreagáltama dolgot csak hát na én is segítettem apályán és azért nem lenne rossz ha tudná mindenki h ez csolnoki OB am a kép tényleg hatalmas:D:D
Na de jöjjenek a viccek mégegyszer boccs:)
Nem zavar....és bocsánat töled....amúgy meg én igy kaptam...de igazából ez a vicc topik tehát nem is volt a lényeg...amúgy meg ismerem Szvodoba Bence munkásságát és csak gratula neki.De a kép viszont rohadtul el lett kapva:)Ennyi
Kohn megkérdi Grüntől, mi az a tőzsde.
Grün:
- Nézd Kohn, nem könnyű elmagyarázni, hogy te is megértsd.
Tegyük fel, hogy veszel egy tyúkot, ami aztán tojást tojik. Aztán a
tojásból kikel a csibe, a csibéből tyúk lesz, az megint tojást tojik,
abból tyúk lesz, ami megint tojik. És egyszer csak jön az árvíz és
minden tyúkot elvisz! És akkor azt mondod: "A k***va életbe! Kacsát
kellett volna venni!"

Na látod, ez a tőzsde!
"A szüleim nagyon prűdek voltak, aminek persze én ittam meg a levét. Gyerekkoromban láttunk az utcán két kutyát összekapaszkodva. Amikor megkérdeztem, hogy mit csinálnak, anyám azt mondta, táncolnak. Ne tudjátok meg, mit kaptam az igazgatótól az első iskolai diszkó után..."
Kihagyhatatlan ajánlat
Két orvostanhallgató üldögél egy parkban, és figyeli az elhaladó embereket. Azzal szórakoznak, hogy megpróbálják az arra tévedők bajait diagnosztizálni, csak úgy ránézésre. A diagnózisok teljesen egyformák, ám akkor arra megy egy öregember, aki furcsán csoszog, közben a lábait szinte egyáltalán nem hajlítja be.
A két srác hatalmas vitába kezd, majd egyikük odamegy az öreghez és megszólítja:
- Elnézést, uram, de a barátom szerint Önnek elmeszesedtek a lábízületei, míg szerintem inkább ízületi gyulladása van. Melyikünknek van igaza?
- Nézze barátom, az előbb én azt hittem, szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk…!
Képzeld el : sábeszkor bemegy SS-egyenruhában a zsinagógába!
Most tényleg ez volt olyan kurv@ fontos a képpel kapcsolatban?
Az nem zavar hogy ez nem nyugat kupa?
Hanem Csolnok Magyar motocrosss OB!
,,gondolkodj mielőtt beszélsz mérlegelj mielőtt cselekszel!''
Amugy ez a kép fenn volt puruttya esti képgyűjteményen is vicces volt látni!:D:D
Bocs az offért
ár tudjuk miért volt olyan gyors Sz.Bence tavaly a Nyugat Kupában
Nagyon hasonlít Durva
Figyelem! El az oreg, es meg villamosozik is!
Elmegy az öreg az orvoshoz:
- Doktor úr baj van. Egyre rövidül a farkam.
- Mutassa Józsi bácsi. De hisz ez igen szép darab és van vagy tizenöt centi. Sot még a tetoválás is van rajta. Méghozzá az hogy: Róza! - mondja az orvos.
- Hat ez az doktor úr! Az volt oda tetoválva hogy Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Matróza.
amcsiban májva cukrot sütnek szalonna helyett
A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek:
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 3 kismalac. A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk. Elhatározták, hogy kérnek téglát az emberbarátjuktól. Az első kismalac el is ment hát az emberhez, s amikor odaért, azt kérdezte:
- Szia, házat szeretnénk építeni. Tudnál nekünk téglát adni?"
A tanárnő itt megáll és a gyerekeket kérdi:
- Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?
Móricka jelentkezik:
- Nézd már bazzeg! Egy beszélő malac!
Az öreg székelyhez egy újságíró látogat le falura, hogy riportot készítsen kisiskolások részére.
- Kérem mondja el egy napját!
- Hát édes fiam, reggel felkelek, megeszek egy fél oldal szalonnát. Megiszok rá 4-5 pálinkát...
- Na de bátyám, ezt így nem lehet, mondja inkább hogy könyvet olvas.
- Jól van fiam. Tehát felkelek reggel, megeszek egy fél oldal szalonnát. Elolvasok 4-5 könyvet, aztán addig dolgozok kinn a szántón, amíg olyannyira megnő a tudásszomjam, hogy 5-6 könyvet ismét el kell olvasnom. Bele is szédülök a sok olvasásba, ezért lefekszem, pihenek egyet. Mikor felébredek, megeszek egy jó nagy darab csülköt 1 vekni kenyérrel. Ebéd után elmegyek a könyvtárba. A Pista már rendszerint ott vár. Együtt elolvasunk vagy 12-t, egészen addig, amíg a könyvtár bezár. Utána meg átmegyünk a Józsihoz, mert neki meg nyomdája van!
- Mi az a 3 szó amit a legkevésbé szeretnél hallani egy cigánytól?
- ?
- Jó reggelt szomszéd!
Ebéd után a skót megkérdezi a pincért:
- Iszik?
- Soha!
- Akkor nem is adok borravalót!
dugtam egy tojással mert crack-et szívtam..

mától így mérem az időt
Hogyan lehet a sündisznóval időt mérni?
................
.................
....................
Kirakod az ablakba fél órára az pontosan 30-perc