Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! Tudniillik 10 millió lakosa van. Magyarországnak. Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió. Félmillió embert alkalmaz a katonaság. Lenne még 4,5 millió aktív. 600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak. Ha számba vesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul. Egy adott pillanatban 300 000 ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s már is láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken. Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 699.998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka: Rám és Rád. Cseszd meg! Te meg pont internetezel!
Nem szeretnék meglátni még egy ilyen romákat fitymáló aljas videót!
Ezek a videók mind a romák lejáratása végett készültek és semmi közük a valósághoz. Ezek egytől egyig mind összevágott mozgóképek.
Mindenki vegye tudomásul és tartsa szem előtt, hogy ebben a DEMOKRATIKUS országban nincs, ismétlem "NINCS" cigány bűnözés.
ezek nem férgek, ezek okos emberek, nem dolgoznak, de mégis mindent megkapnak
ezek a műsorok meg átbaszások csak......
amúgy tegnap valami pénzosztás volt cigóéknál mert olyan tömött kosarakkal jöttek ki a taszkóból hogy csak pislogtam
már kezdtem magam szégyellni hogy csak egy flakon ablakmosót vettem
Kerekes alias Virus sosem volt tiszta, a sok higito elvitte az agyat .... meg nem vertuk eleget kiskoraban :-D
ha meg el, akkor Fehervaron tengeti nyomorusagos eletet, kb 10 eve masrol nem szol csak olcso szesz, cigi, higito ... vasut kornyeken barmikor fellelheto ... mar a tolato mozdony is elutotte, mentok kijonnek, meglatjak, jah a Virus az, akkor mi mentunk is ... 27 a srac, mar nem sok van neki hatra :-D
Ma hazafelé szakadt a hó. Kurvák ott állnak az út szélén, mint mindig. Erre a haversrác:
- Ez még ilyen időben is itt áll? Ki akar egy hóemberrel dugni?
Erdőművelés órán kérdezik az egyik diákot:
Önök otthon milyen vízzel locsolnak?
-?
Úgy értem vezetékes vagy kútvízzel?
-Őőőő. Hát mi slagról szoktunk locsolni.
- Édesem, ne haragudj, de nem tudtam bevinni az autót a garázsba - mondja a feleség este a férjének.
- Miért nem? Tudod, hogy nem szeretem ha kinn hagyod!
- Túl sötét van már, és biztos nem találnám meg minden egyes apró darabját...
A nagyvárosban Béla hazamegy a munkából, leül az asztalhoz és megkérdi Julcsát:
- Töltött káposzta van?
Julcsa elé teszi a töltött káposztát, Béla megeszi, majd Julcsa elé térdel és bő nyállal lesz_pj@.
Így megy ez ötven éven keresztül, mikor is egyszer Julcsa megelégeli a dolgot, és megkérdezi Bélát:
- Te, Béla! Miért van az, hogy hazajössz, mindig megkérdezed van-e
töltött káposzta, megeszed, én lesz_pl@k, még le is nyelem, pedig kurv@ szar ízű a káposzta után, de soha sem beszélgetünk?
- Rendben - sóhajt Béla - Mi a véleményed Baudelaire költészetéről?
- Ki az a Bódler?
- Töltött káposzta van?
A fáradtságom oka !
Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! Tudniillik 10 millió lakosa van. Magyarországnak. Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió. Félmillió embert alkalmaz a katonaság. Lenne még 4,5 millió aktív. 600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak. Ha számba vesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul. Egy adott pillanatban 300 000 ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s már is láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken. Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 699.998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka: Rám és Rád. Cseszd meg! Te meg pont internetezel!