nem akciófilmből vettem az "ötletet", de ha ellenáll, akkor biztos fejbe lehet állítani egy baltával vagy valami. olyan egyszerüen nem lehet hogy tovább röhög...
lehet rendőrségnél nemsokáig kéne dolgoznom
de az eset nem itthon történt ....és szégyen , hogy ketten nem tudták lefogni a 40 kilóst ... még a kezét sem tudták kicsavarni ...
nem ismerem fel az országot , de az autó színéből ítélve , valami dél-amerikai országra tippelnék ...talán ... és nem hiszem , hogy ott annyira adnak a gyanúsítottak jogaira , hogy ezért vigyáznának ennyire vele ....szerintem ....
Megbocsátok, de nem hülyeség. Ha az információkat nem akciófilmekből vennéd, hanem a való életből, tudnád te is, hogy sajnos ez így van. Keress meg egy rendőrt, és kérdezd meg. Ceglédi rendőr barátom kicsavart kézzel földre vitt egy részeg hőbörgő cigányt, aki ki akarta rántani magát, erre szalagszakadása lett. Haverom 3 hónapig járt a katonai ügyészségre, mire valahogy kivakarta magát. Stb, stb, stb...
Magyarország csodaszép. olvass
ez hülyeség már bocs.
ha a rendőrnek ellenáll, onnantól kezdve milyen jogokról van szó?
a rendőrök szerencsétlenek, kicsavarni se tudták a kezét. ha tudnák a fogásokat, rég leteperhették volna.
milenne ha valami utcai verekedős gyerek lenne, és elkezdené püfölni a rendőröket? szerencsétlenek bemenekülnének a kocsijukba.
A franciák miért tehetik meg hogy agyon lövik a rájuk támadó fegyverest és a mi rendőreink miért nem tehetik meg ugyanezt?
Ez kimaradt az ,,EU-s jogaharmonizációból"?
Valahogy a büntetési tételeket mégis sikerült harmonizálni
A kiscigóknak mindent szabad, a rendőr meg nem bánthatja. Próbáld meg berakni egy autóba úgy, hogy semmi maradandó sérülést nem okozhatsz neki. Valószínűleg még így is feljelentette őket. Mert nekik jogaik vannak, kötelességeik meg semmi. Örülhetne, hogy két ennyire rohadt türelmes, szabályosan eljáró rendőrt fogott ki.
futás közben alárugtam volna egyet amint patkázoz ér, az biztosqrvaisten.
az ajtót minden egyes próbálkozásnál rákellett volna baszni, ha nemmegy, akkor meg ököllel.
1 rendőrnek el kellett volna bánnia vele, de úgynézki 2nek se ment könnyen. mivan akkor ha még verekedni is tudna a kiscigó?
http://youtu.be/dubQtF3aKrA