Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos de lehet hogy ez még Csák Norriszt is legyőzné
http://youtu.be/_K9AxO5t4BE
urban legend az űrhajókban tilos olyan anyagot használni, mely morzsolódhat (pl. a ceruza hegye) ráadásul az anyag vezetőképessége is nagy, ami különösen veszélyessé tenné...

de poénnak nem rossz
Néztem az adatlapodon a képeidet ! Bakker te azon a plexin még kiláttá, vagy csak megszokásból gurultál haza ?
Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban.
Azt mondtam neki:
“Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót.”

Felállt, kihúzta a számítógépet, és kidobta a sörömet.
Egy férfi és egy nő szerelmeskedik az ágyban, amikor meghallják, hogy megnyikordul a bejárati ajtó.
- Ó, gyorsan tűnj el, ez biztosan a férjem! - suttogja a nő.
A férfi felugrik, felkapja a ruháit és már indulna az ablak felé, amikor megáll és így szól:
- Hé, álljon meg a menet! Én vagyok a férjed!
A nap felhasználói panasza:

Azt mondta a rendszer reggel, hogy adjak meg új jelszót.
Beírtam, hogy "faszom", erre kiírta, hogy túl rövid.

Profi!
A rendőrök vizsgáznak. Bemegy az első, elétesznek egy profilképet, amin oldalról van az arc fényképezve, és kérik, hogy sorolja fel az ismertetőjeleit.
- Fekete göndör haj és egy füle van.
Azonnal kirúgják. Bemegy a másik is, neki is ugyanaz a feladata.
- Széles száj és egy füle van.
Öt is kirúgják. Mikor megy ki az ajtón, a harmadik jelentkezőnek odasúgja, hogy csak azt ne mondja, hogy egy füle van, mert akkor megbuktatják. Bemegy ő is, a feladat ugyanaz.
- Széles száj és kontaktlencsét visel.
- Bravó, bravó, ilyen rendőr kell nekünk! Most már csak azt árulja el, hogy miképpen jött rá a kontaktlencsére?
- Nagyon egyszerű volt, ugyanis akinek egy füle van, az nem tudsz szemüveget hordani
Ezt hallottam a TV-ben is.
Újdonsült férj odadobja a nadrágját a feleségnek:
- Tessék, itt a nadrágom, próbáld fel!
Az asszonyka felpróbálja.
- Ez nagyon nagy rám!
- Így van - feleli a férj. - Jusson eszedbe minden alkalommal, ebben a családban ki hordja a nadrágot!
Erre az asszony leveszi a bugyiját, és odaadja a férjének:
- Tessék, próbáld fel!
A férfi próbálkozik, de nem megy.
- Ez lehetetlen! Nem tudok bebújni a bugyidba.
- Igen, és ez így is marad, ha nem változtatsz a pökhendiségeden!
A zsidó nő vajúdik. Fél órányi nyögés és kínlódás után végre azt mondja szülésznő:
- Na, a nehezén már túl van. Kint van az orra...
Az 1960-as években a NASA az űrprogramja során hatalmas problémával találta szembe magát: a golyóstoll, működési elvéből következően nem működik a súlytalanság állapotában, így az űrben nem tudnak írni.
Beindítottak egy programot, amely során mintegy 1 millió dolláros költséggel sikerült is egy tökéletesen működő példányt elkészíteniük.
A szovjetek eközben ugyanezen problémával találkoztak. Rövid tanakodás után úgy döntöttek, hogy az űrben inkább ceruzát használnak.
- Mi az abszolút szemétség?
- Egy struccot megijeszteni a betonúton.
jol látom h térdig mászkál a ganéba?
am mér pont a szaron akart keresztül menni?
A vb legkényesebb kérdése:

Ha Nigéria-Németország mérkőzés lesz, akkor kiírják a képernyő bal felső sarkába, hogy NIG-GER ?
plagizáltam! ez k..va jó