Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha , fark , vagy fül ? választhatsz
ja, majd úgy járok, mint a macskád
húú te mocsok , gonosz vagy , na várj csak gyere a kezem közé majd megmutatom mim jár , még az ollóm a fülecskédre
tudom
nem csak a szám jár
énnn ?, ártatlan vagyok , mint a ma született bárány
honnan tudjam , hogy szexelsz ? csak , hogy gonosz vagy
tuti a szexre gondoltál
megálltam , én a gonoszságodra gondoltam , mééé szerinted mire ?
állj, te valami másra gondolsz ....
sajnos
hát ha te erre büszke vagy , hmmm
legalább egy valamit jól csinálok
hát tudja
ááá,csak tudja milyen jó aljasnak lenni
hú , de gonosz vagy , de ezt is tudom
nem is kell leírni , már ismerlek régóta
nem teljesen
a jobb ötleteket nem írtam le

a kollégám optikai egerét alul leragasztottam nem átlátszó fóliával, míg reggelizett
mikor visszajött, nem értette, miért nem működik, kis híján agyvérzést kapott....
csapkodta az egeret, számtalanszor újraindította a számítógépet
ez rólad szól ?
Munkahelyi módszerek...

Avagy: Hogyan maradsz egészséges, míg másokat az őrületbe kergetsz?

* Ebédidőben ülj ki a parkoló autódba és próbáld ki, hogy lassabban jönnek-e a szembejövő autók, ha egy hajszárítóval rájuk célzol;
* Hívd magadat a hangosbemondón; (ne változtasd meg a hangod);
* Találd ki, hogy a főnököd/főnöknőd hol vásárolja a ruháit és vedd meg ugyanazokat a cuccokat, amiket rajta látsz; hordd őket mindig a következő napon mint a főnök/nő; ez főleg akkor jön be igazán, ha a főnök/nővel nem egyezik meg a nemed;
* Küldj e-mailt a cégben mindenkinek, hogy közöld velük, éppen mit csinálsz. Például: "Ha valaki engem keres, épp a WC-n vagyok.";
* Feszíts ki szúnyoghálót az íróasztalod körül;
* Ragaszkodj hozzá, hogy azt az e-mail-címet kapjad, hogy Xena_a_Tüz_Istennöje@cégneve.com vagy Elvis_the_King@cégneve.com;
* Ha bárki valamire megkér, kérdezz mindig vissza, hogy sültkrumplit kér-e hozzá;
* Bátorítsd fel a kollegáidat egy kis szinkronszékringatózásra;
* Tedd a papírkosaradat az asztalodra és írd rá, hogy postai bemenő/érkező levelek;
* Fejlessz ki egy természetellenes félelmet a tűzőgépektől;
* Tölts három hétig koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe;
* Ha már mindenki megszabadult a koffeinfüggőségétől, állj át az eszpresszóra;
* A banki átutalókon a "rendeltetés"-rubrikába írd azt, hogy: "Hálából a szexuális szolgáltatásokért!";
* Felelj mindenre azzal, hogy: "Ezt talán TE így hiszed!";
* Fejezd be minden mondatodat úgy, hogy: "Ha isten is úgy akarja!";
* Állítsd be úgy a monitorodat, hogy az egész irodát bevilágítsa; ragaszkodj hozzá, hogy ezt Te így szereted;
* nehasználjsenagybetutseszóköztsepontotsevesszot;
* Amikor csak lehet lépés helyett ugrálj;
* Kérdezd meg az embereket, hogy milyen neműek;
* A McDrive-nál mondd, hogy a rendelést el szeretnéd vinni;
* Énekelj az operában az énekesekkel együtt;
* Menj el egy irodalmi estre/nyilvános versfelolvasásra és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek;
* Közöld a barátaiddal 5 nappal a buli elott, hogy nem fogsz elmenni, mert nem vagy olyan hangulatban;
* És a végső út, hogy az emberek idegeire menj: Küldd el ezt az e-mailt mindenkinek, aki listádon van - még akkor is, ha ő küldte ezt Neked, vagy ha direkt megkért, hogy ne küldj neki semmi hülyeséget...
Te mit tennél a lakó helyében, aki nem volt ott a gyűlésen?

From: Pipacs Lakópark
Date: 2010/03/29
Subject: Kertépítés önerőből
To: Hegedűs Dezső

Tisztelt Tulajdonostársunk!
Rendes évi közgyűlésünkön - melyen az Ön részvételére is számítottunk - a lakóközösség egyhangúan megszavazta Hirsch Dávid (B/211) javaslatát a lépcsőház és az előkert növényekkel történő szépítésére.

A B épület aulájából megközelíthető külső kertsáv fallal határolt részének díszítésére hobbikertész tulajdonostársunk két darab kivinövény beszerzését javasolta, melynek költségei a tulajdoni hányad és a rálátás mértékének figyelembe vételével a B épület lifttől balra eső strangjának első három szintjén élők közös, önkéntes teherviseléseként kerülnek elosztásra. (Természetesen erről is szavaztunk!)

Hirsch Úrnak utólagos hozzájárulásával megadtam elérhetőségét, a részletekkel kapcsolatban ő keresi majd Önt.

Üdvözlettel,
Bottyán Tamás - fb. elnök, Pipacs Lp. Th. Ig.

From: davidhirsch@hirschestarsa.hu
Date: 2010/04/06
Subject: Két Kivi

Szervusz Dezső!

Hirsch Dávid vagyok, a szembe szomszédod a 211-ből. (Tudod, nálunk van a baba, én göndör vörösesszőke, szemüveggel, mindig rohanok, a feleségemet, Kingát pedig a kicsit hangos Ráhel babával a kocsiban láthatod jönni-menni :) Imádom őket!)
A közgyűlésünkön végre ki tudtam járni, hogy ültessünk-gondozzunk növényeket a társasházban és körülötte! Annyira szürke és egyhangú volt a ház és a közvetlen környezete eddig, most végre bezöldíthetjük!
Számos ötletem van! (Önszorgalomból tanulgatom a kertészkedést, mindig is érdekelt, igaz most egy befektető-csoport útját egyengetem Mo-n, ami borzasztóan leköt a hétköznapokban, de szerencsére a hétvégéket a Családra és a lakókörnyezet csinosítására fordíthatom!) Ami téged érint, az a két kivi (egy fiú és egy lány). Velük azt a csúnya tűzfalat tennénk barátságossá, amire az aula, és két szinttel feljebb a Te ablakod néz.
A kivi szuper növény, hiszen kúszó fajta, csodás a levélzete és a virágai, igaz, hogy vízigényes, de nagyobb felületeket is szépen be lehet vele futtatni. Sőt, ha szerencsénk van, egy-két év után szüretelhetünk is, mókás lesz majd megkóstolni a ház saját termését ebből az egzotikus gyümölcsből!
Utánajártam, és az Esőerdő kertészetben most 8+12 ezer forintért hozzájuthatunk egy párhoz. (A fiú kivi a drágább, hát persze, a hím növények ugyanúgy a teremtés koronái, mint mi :) )
Ebből a Te részed (cseréppel, virágfölddel és speciális tápszerekkel együtt) 10.895 forint, ennyivel kellene hozzájárulnod a mi kis oázisunkhoz;.
Ha átutalnád, örömmel adok számlaszámot, de személyesen is szívesen átveszem (én, vagy Kinga, a feleségem)
Szép napot kívánok neked!

Dávid (B/211)
Ui: Kerestelek amúgy az Ünnepek alatt, egyszer kopogtam, nem akartam zavarni.
From: Hegedűs Dezső
Subject: RE:Két Kivi
To: Hirsch Dávid

Kedves Dávid!

Olvastam a házbizalmi levelét is, amiben elővezeti, hogy VALAKIK eldöntötték HELYETTEM, hogy kiviket kell vegyek. Anyám régen mindig kivit vett a suliba, uzsonnára. Egytől egyig a falhoz baszkodtam őket, látom, most te is hasonlót tervezel, csak a magad kertépítő módján - az én pénzemen.
Ezzel az erővel csalánt is ültethetnél és ugyanígy verhetnéd a más faszával, gondolom az enyémmel.
Hozzájárulnék-e?! Hát nem. Nem baj?

Dezső (B/213)

Ps. Milyen Ünnepekkor?
From: Hirsch Dávid
Subject: RE:RE:Két Kivi

Kedves Dezső!

Kicsit túlzásnak érzem az ellenséges hangnemedet, amikor közvetlen környezetünk élhetőbbé tételével kapcsolatban kereslek meg egy EGYHANGÚ társasházi döntés alapján... A fiú és a lány kivit mindenképpen elültetjük, de sokkal szerencsésebb lett volna, ha Te is lelkesedsz az ötletért és nem érzed nyűgnek az erre fordított (tulajdoni és rálátásarányos, megszavazott!) összeget. Amit továbbra is átutalhatsz vagy alkalmas pillanatban készpénzben a feleségemnek is odaadhatsz, legkésőbb április 15-ig.

Köszönöm és szervusz!

Hirsch Dávid

Ui. A Húsvéti Ünnepekkor, természetesen

Subject: RE:RE:RE:Két Kivi

Ó! Fiú és lány kivi? És én rálátok? Az teljesen más! Mit mondtál, kúró növények? Remélem a rálátásarányomban bármikor nézhetem őket közben! Ami nem lesz könnyű, mert a mosdó bukóablaka néz arra a számalmas kavicssávra, azt meg ritkán nyitom ki, de ha igen, akkor hallom is, hogy a 313-as meg a 413-as gyorsan bezárja a sajátját... Ki(vi) váncsi vagyok , hogy a párocska mennyire bírná odalent!

Figyelj, viccen kívül, nem érdekel ez a dolog, felőlem pálmaházat is csinálhatsz abban a betonteknőben, transzszexuális kókuszokkal, meg biszex páfrányokkal, csak tőlem ne kérj rá pénzt. Én más virágokban utazom. (Pozsgás, gumós, húsevőkben! :D)

Azért nincs harag!
D.

Ps: Húsvéti Ünnepek Hirschéknél? Ne bassz!
Date: 2010/04/07
Subject: RE:RE:RE:RE:Két Kivi

Ezt az alpári hangot és viccet (a Húsvéttal) kikérem magamnak!
Én csak jeleztem, hogy pontosan mihez kellett volna hozzájárulnia (ezek után eltekintenék a tegeződéstől) a közösség döntése értelmében!
Ilyen ellenséges közegben viszont nem vagyok hajlandó a szabadidőmet és a szakértelmemet áldozni a közös terek élhetőbbé tételére! Ezt jeleztem Bottyán Tamásnak is, kiemelve, hogy a döntéshez az Ön minősíthetetlen stílusa járult hozzá leginkább. (Illetve a 413-asban a két fiatalember, akik azt kifogásolták, miért fiú-lány kiviket ültetünk, nekik a két fiú kivi lett volna kizárólag megfelelő...)

Remélem mind kevesebbszer találkozunk!

Hirsch Dávid

From: Pipacs Lakópark
Subject: Felháborodás

Tisztelt Tulajdonostársunk!

Mély megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy az ön felháborító, közösségellenes magatartásának köszönhetően meghiúsult az idei évre tervezett környezetrendezés és a lakóközösség elveszített egy egyébként aktív és lelkes tagot!

Kérem a jövőben tartsa be az udvariasság és az együttélés elemi szabályait!

Bottyán Tamás - fb. elnök, Pipacs Lp. Th. Ig.

Subject: RE:Felháborodás
To: Pipacs Lakópark

Bottyán Úr!
Maga vak?
A buzik miatt nem lesz kivi a negyedikről!
Nehogy már én legyek a hibás! Hagyjanak a faszomba a belső vitáikkal!
Csak hogy lássák a törődést, szereztem egy baszott nagy kaktuszt, kiraktam az aulába, oda ültetik, ahova akarják!
Nincs mit!

HD-213

Date: 2010/04/08
Subject: RE:RE:RE:RE:RE:Két Kivi

Tisztelt Lakótárs!

Meg tudja indokolni, miért pont egy óriáskaktuszt helyezett el az aulában?!

Date: 2010/04/08
Subject: RE:RE:RE:RE:RE:RE:Két Kivi

Mert mirha nem volt, bazdmeg!