Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel 0-km es.Csak én vagyok ilyen kretén,vagy esetleg másokat is meg mosolyogtat.Ez a harmadik egy hét alatt.
Emberek! Nem tudtam hogy kell leszedni a vidit, de nézzétek meg!

A kerékmelegítő:D

http://www.funvid.eu/index.php...
A jó hír, hogy a rendőr bácsik már tudnak olvasni. Nem is elé álltak hanem belé...
MacBook's?
Húúúvazze! Tanúlly mer nyelvtanbú mekbux!
bazzeg haverom is ezen akad
ez nagyon zsír :D
Ha már a másik topicban elküldtek a picsába,itt már ha ne kelljen....
Fárasztó vicc...

Mit eszik a terminátor?
-Gépsonkát!
Egy fickó üvöltve rohangál az építkezésen.
- Mi történt? - kérdeze tőle a mester.
- Egy tégla ráesett a lábamra.
- Ezért kell így üvöltened? A Józsira tegnap rádőlt az egész fal, és még csak meg se mukkant.
szerintem mega cool ez az oldal.
http://best-auto.hu/news.php?c...
Bocs a 2. hszért, de nem töltötte be az oldal és azt hittem, elveszett!
Üdv Csabi senda!

Láttam, hogy van egy CSepeled.
Veterán fórumra írtam CSepel alkatrészek áraival kapcsolatban.
Ha tudnál esetleg segíteni, azt nagyon megköszönném.
Üdv Csabisenda!

Volna egy kérdésem. Láttam az adatlapodon, hogy van egy csepel 125 d motorod is. A helyzet az, hogy találtam itthon alkatrészeket u.ehhez a motortípushoz és(elvileg) van rá vevőm is. De nem akarom, hogy átverjenek, viszont nem is akarok értük 40-50ezreket, mert minddel foglalkozni kell még, újra kell festeni őket. Megkérnélek, hogy a veterán fórumra válaszolj nekem az árakkal kapcsolatban., mert érdekelne, hogy KB mit érnek. A veterán fórumon fellelhető az alkatrészek listája. Előre is köszönöm szivességed.
Érdemes lenne az urat felvenni MSN-re még néhány aranyköpés begyűjtése érdekében Szeretem, amikor íly szépen művelik drága anyanyelvünket
- Doktor úr, valami nagyon ketyeg idebent, mióta bevettem az új altatót, amit ajánlott.
- És hogy vette be?
- Ahogy mondta... Lefekvés előtt, egy órával.

A falusi menyecske bemegy a városba ügyeket intézni. Dolga végeztével indulna haza, de a vonatot lekéste. Megszólít egy taxist.

- Nem vinne el Kiskunbikkmakkfalvára? Nincs nálam elég pénz, de majd elszámolunk.

A taxis beleegyezik, elindulnak. Nemsokára egy lucernás mellett megáll a taxis, körülnéz, látja hogy nincs senki a környéken. Kivesz egy takarót a csomagtartóból, és leteríti a lucernás közepébe.

- Jajj, de hát én nem csinálhatom ezt, férjezett vagyok, van két gyerekem! kezdi el a nő.

- És? Én is nős vagyok, van négy gyerekem és kétszáz házinyulam és mindet etetni kell, úgyhogy pofa be és szedd a lucernát!

-Milyen ember az új barátod?
-Gyöngyösi típus.
-Hogy érted ezt?
-Már túl van hatvanon,de még heves.

Egy farmernek eltűnik a legjobban tejelő tehene és elmegy egy ügyvédhez, bepereli kártérítésre a vasutat, mondván, hogy a sínek a földjén mennek át, és a vonat valószínűleg elütötte a tehenet. Még mielőtt elkezdődne a per, a vasúti társaság megpróbál vele egy bizonyos összegben megegyezni, de csak a felét adják neki, mint amennyit kért. Az öreg köti az ebet a karóhoz, de az ügyvéd tanácsára a végén elfogadja a kisebb összeget. Ahogy mennek hazafelé, az ügyvéd mondja neki:
- Tudja, megmondom őszintén, nem sok esélyünk volt megnyerni a pert...
- Hogy őszinte legyek - mondja a kisöreg -, én is kezdtem kételkedni benne, amikor láttam ezt a hülye tehenet besétálni a kapun.
sztem is!
Szerintem egész jól összevágták:

http://youtu.be/MUwE9qKkWq0 a korean[/L]
jóóóóó!
Erről ez a vicc jut eszembe:
Gazdag ország:a hapsi fölkel,megsüti a tükörtojást a mikróban,aztán beül a sportkocsijába és elmegy dolgozni.
Szegény ország:a hapsi fölkel,megigazítja a tojásait,aztán felül a buszra és elmegy dolgozni.