Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nők mindennapi teendői:
Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa és jóbarátja.
- Szervusz Pistike! Miért vagy ilyen szomorú?
- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek. Apu már nem a régi.
- Egyet se búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebből a kávéjába.
Egy hónappal később újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.
- Szervusz Pistike. Mi a baj, nem működött a szer?
- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nővérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni...
túl hosszú de jó
Elég régi, de hátha valaki nem ismeri.

Unicumos pulyka

1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. tegyük a pulykát a sütőbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a homérumba!
12. Poharazzunk egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13+1. Gíöngyvirágos kék ibolya-a-a!...
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. Édes anyám, sírhalmomra-a-a!...
17. Kiskút, kerekes kút...
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum!
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. Nyílára uccásik a krocsmrasumity!...
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljuk még egy terítéket!
23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!
A következőkben olyan érdekes SMS-eket olvashattok, amik bulik közben, vagy bulik után, azon a bizonyos másnapon kerültek elküldésre. Íme:

*Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok.

*"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád :D Amugy hol a répában vagy?"

*Mielőtt mondhattam volna "nem az a fajta lány vagyok" az voltam

*Én szétteszem a lábam, biztos ami biztos.

*Szia Fiam! Mostmar ideje lenne hazaerned!
Anya! Az agyamban fekszem es megcsak del van!
Nem szivem. Egy szamunkra idegen csaj fekudt az agyadban es az tegnap volt. Azt mondtad neki, hogy lemesz tejert a kavehoz. Azota nem lattunk viszont a szulei mar hivtak hogy valami pasi megjelent naluk hajnali 3kor egy zacskos tejjel es azt mondta, hogy o Zsuzsi uj baratja majd osszeesett es lefektettek. Ui.: Amugy Eszternek hivjak!

Ez FML-nek is elmenne:
*Felmentünk hozzá dugni. Ott találtuk a pasiját aki épp szexelt... a csajommal.

*Kijöttünk Hollandiaba, hogy a budiban elbujva füvezzünk...

*Az előbb megköszöntem a bankautomatának, hogy adott pénzt

*Azt mondtad neki, hogy a nyakára tekered a farkad aztán berántod mint egy fűnyírót. Ezért ment haza.

*jajaja itt is nagyon fasza a buli...épp az elöbb hánytam tarkon valakit...szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D

*reggel nagy para volt. nem tudtam hol vagyok. nem barátnőnél, nem haveroknál. aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban.

Ügyes a keze! A lányok biztos odavannak érte !
imádom Hofit
micsuda ujjtechnika ....
Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a TV-t.
-
- Útközben találkozik Bajnai Gordonnal. Mondja neki Bajnai:
-
- - Józsi bácsi hát ne adja be a TV-t a zaciba, mert jövő héttől nagyon jó műsorok lesznek benne!
-
- - Tényleg?! - kérdezi az öreg - és milyen műsorok fiam?
-
- - Hétfőn én leszek,
- - kedden a feleségem,
- - szerdán a családom,
- - csütörtökön a pártom!
- - Péntek-Szombat-Vasárnap - az emberek!
-
- Na az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta be a TV-t a zaciba? Mire Józsi bácsi:
-
- Találkoztam Bajnaival , és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, inkább visszahoztam!
-
- És milyen műsorok lesznek ?
-
- - Hétfőn: A Félkegyelmű,
-
- -kedden: A makrancos Hölgy,
-
- - szerdán: A rém rendes család,
-
- - csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló,
-
- - péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak
Szóljatok a Blahán a pánsípos indiánoknak, hogy álljanak le az esőtánccal, mert ez már nem vicces!
Nagyon nem . . .
már 6szor megnéztem. még mindig röhögök rajta.
nemcsak a dobolás, hanem az üvöltése is brutális. közbe megigazítja a dobot, le ne essen
jól bele élte magát
tessík a dobost nézni
http://youtu.be/-b_BEz_7-kY
Harry Potter többrészes dokumentumfilm kész...
Még valami eszembe jutott: nézd meg a Harry Potter című több részes dokumentumfilmet. Ott elmondják, hogy lehetsz Te is varázsló.Asszem csak Angliába kell kiutaznod,munkavállalásival, vagy cserediákként...... na szóval nézd meg, ők jobban tudják
Szerintem Ő egy ilyen...hogyismondjam,hogy megértsd....ilyen varázslóféle vagy mi.
Átdob dolgokat az üvegen, más dimenziókon keresztül átnyúlkál téren és időn , nem nagy kunszt,ilyennek kell születni. Vagy van még egy lehetőség: UFO-val kell találkoznod,Ő átvisz a saját bolygójára és ad olyan erőt,meg energiát amitől ezt majd esetlegesen Te is meg tudod csinálni. Esténként menj lakatlan helyekre és várj. Ennyi.
Svéd kisfiú az anyjának:
- Anyu, anyu, ha rálépek békára kimondanja a nevemet!
- Jólvan Björk, örülök.