Egy jó duma, ha megállít a rendőr, mondjuk nyáron, 40 fok, napsütés....
szerv: -Jó napot, közúti ellenőrzés! Tudja miért állítottuk meg?
motoros: - jó napot, természetesen tudom!
szerv: -Igen? Na miért?
motoros: -Mert nem a LÁTÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN KÖZLEKEDTEM!
szerv: -ezt nem értem! nem a LÁTÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN?
hiszen szikrázó napsütés van!
motoros: -Igen, azért, MERT HA LÁTOM, HOGY ITT VANNAK, NEM ERRE JÖVÖK!
5 székely veszekszik, hogy mi a leggyorsabb dolog a világon:
- Szerintem a fény!
- Szerintem a hang!
- Pedig a pislogás az!
- Szerintem meg a gondolat!
- Szerintem meg a fosás!
Erre jól kinevették a többiek.
- A fosás? Hát hogy jutott ez az eszedbe?
- Hát egyik éjjel arra ébredtem, hogy fosnom kell. Még fel sem kapcsoltam a lámpát, még azt sem mondtam, hogy "wc-znem kell", még a szememet sem nyitottam ki, sőt még rá se gondoltam, de má befostam!
Egy nagyvállalatnál focimeccset rendeznek a marketing és a karbantartó osztályok között. A meccset a karbantartók nyerik nagy fölénnyel. A vállalati hirdetőtáblán megjelenik a marketing osztály beszámolója a mérkőzésről:
"Örömmel jelenthetjük, hogy a 2000. évi futball-szezonban a marketing osztály kiélezett csatában a második helyet szerezte meg, míg a karbantartók mindössze egyetlen győzelemmel, az utolsó előtti helyen végeztek."
Ma a mellettem lévő szavazófülkéből egy hang: "Na akkor X-eljük be ki lopjon négy évig (19:41)
A lényeg, hogy az előttünk lévő kocsma a kampánycsend alatt is zavartalanul üzemel (19:54)
Kinéztem az ablakon, még nincs kolbászból a kerítés.. de már nagyon várom (20:01)
Az Olimpia rendezést ezek után azért átgondolnám (20:19)
Ezek négyévente egyszer dolgoznak (kivétel az eu választás), akkor is elkúrnak valamit. (20:31)
Hétfő reggel: -Olyan fáradtnak tűnsz, pihenned kellett volna a hétvégén. -Sajnos nem volt rá alkalmam. Szavazni voltam... (20:47)
Az m1 riportere interjút akart készíteni a sorban állókkal de kiderült hogy azok nem szavazókör előtt állnak sorba, hanem gyrosért. (20:51)
A magyar demokrácia még csak 20 éves, és máris utolérte az urnazárási pánik? (20:53)
Még jó hogy a VB-t nem az OVB szervezi! nem látnánk a meccseket, a végén megmondanák, ki lett a bajnok :-D (21:10)
Jó napot kívánok! a 735-ös vagyok innen a sor végéről. az otthoniaknak szeretném küldeni a VÁRJ MÍG FEL KEL MAJD A NAP című számot. Köszönöm! (21:16)
Pista bácsi rendszeresen vörös bort iszik a kocsmában. Egyik nap picsa részegen mászik haza, de félúton elaszik. Arra megy a másként gondolkodó és kihasználva az alkalmat, jól magáévá teszi Pista bácsit. Ez így megy még 2 napon keresztül. Negyedik nap megy Pista bácsi a kocsmába, a csapos kérdi:
- Jó napot Pista bácsi, a szokásos vöröset?
- Nem, fehéret kérek - mondja Pista bácsi -, a vöröstől fáj a seggem.
Bemegy a részeg a templomba. Meglátja Máriát, karjaiban a kis Jézussal:
- A nőnek egy sherryt, a gyereknek egy kólát!
Megy tovább, meglátja Jézust a kereszten:
- Az artistának egy sört!
Benyit a gyóntatószékbe, ott ül a pap:
- Te meg ha befejezted a szarást, szolgáld ki a vendégeket!
Piroska sétál az erdőben, egyszer csak eléugrik a farkas: - Szia Piroska én vagyok a szélvész farkas. - Miért az a neved hogy szélvész farkas? - Azért mert olyan gyorsan megb@szlak hogy észre sem veszed! - És az fáj? - Miért? Fájt?
szerv: -Jó napot, közúti ellenőrzés! Tudja miért állítottuk meg?
motoros: - jó napot, természetesen tudom!
szerv: -Igen? Na miért?
motoros: -Mert nem a LÁTÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN KÖZLEKEDTEM!
szerv: -ezt nem értem! nem a LÁTÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN?
hiszen szikrázó napsütés van!
motoros: -Igen, azért, MERT HA LÁTOM, HOGY ITT VANNAK, NEM ERRE JÖVÖK!