Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit durva...

Hitler sétálgat a szikla szélén. Odamegy egy négerhez és azt mondja:
- Tedd szét a két karodat!
A néger úgy tesz és Hitler lelöki a szakadékba.
Odamegy egy cigányhoz:
- Hajolj előre derékszögbe!
A cigány követi utasítását és Hitler lerúgja a mél ...tovább »ybe.
Odamegy egy zsidóhoz:
- Emeld fel a bal kezed és a jobb lábad!
A zsidó engedelmeskedik, majd Hitler őt is lesegíti.
Kijön a házból Eva Braun és így szól:
- Adolf! Kész a vacsora, jöhetsz enni, ha befejezted a Tetrist
milyen igényes volt hogy mindezt egy lakkozott bútorlapra írta
Hirdetés kiabáljál beee
A Telefon szolgáltatódnál le tudod tiltatni a fizetős szolgáltatásokat. Aztán dominó-kártyáról lehet őket hülyíteni.
én ehez hülye vagyok
leggagyibb fordítók is kb érthetően fordítják:
nem kell ide még 8 osztály sem
Helló
Én neked kezelése nevében a HR osztály egy nagy cégnél. Cégünk aktívan vesz részt az életében leányvállalatai, mint például:
- Ingatlan
-számlák megnyitására
-vállalkozói szolgáltatások
-stb.
Szükségünk van egy személy töltse ki az üres álláshelyek egy regionális menedzser Európában:
- Fizetési 2,400 € + bonus
- 1 - 2 munkanapon órát
- Optimális menetrend
Ha szeretne lenni az európai regionális igazgatója, írja meg elérhetőségi adatait: Kurt@company-euro.com
Teljes név:
Ország:
Város:
E-mail:
Telefonszám:
Figyel
em! Szükségünk van az európai lakosok egyetlen.
Kérjük, írja meg nevét és telefonszámát, hogy mi lehet Önnel a kapcsolatot kezelő és készítsen interjút.
azt hittem angol fail...
ez az egész egy nagy átbaszás!
az a lényege, hogy kiadod a telefonszámodat, aztán olyan sms-eket kapsz amire akkor adósságot akasztanak a nyakadba hogy beszarsz!
írtam is nekik vissza szépeket, remélem beszél magyarul aki ezt írta
én igazán szar angolos vagyok
(így érettségi elött bukásra állok mint a szar)

de annyit levettem hogy elég hülyén fogalmazták meg
1200as az igazi
Tökéletesen igazad van, egy jó kis 2107-nél nincs is szebb!
így van
Ezt most kaptam:

Hello

I'm addressing you on behalf of the HR department of a large company. Our company takes an active part in the life of its subsidiaries, for example:
- real estate
-accounts opening
-undertaking services
-etc.

We need a person to fill the vacancy of a regional manager in Europe:
- salary 2.400 euro + bonus
- 1 - 2 working hours per day
- optimal timetable

If you would like to be a regional manager in Europe send us your contact information: Kurt@company-euro.com
Full name:
Country:
City:
E-mail:
Telephone Number:

Attention! We need European residents only.

Please, write your name and Telephone Number so that our manager could contact you and conduct an interview.
A fórum első hozzászólása: Valami haláli ez a Suzuki gyerek...

Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból.
Kezdődik az óra: "Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből." Mondja a tanárnő. "Ki mondta: 'Szabadság vagy halál!'"
Síri csönd az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: " Patrick Henry 1775 Philadelphiában."
"Kiváló Suzuki, és ki mondta: 'Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg."
Suzuki feláll: "Abraham Lincoln 1863 Washington." A tanárnő végigméri az osztályt és így szól: "Szégyellem magam miattatok, Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti!"

Hátulról egy csendes hang: "Nyald ki a seggem, büdös Japó!"
"Ki volt az?" kérdi a tanárnő. Suzuki jelentkezik és mondja: "McArthur tábornok 1942 Guadalcanal-nál, és Lee Iacocca 1982 a Chrysler cég közgyűlésén."
Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: "Elhányom magam!" A tanárnő kiabál: "Ki volt az!" Suzuki azonnal válaszol: "idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió 1991."

Az egyik diák feláll és unottan odaveti: "Szopjál le!" A tanárnő hisztérikusan: "Elég! Ez most ki volt?" Suzuki rezzenéstelen arccal: "Bill Clinton Monica Lewinsky-nak, 1997 Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda."

Még egy diák feláll és elordítja magát: "Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!" Suzuki ismét nyugodt hangon: "Valentino Rossi 2002 Brazil Motoros Nagydíj."

Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: "Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!" Suzuki: "Medgyessy Péter, László Csaba pénzügyminiszternek a költségvetés benyújtásakor, Budapest 2003."
ami tökéletes, azon nem is szabad változtatni
Nekem 20, az alá sehogy se megy
az elsőre 52 az gáz .
4!
22
másodszorra csak 31...azért az se kutya
36,ott vagyok a szeren asszem