neved?: Szancso*
honnan?: először apámból,rá 9 hónapra rá pedig anyámból.XD
hol laksz?: otthon.
azon belül?: házban.
és hol van az a ház?: pont a szomszéd mellett.
korod?: van.
mennyi?: 2009-ből vonj le vmennyit.
hobbyd?: hülyének nézni másokat.
hogy vagy?: eddig jól voltam.
hogy nézel ki?: ha jobban néznék ki... kiesnék.
van píírszinged?: nincsöön..
kedvenc csokid?: hát...ami jó.
miért ez a neved?: mert nem én választottam..
msn-ed van?: van.
címed?: Üllés city.. ^^
jó,de az msn-en címed mi?: hotmail@hotmail.com [asszed megadom?: D]
hogyan öltözködsz?: ha késésben vagyok,akkor gyorsan..
milyen pasik jönnek be?: akiknek kinyitom az ajtót..
van most valami kapcsolatod?: van az ADSL-nél..
miért ilyen nagy a pofád?: így többet tudok enni..
én is a valós számokra lennék kíváncsi ...de ezt a pánikkeltést...emberek megvezetését...h oltassák be maguk...mások meg jó hasznot húznak belőle... nm csípem
Én eccer egy házibuliba fújtam be a 3.on az erkélyről...másnap mikor kimentem az cigizni, akkor vettem észre hogy az alatta lakók napernyőjét telibe vbk-val.
Miért?.....1 éve én is ezt gondolom, az ukrán főorvos aki ott olyasmi mint itt a falus ferenc mikor a külföld kikiáltotta, hogy ukrajnában h1n1 járvány van nem győzött tiltakozni ellene mondván erre semmi bizonyíték nincs és csak sima járvány van mint minden évben, de ez a sajtót nem érdekelte és csak fújták tovább a járvány hírét......kíváncsi vagyok mikor hozzák nyilvánosságra az igazi számot, hogy hány beoltott halt meg........érdekes módon minden beoltott ismerősöm pár hétig elég rossz bőrben volt míg nálunk 2-en kapták el(nej+legkisebb) és mindketten 3-4 lázas nap után meggyógyultak.......persze az Ő esetükben nem beszélt az orvos h1n1-ről csak sima flú-ról.
Egyszer kultúrház oldalát, 6-7 féle nagy mennyiségű ital után. Fejmagasságban
Idén nyáron grillezés révfülöpön, állitólag főhősünk volt a parton is a többiekkel, de ez csak a fényképezőgőpből derült ki számára. Előző napról ismertek lányokat, akikkel volt egy kutya, őt elkeresztelte bercinek a barátok köztből . Hazafele a keritésen átmászás, mert azt hitte csukva van a kapu A sarok kádat telirakta, zuhanyrózsa nem vitte le. Vécépumpa keresés. Nincs. Svájci bicska csavarhúzójával a kád aljából kicsavarta azt a szart amibe a dugót lehet dugni, ekkor már lement
Tavaly télen iwiwen bejelöli egy csaj, kérdi honnan? Csaj: nem csodálkozom hogy nem emléxel rám, de adtál egy kis magánszámot *** szórakozóhelyen nekem meg a barátnőimnek Mielőtt lefejelte volna a lépcsőt
Azóta alkohol stop van érvényben
Vicces:
Cikk, ami arról szól, hogy a H1N1 kamu, és a politika a médiával karöltve a gyógyszergyárak malmára hajtja a vizet, nem kevés hasznot hozva a védőoltással...Majd legalul egy teszt, amin elég nehéz olyan variánst beállítani, hogy ne azt kapd, hogy H1N1-ed van, nyomás oltatni magad Há egyen egy almát
Én meg ezzel a Bélámmal voltam sokat buliban kidobó a 90-es évek elején... az én citromsárga Golf egyesemmel jártunk... eccer a végén hazahoztunk valami tanárt... mondja nekem a Bélám, h Mikibáttya, ez nem hánnya össze a kocsidat... beül a srác hátra, még harmadikba se kapcsoltam fel, locsogás... hát belehányt a saját ölébe... erre Béla hátra, srác előre... ja, 3 ajtós vas volt, hátul nukuablak... de elöl is kihajolt eccer még, és a vörösbort végighányta a sárga kocsi oldalán, menet közben... imádtam, reggel felé, meló után takarítani
falunap,csuta vagyok,egész nap szemeztem a kurva ugrálós várral,h beleugrok
eccercsak látom,senki sincs benne
söröm a csajnak,nekifut,hasast ugrok..... ...a két torony majdnem összeért! kurvára fájt!
MÁR ENGEDTÉK LE,azért nem volt benne gyerek
Első közös szilveszterünk a zasszonnyal... haverokbulifanta... hajnalban hazafelé egyik kézzel a kabátomat fogtam össze, a másikkal az ő kezét.... ebben a testtartásban hánytam át a kerítésen...
ezek azok az esetek,mikor legalább tudsz róla,hogy hánysz...
katonaság,mozi,1 liter szederpálinka,pár sör,visszafelé unikum,vadász...
a kapuban jogsi felmutatása,majd miután elküldenek a picsába,a kocsmából lopott ingyen képeslap osztogatása,utána szökőkút tetejéről okádás és hugyozás egyszerre...
odabent ruhástól zhany és a végén szomszéd épület radiátora alatt alvás
mint Brian Adams Summer of 69-ében: those were the best days of my life...
Nem tudom ebből mi igaz, de állítólag volt egy gyerek, aki a miskolci nemzeti színház karzatáról hányt le, az iskolai színházi előadás közepén. elég komoly lehetett
Na, de a sajátok közül az egyik lexebb talán az volt, mikor még legénykoromban kissé italos állapotban hazakísértem a zasszonyt anyósékhoz, oszt elaludtam... persze hamarosan ukádni kellett.... kirohantam a tornácra, és egy fatuskóra kiraktam a pizzát... hajnalban nagy bűnbánó arccal vonulok összetakarítani, pizza sehol... valszeg felzabálta a 3 kutya
Volt egy cimbi,nem bírta a vörös bort meginni... egész este kisfröccsöztünk... aztán kértem véletlenül neki boroskólát... pirossal... a ruhatárnál ittuk meg, a Bélám olyan 150-160 kiló körül van.... hát, ha jól láttam, az egész ruhatárat végighányta... ez volt a legszebb hányás, amivel életemben találkoztam... csak aztán igen gyorsan távoztunk
honnan?: először apámból,rá 9 hónapra rá pedig anyámból.XD
hol laksz?: otthon.
azon belül?: házban.
és hol van az a ház?: pont a szomszéd mellett.
korod?: van.
mennyi?: 2009-ből vonj le vmennyit.
hobbyd?: hülyének nézni másokat.
hogy vagy?: eddig jól voltam.
hogy nézel ki?: ha jobban néznék ki... kiesnék.
van píírszinged?: nincsöön..
kedvenc csokid?: hát...ami jó.
miért ez a neved?: mert nem én választottam..
msn-ed van?: van.
címed?: Üllés city.. ^^
jó,de az msn-en címed mi?: hotmail@hotmail.com [asszed megadom?: D]
hogyan öltözködsz?: ha késésben vagyok,akkor gyorsan..
milyen pasik jönnek be?: akiknek kinyitom az ajtót..
van most valami kapcsolatod?: van az ADSL-nél..
miért ilyen nagy a pofád?: így többet tudok enni..
ezt iwiwen találtam...