Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy úgy járt ,mint én: Belerongyoltam a bandikámmal egy szalagkorlátba, és vettem egy régen pályagépnek használt banditot. Be sem volt indítva, nem is érdekel, milyen a blokkja belül, az számít, hogy a rendes gépen újra 100 %-os :)
Na de hogy ne legyen off:

Távcsőfoci
Nem bánom, költözz mellém. Majd indőnként átdugom a farkam...
csak ilyen szomszédom volna nem lenne rossz
Viszon ha el kell vinni fényezni az idomokat, akkor annak egy darabja olyan 8, van rajta kb 5-6, vidd el a vázat fényezn, vagy porfesteni, ahhoz csupaszítsd le teljesen, ha hiányzik valami rólla azt vedd meg hozzá, nemhogy 100at elhagytuk, de jóval el lehet szállni, viszont ha ottvagy, hogy a blokkot fel kell újítani, akkor tudod hogy vételár+100 és akkor jól is néz ki a motor, és megbízható lesz, mert tutira Te csináltad magadnak. De a legjobb újat venni, mert azzal kevés hiba van
Üdv!

Szerintem ami számít motor vásárlásnál az a blokk, a futómű, váz, papírok.
Ha egy motornak szét van hullva a blokkja akkor kipróbálni se tudod, és aki ez alapján vesz motort az szerintem nem 100as.
Kivéve ha nem felújítási alapnak veszi.
Írta a srác, hogy 100000Ft áll rendelkezésére egy derbinél kb ennyibe kerül egy blokk felújítás: 30000ft egy főtengely, 40-50egy henger szett, csapágyak, szimeringek, szerelés alap hangon 30k
és már rá is költöttél 100k-t.
Szóval én elég nevetségesnek tartom ezt a hirdetést ....
Ezt nézzétek meg mindenféle képpen:
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez szerintem nem vicc, mert könnyebb egy motornak a motorját felújítani, mintha az esztétikai állapotát kellene feljavítani. Meg ha tuja az ember, hogy olyan motorja amilyen, úgy számol, hogy ráköllti az összeget. De lehet ez csak nekem van így.
A kisfiu odaszalad a rendőrhöz
-Rendőr bácsi,Rendőr bácsi,édesapám felakasztotta magát!
A rendőr
-kit engem?
ez jónagy szar.
a szöveg lebuktatja már...
így megse néztem
Egyik nap az iskolában egy fényképész csoportképet
készített az osztályról. A tanító néni megpróbálja
rávenni a gyerekeket, mindenki vegyen a képből.

- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnőttök,
előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő
orvos. Ez meg Gábor, ő autószerelő.

Hátulról egy vékonyka hang:

- És itt a tanárnő, ő meg halott.

vagy vegyetek magyar libát
NINCS MÁS MEGOLDÁS!

Tételezzük fel, hogy:
A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.
. Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi piacon, a pénz Kínába kerül.
. Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.
. Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül
. Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.
. Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül.
. Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.

Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.

Én ehhez tartom magam!
Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból teszem!
LoooL

Erre a szobatársam csak annyit mondott, hogy Magyarország tényleg elég szar hely...
én meg nyugat-európát
tudtam én