Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mórickáék magyarórán hülyülnek, ezért a tanárnő feltesz nekik egy kérdést:
- Pistike, mondj egy mondatot a hajóval és a békával!
- A béka felugrott a hajóra.
- Most te, Jocó!
- A béka leugrott a hajóról.
- Rendben, és most te jössz Móricka.
- Békapod a faszom hajó, ha nem jó!

Szerinted hány pontos volt ez a vicc? Értékeld!
Bemegy egy férfi az orvoshoz, és elmondja a panaszát:
- Ddddokttttttor ú-ú-úrrr, aaazzzz a bbbbbajom, hhhhogy nnnnagyon dddaado-ggggok!
Az orvos megvizsgálja, majd közli a diagnózist:
- Nos, a probléma abban rejlik, hogy az Ön pénisze több, mint 30 centi hosszú, így kevesebb vért kap az agya, emiatt dadog. A megoldás az, ha leoperálunk 15 centit belőle, így visszaáll az agy normál vérellátása. Ebben az esetben a dadogása is elmúlik.
A férfi gondolkodik, majd úgy dönt, aláveti magát a műtétnek, mert a dadogás nagyon zavarja. A műtét sikerül, a dadogás elmúlik.
Egy hónap múlva visszamegy a páciens:
- Doktor úr, jól sikerült a műtét, azóta semmi bajom a beszéddel. Viszont az összes barátnőm elhagyott, így azt szerretném kérni, hogy operálják vissza azt a 15 centit, amint lehetséges.
Erre az orvos dühösen:
- A fffffennnébbb-bbbe!
jessz 98 as kiadás akko csináltam mikor még kispisztoly voltam .....a vázat én heggesztettem hozzá a faterom őszinte megdöbbenésére villamosság átalakítva dacia generátorral 12 voltra most is pöcc röff csak széjjelcibálták a lóerők az egyik féltengelyt de megvan a cseredarab kínai ATV-ket 350cm3 ig megkajálja földúton
Trazsant ródszter?
-nem tud valaki valami jó kocka szülinapi ajándékot ?
-szünetmentes táp
-csajnak
-rózsaszín szünetmentes táp
http://www.youtube.com/watch?v...

csirkét kergeti az autóval
ez nemis motorozás.
ez szerencsétlenkedés.
viszont aki ezzel tud normálisan kerekezni, az előtt emelem sisakom.
http://www.youtube.com/watch?v...
ez mekkora szerencsecsomag
elég fapados
Ez faxán néz ki! Az enyém még nincs kész, bukócső, nagyobb kerekek, lehajtható első szélvédő... stb
Ebbe a sisába szaladt valami mosolygós cucc is?
Felszáll a vonatra egy úr és a felesége. Találnak egy kabint, amiben csak egy ember ül. Kisvártatva a férj kimegy a kabinból, a másik férfi meg utána, és megszólítja:
- Ne haragudjon meg, uram, de az Ön felesége rettentően ronda. Én plasztikai sebész vagyok, és mindössze 300.000 forintért csodaszéppé tudom varázsolni.
Visszakérdez a férj:
- 300.000-ért? A vadász 80.000-ért lelövi. .

nyuszika felhívja a hentest:
- tyúkmelled van?
- igen,van
- libanyakad is van?
- igen,az is van
- marhanyelved is van?
- igen,az is van
- disznókörmöd?
- van
-ölég hülyén nézhetsz ki...
Michael: KITT , csukd be az ajtót !
KITT: a f@szom... majd aki kinyitotta !