Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A paraszt bácsi elmegy Pestre egérfogót venni, mert sok az egér házban. Ajánlanak neki egy faegeret, amit le kell tenni a földre és eltűnnek az egerek. Megveszi, majd otthon leteszi a padlóra. Reggel megdöbbenve latja hogy a faegér mellett van egy kupac döglött egér. Megint felmegy Pestre boltba.

- Miért jött bácsi, nem használt a faegér?

- De, nagyon jól működik. Azt szeretnem kérdezni, hogy facigányuk nincs-e?
éljen az ifjú pár
uristen,ennek se adnék fegyvert a kezébe
OK, de csak egy link - azután derül ki, micsoda, miután megnéztem
De tényleg biztosan van, akinek tetszik - látod, a mónikasót is nézik
Ez vicc topic, mindenki máson röhög...
nem tetszik nem kell megnézni, én se írok olyan videóra kommentárt ami nem tetszik, de nem akarok ebből vitát na ennyi.
azért remélem volt akinek tetszett
Inkább olvass. Nem szégyen.
Inkább Te se nézd. Károsabb az agyra, mint a metilalkohol.
Ja, most látom, hogy 16-17 évesek nyomták.. nekik még lehet, még nem fejlődött ki az agyuk
http://www.rtlklub.hu/musorok/...

uristen. félelmetes ember
B+, ez a kengurus meg egyéb beöltözős ez vicces ? Mert akinek az, azzal komoly baj van - vagy velem... mindí1.
Lehet, hogy csak az a baj, hogy már betöltöttem rég a 8-at? Mindenesetre irigylem azt, akinek van ideje ezeket a bugyuta xarokat végignézegetni a jútúbon.
vége is lett...
nézzétek a mónikashowt
tuti youtubon is fentlesz
Átélni / nézni teljesen más. Ezt én is tudom. De így mint kivülűlló, nagyon kacagságos volt.
nemtudhatod. lehet h minden megvolt rendezve. érdekes módon egyszer se kergették a kamerást
Ha engem így lerugott volna pároslábbal úgy megvertem volna a golfütővel hogy beszarik a hülye buzja.
Ez nem vicces,ez degeneráltság és komoly sérülést okozhat a barom.
Egyszer valaki nagyon megfogja verni.
Egy apáca beül egy taxiba és bemondja a címet. Elindulnak, de a taxis gyakran néz rá kacéran. Végül az apáca nem bírja tovább, és megszólítja:
- Gyermekem! Miért bámulsz rám ilyen forró és kéjes tekintettel? Mondd csak el bátran, mire gondolsz!
- Bocsásson meg érte, nővér! Egész életemben arra vágytam, hogy orálisan kielégítsen egy apáca.
- Fiam! Berta nővér vagyok, és azt hiszem, segíthetek a problémádon. Mi a neved?
- Karcsi.
- Nős vagy?
- Nem!
- Akkor rendben.
Azzal megesik az aktus. Miután végeztek:
- Ez isteni volt - lelkendezik a taxis, majd sírva fakad.
- Hazudtam, nővér! Nem Karcsinak hívnak, nős vagyok, van három gyerekem.
- Semmi gond, én Gábor vagyok. De most már kapcsolj rá, mert lemaradok az álarcosbálról!
a kengurusat láttam tőlük legelőször, gondolhatjátok éjjel 11-kor szakadtam a röhögéstől akkor, most nem merem megnézni amíg nem megyek ki pisálni, mert tuti becsurgatok tőle
Ez beszarás!

http://www.youtube.com/watch?v...

A kengurus kegyetlen!
Comedy Centralon nimporte qoui néven nyomja ez a francia srác/csapat.
Az első videóban 2:42nél amikor a golfos krapekot belöki a vízbe.... nagyon nagy
sok videó van róla 1
2
3