Ez az amit nem lehet semmivel megmagyarázni, ez itt több mint kitartás és izom munka, itt nem csak a saját határaid legyőzéséről van szó.. ehhez több kell mint hogy leküzd a fájdalmat a fáradtságot és a saját elméd határait,, Ez a faszi egy állat,, vagy nemistudom.. le a kalappal.
A mai máriapócsi drift KOE versenyen történt:
Drift-taxi után érkezik az egyik versenyző jobbkormányos Nissan Skyline-al a hölgyike odalép a jobb oldalhoz mikrofonnal a kézben és a következő kérdés hagyja el a száját(miután a párja odasúgja neki, hogy kérdezze meg, hogy kap-e még levegőt): Kapsz még levegőt? -ekkor a párja hátulról: -ő a sofőr.
a rendör dugja a feleségét éjszaka.az asszony egy nagyot sikolt!
-mivan asszony fáj?-kérdi a rendőt.
-nem, épp fordítva.-válaszolja.
-jáf? hisz annak semmi értelme!
Egy házaspár lakásába éjszaka egy betörő mászik be. Mikor felfedezik, odaugrik a feleséghez és egy kést nyom a torkához, majd felkiált:
- Hogy hívnak? Szeretem tudni az áldozataim nevét!
- Elizabeth - mondja az asszony remegő hangon.
- Ó, az anyámat is Elizabethnek hívják! - mondja a rabló. - Nem tudok megölni valakit, aki rá emlékeztet!
Majd odaugrik a férjhez:
- Na, és téged hogy hívnak?
A férj remegő hangon szól:
- Az én nevem Philip, de a barátaim csak Elizabethnek szólítanak...
A kanibál család cigányt akar sütni nyárson.
A két kanibál szülő elmegy és rábízzák a cigányt a kicsire hogy forgassa a tűzőn szép lassan!
Mikor jönnek haza látják hogy a kicsi nagyon gyorsan forgatja a cigányt. Kérdik tőle:
- Fiam, miért nem forgatod lassan ahogy mondtuk?
- Mert mikor lassan forgattam, akkor az aljáról lopta a krumplit!
- Ki az abszolút irigy?
- ?
- Aki azért nem kefél, hogy a másik ne élvezzen.
Ki lehetett az a szellemi rövidnadrág , jóízlési antitalentum aki ezt az okkádék szürke pvc-nek látszó huzatot kérte az ülésekre
(vagy ezt csak én találom égbekiáltóan csúnyának? )
éjjel is nyomják?
készültünk, de nemtudtunk elmenni
Drift-taxi után érkezik az egyik versenyző jobbkormányos Nissan Skyline-al a hölgyike odalép a jobb oldalhoz mikrofonnal a kézben és a következő kérdés hagyja el a száját(miután a párja odasúgja neki, hogy kérdezze meg, hogy kap-e még levegőt): Kapsz még levegőt? -ekkor a párja hátulról: -ő a sofőr.
"a menyasszonyom pucolta a krumplit" -sajnáltam is szegényt
-mivan asszony fáj?-kérdi a rendőt.
-nem, épp fordítva.-válaszolja.
-jáf? hisz annak semmi értelme!
- Hogy hívnak? Szeretem tudni az áldozataim nevét!
- Elizabeth - mondja az asszony remegő hangon.
- Ó, az anyámat is Elizabethnek hívják! - mondja a rabló. - Nem tudok megölni valakit, aki rá emlékeztet!
Majd odaugrik a férjhez:
- Na, és téged hogy hívnak?
A férj remegő hangon szól:
- Az én nevem Philip, de a barátaim csak Elizabethnek szólítanak...
A kanibál család cigányt akar sütni nyárson.
A két kanibál szülő elmegy és rábízzák a cigányt a kicsire hogy forgassa a tűzőn szép lassan!
Mikor jönnek haza látják hogy a kicsi nagyon gyorsan forgatja a cigányt. Kérdik tőle:
- Fiam, miért nem forgatod lassan ahogy mondtuk?
- Mert mikor lassan forgattam, akkor az aljáról lopta a krumplit!
- Ki az abszolút irigy?
- ?
- Aki azért nem kefél, hogy a másik ne élvezzen.
ezen sírni tessék
(vagy ezt csak én találom égbekiáltóan csúnyának? )