Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a vészleállítós nemindulós.. é n eleve mindig vészleállítú, kulcs, és fordítva szoktam. így alapban bennem van. még a motorszerelő suliban mesélték h volt h a szerelő és szétbontotta a fél motort. azé ilyeneket
Próbáltad már levenni róla a láncot?
-Hogyhívnak, hova mész, és mit viszel?
-Esztergomba.
Nem kell neki ciccegni.Füttyszóra jön .Ha "beszélgetünk" ha suttogok ő is suttog.Azt mondom neki:menj innen szépen felkel és odább megy.Csak hát a kor.Ment előttem a multkor lépésben az emeletre, és teljesen olyan mozdulatokkal mint mikor öreg embert látsz menni.Úgy megsajnáltam.
Ne is mondj ilyet,az enyém még az udvart se hagyta el egész életébe,annyira ragaszkodó a kis tündérke!
Hozzánk nőtt a vén szőrcsomó. Nagyon fog hiányzani, ha elpusztul.
A tiéd még szerencsés,mert az enyémnek már sajnos az összes foga kihullott ,és így csak a konzervet tudja megenni a kis Drágaság!
Olvasom az adatlapodon hogy a cicád 14 éves. Az én szegény öreg fekete macskám is ennyi.Már csak 6 db rágófoga van.
No azééé!
Én náczi,dehogy!
Ne náculj Balázs, mert a térdemre fektetlek.
Talán ezért van sok új naczi?
két zsidó gyáros beszélget
- Te adsz fizetést a munkásaidnak?
- Nem.
- Én sem. Mi lenne, ha belépődíjat szednénk tőlük?
Valami gond van a fúróval? Próbálkozz Viagrával!
Sparco ülés Lada nélkül mondd,mi ér?
Momo kormány Lada nélkül mondd,mit ér?
És egy Lada motor nélkül,életem a Ladám nélkül
Mondd,mondd,mondd,mondd,mit ér?!
Lada nélkül mit érek én?
Lada nélkül mit érek én?

nem motoros, de nálam nagyot ütött
ha esetleg történne valami a fúróddal, nekem van ekkora itthon
Nem a viccek fórumba való,de ha már szóba került:
A motor még most készül a lánc csak azért volt rajta mert néztem, hogy fut-e a motor-hátsólánckerék, ugye ülés sincs a motoron az is elkészült időközben, ma kicseréltem az összes csapágyat szimmeringet a motorban, leadtam furatni a hengert (nem próbálkozom itthon ) Festeni pedig most Pénteken fogják, ugyhogy remélem a jövöhét vége felé egy próbakör már elképzelhető vele.
tolja a @om (már ha bírja)
azért van a zasszony hogy siessen értem futóval ha gáz van.....
Majd fogod.
hmmm
nekem ha nem indul első a vészleállító, második az oldaltámasz kapcsoló
oldaltámasz szivatott már meg, kissé retkes volt, bukkanónál meg kicsit lenyílt aztán megállt
de még nem toltam
Én tavaly előtt kivettem az akksit, a kormánykapcsolót szétszedtem, épp az önindítónál jártam amikor rájöttem hogy balf@sz vagyok
Te egy állat vagy!
Te tényleg megcsináltad!
Ügyes vagy!
De komolyan!
Szegény poronty! De biztos örült neki!
De ne bassz már ki vele! Először feszíts a láncon!
Kezdd pl úgy, hogy kiszedsz belőle úgy 5 szemet!
:D
szerintem fából faragj hozzá másik hengert, dugót, hajtókert meg tűgörgőt, vagy vidd el a szerelőhöz, fizess ki 100ezret, és akkor elis fog indulni
uram isten. ezek betegek XD