ez a vészleállítós nemindulós.. é n eleve mindig vészleállítú, kulcs, és fordítva szoktam. így alapban bennem van. még a motorszerelő suliban mesélték h volt h a szerelő és szétbontotta a fél motort. azé ilyeneket
Nem kell neki ciccegni.Füttyszóra jön .Ha "beszélgetünk" ha suttogok ő is suttog.Azt mondom neki:menj innen szépen felkel és odább megy.Csak hát a kor.Ment előttem a multkor lépésben az emeletre, és teljesen olyan mozdulatokkal mint mikor öreg embert látsz menni.Úgy megsajnáltam.
Sparco ülés Lada nélkül mondd,mi ér?
Momo kormány Lada nélkül mondd,mit ér?
És egy Lada motor nélkül,életem a Ladám nélkül
Mondd,mondd,mondd,mondd,mit ér?!
Lada nélkül mit érek én?
Lada nélkül mit érek én?
Nem a viccek fórumba való,de ha már szóba került:
A motor még most készül a lánc csak azért volt rajta mert néztem, hogy fut-e a motor-hátsólánckerék, ugye ülés sincs a motoron az is elkészült időközben, ma kicseréltem az összes csapágyat szimmeringet a motorban, leadtam furatni a hengert (nem próbálkozom itthon ) Festeni pedig most Pénteken fogják, ugyhogy remélem a jövöhét vége felé egy próbakör már elképzelhető vele.
hmmm
nekem ha nem indul első a vészleállító, második az oldaltámasz kapcsoló
oldaltámasz szivatott már meg, kissé retkes volt, bukkanónál meg kicsit lenyílt aztán megállt
de még nem toltam
Te egy állat vagy!
Te tényleg megcsináltad!
Ügyes vagy!
De komolyan!
Szegény poronty! De biztos örült neki!
De ne bassz már ki vele! Először feszíts a láncon!
Kezdd pl úgy, hogy kiszedsz belőle úgy 5 szemet!
:D
-Esztergomba.
- Te adsz fizetést a munkásaidnak?
- Nem.
- Én sem. Mi lenne, ha belépődíjat szednénk tőlük?
Momo kormány Lada nélkül mondd,mit ér?
És egy Lada motor nélkül,életem a Ladám nélkül
Mondd,mondd,mondd,mondd,mit ér?!
Lada nélkül mit érek én?
Lada nélkül mit érek én?
nem motoros, de nálam nagyot ütött
A motor még most készül a lánc csak azért volt rajta mert néztem, hogy fut-e a motor-hátsólánckerék, ugye ülés sincs a motoron az is elkészült időközben, ma kicseréltem az összes csapágyat szimmeringet a motorban, leadtam furatni a hengert (nem próbálkozom itthon ) Festeni pedig most Pénteken fogják, ugyhogy remélem a jövöhét vége felé egy próbakör már elképzelhető vele.
azért van a zasszony hogy siessen értem futóval ha gáz van.....
nekem ha nem indul első a vészleállító, második az oldaltámasz kapcsoló
oldaltámasz szivatott már meg, kissé retkes volt, bukkanónál meg kicsit lenyílt aztán megállt
de még nem toltam
Te tényleg megcsináltad!
Ügyes vagy!
De komolyan!
Szegény poronty! De biztos örült neki!
De ne bassz már ki vele! Először feszíts a láncon!
Kezdd pl úgy, hogy kiszedsz belőle úgy 5 szemet!
:D