Nők között a barátság:
Egy napon a feleség nem jött haza. A férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta, hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak között a barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál. A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták, hogy ott aludt, ketten hogy még ott van.
Az indián törzsfőnök odaáll a törzse elé:
- Hát, van egy nagyon rossz hírem, és egy jó, melyikkel kezdjem?
A törzs tagjai azt mondják, hogy kezdje a rosszabbikkal...
- Az a helyzet, hogy a táborunk köré költöztek a cigányok...
Ajajajajaj.... És mi a jó hír?
- Olyan az ízük, mint a bölényeknek...
Én is vészleállítót használok, úgyhogy ez még nem szopatott meg, viszont más már igen.
Ráülök, indít, mindenki odanéz, szúrom az eggyes, és leáll, Hogyazabüdös, kintmaradt a támasztó . Persze mindenki azt hiszi, hogy a balfasz motoros elindulni sem tud, inkább lefullad
én a Mamiba 2x elvégeztem de nem vizsgáztam le pénzhiány miatt most meg már nem lehet csak ugy,mint régen.....
2év nappali kizárva,még a levelező is necces,de gondolom,h munka mellett hasonlóképpen gondolod te is de azért sok sikert!
a fa drága, megpróbálom préselt papírból, még környezetbarát is, olyan tojástartó filing, oszt még csillapittya is a hangzavart. csapszegem is van, a csapról szedtem le
Egy napon a feleség nem jött haza. A férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta, hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak között a barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál. A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták, hogy ott aludt, ketten hogy még ott van.
- Hát, van egy nagyon rossz hírem, és egy jó, melyikkel kezdjem?
A törzs tagjai azt mondják, hogy kezdje a rosszabbikkal...
- Az a helyzet, hogy a táborunk köré költöztek a cigányok...
Ajajajajaj.... És mi a jó hír?
- Olyan az ízük, mint a bölényeknek...
tornapapucs
Nesze nektek káromkodás :D
http://www.youtube.com/watch?v...
muter vett motort, ő is így járt a támasztóval
Ráülök, indít, mindenki odanéz, szúrom az eggyes, és leáll, Hogyazabüdös, kintmaradt a támasztó . Persze mindenki azt hiszi, hogy a balfasz motoros elindulni sem tud, inkább lefullad
2év nappali kizárva,még a levelező is necces,de gondolom,h munka mellett hasonlóképpen gondolod te is de azért sok sikert!
"csak egyszer for lifetime.."
http://www.youtube.com/watch?v...