Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

egy brutál este... csak erős idegzetűeknek!
a 250-es cr-t 72.5ös vasfúróval felfúrom, azért marad benne az a nikkazzill? mer nekem azt mondták hogy attól megy jobban ha felfúrom. de vigyázzak a nikkazillra. mer drága. tényleg drága, még a keravilban sem lehet kapni. ami meg ott nincs, az nincs is. a vasedénymeg zárva. eltörött valami hajtűkar, elkezdi a szerelő hogy ki kell dobni. de hülye, nem ért ez hozzá, kifúrom két helyen, aztán 8-as rézdróttal meg lehet azt húzni, nem kell itt izélni a nagy szvakkal, hogy csere, meg ilyenek. még hogy sufnituning, azért mert a palival értünk hozzá? mér kell irigykedni, he? nekem már 15 évesen rometem volt, és nem a "póni", az gyerekeknek való! a kádett, az az igazi, kérem szépen, a kádett! mivel már kémiából akkor is jó voltam, a benzin meg elfogyott, kapott higitót, és száguldottunk vagy 15-el dombon lefele csúsztatott kuplunggal. persze az is versenykuplung volt, félig húztam csak be, mint a nagyok a versenyen. meg hogy igy bedönteni, meg úgy, na ne má. ha erős a motord, nem kell itt döntögetni, lenyomok mindenkit egyenesben, a kanyarban meg bevárom, minden haver igy csinalja friss jogsival 1000es gépen :-)
Bocs
Motoroztak a srácok a címe
Motoros iskolába jár a hétvégén Hernádon voltunk Talmácsiéknál, van fenn video róla (Öreg Talmáéknál motoroztunk)
Ült már a gyerek motoron?
Ez szerintem alap ezt tuti mindeni +szívja legalább egyszer.
ezt én is mexívtam. sok ember előtt szendendrén forgatom a gépet, de nem indul. haver odasétál, nézegeti, majd szép elegánsan átkapcsolja RUN-ra
Most viccen kívül:
Most építek a gyerkőcnek egy babetta motoros szörnyeteget, és a haveromtól kaptam hozzá VÍZHŰTÉSES hengert+hengerfejet.
A képek között fennt van (szarból várat)
bár ez csak egy 140 kilós gép volt, de így is eléggé vizes lett a hátam
Én is jártam így tavasszal az első indítás előtt, 3-4 szer végigtoltam oda-vissza az utcában, de nem indult, mire észrevettem hogy be van nyomva az engine stop.
Én tavalyi nyáron jártam így .Toltam vagy 400 m-t mikor rájöttem, felülésnél véletlen kikapcsoltam az " engine stop" kapcsolót. 270 kg a kicsike.
Nem-nem az én babettám orrnehéz!
Nem akármilyen babetta, mer KTM EXC 250 első teleszkóp van rajta, aztán azzal tökéletes a futása.
Ráadásul Excell felnik vannak rajta elöl-hátul, úgyhogy az se árt neki, ha 80-nal száguldok a vetésben!
Sőt olyan jó a csillapítása a telónak, hogy meg se érzem.
Nekem már 100-nál kezdett a kormány hátrahajlani, de ráhasaltam a tankra és a kezemmel kitámasztottam csak egy kis izomlázam volt motororzás után.
csak ügyeljen arra hogy a szelephézag olyan mint a női segg
a nagyobb nem jobb
Tedd bele a ...Yamaháét, vagy amit akarsz,jobban megy!
130felé nem ráz a babetta?
szörnyen könnyű az eleje
én rápakoltam 2 mtz sújt a villákra utánna lett csak jó
olyan 180ig kitűnő volt, sötétben volt csak gáz mert a lámpát mindig felhajtotta a szél
sajnálom is hogy el kellett adnom....... csak hát itt a válság...
Kellene még nekem szelephézag, azt külön kell kérni a boltban SIMSON- hoz vagy mindegy hogy milyen motorét veszem hozzá?
Ki ne felejtsd a rárántógyűrűt !
Tiiiissztahüjje,akinemnormáliss!
igen! és oda se sajnáld a sziloplasztot.
ja és ne felejtsd majd el megnézni a főtengelykompressziót. Meg hogy a kartergáz nem fúj e be az indexbúrába.
Oké! Köszi!
És akkor a dugattyú meg a henger között ami hézag van az a szelephézag?
Te most vagy viccnek szántad ide a vicc rovatba, vagy ritka hülye ember vagy!
De tudod mit?
Fogd meg apád fúrókészletét, aztán szemmértékkel körülbelül mérd meg hogy melyik passzol bele, na annál egyel nagyobb méretű fúrót fogj bele egy gépbe, amit aztán fogj bele a satuba!
Na ha ez megvan, toljad neki a hengered mint az állat addig, amíg át nem ér!
kinyomod sziloplaszttal a henger és a dugattyú között keletkezett hézagot, aztán már hasít is a géped!
Én is így csináltam a JAWA 2 sebis babettámmal!
Most féket kell csinálnom rá, mert 130-ról nehezen akar lelassulni.
Hát ennyi! Örömmel segítettem!
http://www.kepesmotor.hu/brand...

kinéz egy bizonyos módon
Szóval ha már itt tartunk, menetvágóval a hengerbe nem lehet menetet vágni, mert azt menetfúróval szokták csinálni,,de pontosan hanyas menetet FÚRJAK bele mielőtt kireszelném?
JA nekem 70-es henger van fenn.