Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...
Bár nem ebbe a topicba való.
Haverom kibukott ma

Aszt mondja: szar ez az ország. mindenhol cigány, mindenhol bűnözés, szar utak, állandó anyagi gondok, mindenhol kínai termékek

Ez után elgonolkoztam.
Van benne vmi.
Jó ha tudod hogy a Marian Cozma féle gyilkosságot cigányok követték el.A 14 éves lány sztoriról halottam már nem tudom hogy az-e amről én is halottam de ott is cigányok voltak az elkövetők.
Persze van fehér bűnözés is de ezek a cigány kisebbséggel mostanában nagyon el szaladt a ló, nem véletlen hisz az álam a saját alamunk jobban védi őket mint minket magyarokat.
Szóval csak annyit hogy tűzre az összessel.
Ezt oktatni kéne!

Ugrás
Hagyjuk már az ilyeneket, szerinted hány oldalt lehetne megtölteni olyan erőszakos bűncselekményekkel amiket fehér ember követett el? Persze azt aláírom, valószínűleg arányaiban több bűncselekményt követnek el romák mint nem romák. A kiskunlacházi 14 éves lány ügyében meg kihallgattak már 200 embert még sincs gyanúsított. Ha igaz lenne hogy 6 roma követte el akkor már rég elkapták volna őket. Persze ettől még csinálhatta roma származású is, nagyon remélem hogy elkapják az elkövető(ke)t.
Mind ocsmány,nincs mire szavazni
Meg ez a viccek topik nem a szavazzunk ocsmány kawákra topik
szüljé sünt
nyaljá sót
Sokkoló!

szellemjárás

Csak óvatosan!
SZavazzatok rá lécci barátném csinálta

KÖSZÖNÖM

http://kawasaki.hu/ER-6n#/yo
ur...
le az erőszakkal... densz, ójeeeee
de szar vagy
Ezt a szart már elsütötted másik topicban is.

Mindenhol ezzel próbálsz jófej lenni? Hülye
Kohnt beviszik az ÁVH-ra, mert nem volt nála a személyi. Jól megverik, utána megkérdik: - Na, hol laksz, te disznó? - Kérem, én a Síp utca 6-ban. - Menjen csak ki két nyomozó - utasítja a tiszt a beoszottjait - és ellenőrizze! Két bőrkabátos el, addig is verik Kohnt. Rövidesen visszajön a két ÁVH-s: - Főnök, a megadott címen semmilyen Kohn nem lakik! - Szóval hazudtál, te szemét!? Kohnt egész éjszaka verik, de ő ragaszkodik ahhoz, hogy a Síp utcában lakik. És mivel nem merült fel ellene semmi, hajnalban elengedik . Kohn kékre-zöldre verve befordul a Síp utcába, meglátja a házmester: - Kohn úr, Kohn úr, tegnap kereste két ÁVH-s, de nem árultam el, hogy itt lakik...
hülyeséget ne beszélj
Patikában egy kisfiú:
- Csókolom, kérek egy csomag óvszert.
- Először is, az nem gyereknek való.
Másodszor: jöjjön érte apukád, mert ő tudja milyen méretre van
szüksége.
- Először is, nem gyereknek kell, hanem gyerek ellen.
Másodszor, nem apukámnak, hanem anyukámnak lesz, aki nyaralni megy,
és még nem tudja, hogy ott milyen méretekre lesz szüksége.

Egy részeg dülöngél hazafelé a körúton. A Rákóczi téren megszólítja
egy néger örömlány:
- Hello szépfiú, nem akarsz hazakísérni?
- Mi... mi... mit csináljak én Afrikában?
FérfiakVSnők:
oktató film
Tudnám hol használni ezt a cuccost itthon ! Csak nem tudom, hogy gyártottak e hozzá elegendő lőszert?
Én már láttam pár éve
Bp.Teréz krt., sisak a fejtetőn,ujjatlan póló,bermuda,strandpapucs.
Természetesen nagy ccm speed motor.
nem azért de ti látatok már cigány motorost(nem robogóst)
Na, első és utolsó hozzáfűznivalóm:

Egy sor cigány egy sortűz...
felnéztem pár hónapja jutubra. megnéztem a jókis múnika show-s videókat.
volt verekedés, anyázás köpködés. és akik ezt a viselkedést kiváltották, és fojtatták 80%a cigány volt. a Magyar ember higgadtan, logikával, értelmesen (legtöbbször) beszél (a mónika showban is).