jelenleg a szavazás olyan mintha elmenne egy csapat ember egy tehenészetbe és szavaznak melyik szardarabot egyék meg
biztos van némi különbség, de attól még szar mind
Nem, nem mondhatod. ha nem szavazol, akkor miért minősíted azt, aki igen?
Egyébként én mindig azt mondom, ha egy 10 milliós országban egy párt 2 millió biztos szavazóval 2/3-ot tud csinálni, akkor nem a 2 millió a hülye, hanem a többi - pl. aki beleugat, meg "birkázik", de szavazni lusta elmenni.
Általánosítás soha se stimmel nyilván. A statisztika is ilyesmi.
De nyilvánvalóan én vagyok barom mert elveim ellenére kommentelek ha a szar átcsap az elviselhető szinten.
És még szavazni se járok mert értelmetlen. Ettől még mondhatom, hogy bajok vannak? Nem az én hanem a mi jövőnket (Inkább az unokáimét) teszik tönkre.
Migráns nekem se kellene. De már tele van az ország idegennel így is.
Szerintem az átlagos nem fidesz szavazó sokkal hülyébb... ezt bizonyítja, hogy négy évente másra szavaz, mégse jön be neki sose 🤣
Még szerencse, hogy nem ezek az izék döntik el, maradjon-e a rendszer...
Na, hogy érzed, mennyire stimmel az általánosítás?
Persze, hogy lehet érteni.
De átlagos fidesz szavazó nem tud hozzászagolni. Mert eccerű mint a faék.
És ezek az izék döntik el négyévente, hogy maradjon e a Kádár rndszer.
Annyira szar érzés, hogy ezt már egyszer muszály volt átélnem.
Hitler tisztelőként mondom hogy a demokrácia tévút.
Egy fiú kérdezi az apját:
Papa azok az emberek akik motorral járnak miért néznek ki mindig olyan boldognak?
Az apa válaszolt:
Nézd fiam, ők az én szememben mind őrültek. Nekik egy különleges életbeállítottságuk van. Ők tényleg azt gondolják hogy szabadok amikor a gépükre ülnek. Boldogok amikor az eső, a szél, a nap a bőrüket éri, barátoknak, sőt testvéreknek nevezik egymást és kölcsönösen segítenek egymásnak annak ellenére hogy általában szinte egyáltalán nem ismerik egymást. Útközben úgy üdvözlik egymást mint ha egy titkos társaság tagjai lennének. Ha leszállnak a motorról átölelik egymást mintha már évek óta nem találkoztak volna, még akkor is ha csak pár napja találkoztak utoljára. Ezek az emberek úgy élnek minden nap mintha ez lenne az utolsó napjuk. Pontosan tudják hogy minden utazás az utolsó lehet, de úgy látszik ez nem érdekli őket. Úgy érzik a biztonságuk kevésbé fontos mint a szabadság és az összetartozás.
A fiú még feltett az apjának egy utolsó kérdést.
Apa vennél nekem egy motorkerékpárt?
Már az is hülye volt aki ezt kitalálta 🤣