Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak a nyolcvanas évek eleje óta, de már elég jól hozzászoktam
Az öregember előveszi a zsebórát, a kicsit fiatalabb ránéz a csuklójára, mai divat meg az, hogy táskából, zsebből előkotorják a 20x8 cm méretű, 15 dekás mobilt, és azon nézik meg az időt... és akkor felmerül a kérdés, ki valójában a kretén?
és minek?
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1200231335438111&set=a.458488682945717&__cft__[0]=AZXLSdRyPAPOaJAjk5WMKCcdvaCgyClUyapn8assmoKzg5VPkejSUVsx5iOjchO60voHKlGk-Hif8jg00TN-Rv-mLe0k8otbUlKqwLu8Ol5u6wFmtnwybRq-DBpZaJsOq6letpT-liZxIvX9NZxP010ymNCbQnCFRVYQBVrhD8Xy3PpsM2NOV-CC-A-j7H8jB5YJ9JWgSZfK95giQpRA6FSKR5LIjyFiERL-6NDfNyZmq36-8S7QKeQDnQH_6eb7FII&__tn__=EH-R
nem minden nap, de hordom.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1200231335438111&set=a.458488682945717&__cft__[0]=AZXLSdRyPAPOaJAjk5WMKCcdvaCgyClUyapn8assmoKzg5VPkejSUVsx5iOjchO60voHKlGk-Hif8jg00TN-Rv-mLe0k8otbUlKqwLu8Ol5u6wFmtnwybRq-DBpZaJsOq6letpT-liZxIvX9NZxP010ymNCbQnCFRVYQBVrhD8Xy3PpsM2NOV-CC-A-j7H8jB5YJ9JWgSZfK95giQpRA6FSKR5LIjyFiERL-6NDfNyZmq36-8S7QKeQDnQH_6eb7FII&__tn__=EH-R
fogalmam sincs milyen kretén hord a mai világban órát 😅
nekem is van ilyen újabb fajta poljot, svájci szerkezet van bennük jó órák!
https://www.facebook.com/reel/1764880140970951
Ez nem régi és a kismutatója is megvan. Biztos azért kerül ilyen sokba. 😂
Én nem vagyok ennyire szerencsés(kezeit széttáró) édesapám amikor 87-ben kint volt leningrádba matrjóska helyett ilyen molnija zsebórákat hozott ajándékba mindenkinek(kezeit széttáró) Mert, hogy sokkal olcsóbb volt mint a matrjóska baba néhány rubel volt darabja így haza hozott vagy 15-öt. Ha még nagyon szétnéznék a padláson édesanyámnál lehet találnék belőle mert én is kaptam 12 évesen 😅
Ebből nem tankolnék sokat 😅
szerintem egész biztos(meghajlós)
Nekem van egy régi Rakétám meg egy Poljotom aminek hiányzik a kismutatója azzal is lehet fizetni? 😂
apósomat 1 nap után találtam meg.
Minden kútfejnél áll egy rosszarcú aki elveszi a telód/órád és csak akkor tankolhatsz? Tényleg szar a közbiztonság. 😒 😆
Unauthorized = nem felhatalmazott azaz nem engedélyezett

Itt is mindenhol előre kell fizetni a kutaknál. Vagy kártyával a kútfejen. Van ahol már telefonnal vagy karórával ...
Nincs itt jó megoldás, legfeljebb arról lehet beszélni, melyik a kisebbik rossz.
A halálnak is vagy kultúrája, ezt elég kevesek képesek normálisan művelni. Azt látom, hogy sokan a mai kor elvárásaiba, tempójába változtatás nélkül szeretnék tovább vinni a letűnt korok szokásait, ami valljuk be, kivitelezhetetlen.
Hát... asszem itt kell elgondolkodnunk, hogy milyen szerencsések is vagyunk az életünkkel.
Bár cserébe ott meg nincs pride meg nincs, hogy a társadalmi béke miatt kötelező buzeránsokat, ratyikat meg egyéb szarháziakat is foglalkoztatni a cégnél.
Most azon gondolkodom, végül is kiknek jobb az élete, ha ezt így nézem.
Döglik?? Az se jó de az se hogy a magányos öreg békésen bomladozik a padlón míg valakinek feltűnik a szag
(Bár nem való ebbe a topicba) Elnézést kérek
Hát a Mozaik utcában lehet vakarnák a tarkó tájékát ! 🧐
nálunk a műszaki problémás lenne 😆
szerintem benzint már nem árulnak.
És ez csak 1 kritérium a sokból 🤷‍♂️😁
Valogatos. 😂