Ha mar filmeket emlegettel az uzenofalon... Tegnap nagyot csalodtam. Egy korhazas filmet akartam letolteni, de amikor elinditottam valami urhajos, holdraszallos ize ment. Ápoló 13 vagy mi volt a cime, nem ajanlom senkinek.
:D
De ez mitől jó? Pláne azzal a böhöm fém szíjjal. Annyi szőr van a csuklódon,hogy tuti szenvedés mert napi 8* becsípi 😅
Tudom mert általános sulis koromban ilyen szíjai voltak a 7 zenés óráknak amikor utoljára használtam. 😅 Nekem akkor sokkal kevesebb szőr volt a kezemen, mint most neked és sokat szenvedtem miatta.(kezeit széttáró) De akkor az volt a menő akinek volt ilyen később jöttek a számológépes kárc órák na az volt az überkirály akinek volt olyanja na meg a ritt farmer 😅 Ez a teljesen felesleges órahordás még most is menci vagy nem nőtted ki a múltat? 😅
74-ben kaptam egy poljot-ot 79-ben pedig a keleti aluljáróban rendkívül megbízhatónak tűnő rakottszoknyás nővel bíró barna férfitől egy 7 zenés, szgépes marantz-ot, mindkettő jó volt oszt eccercsak leszoktam az órákról fura ok miatt.........az első melóm okán gyakorlatilag mint Ini karjában a nyomaték nekem a fejemben az idő lett percre pontos amihez persze eleinte kellett az óra, de elhagytam ahogy belejöttem.
Nem egy drága óra, de nekem tetszik.Tud mindent amit kell, napelemes, örök élet +1 nap. Az okosórák hiheterlen sebességgel avulnak el ugyanezért a pénzért 🤷♂️
Okos óra? Az nem csak a hülyéknek kell? 😅
Minden esetre valamikor régen amikor divattá kezdett válni ez az okostelefon én is vettem egyet.
Viszonylag hamar rájöttem, hogy pont ugyanazok a hülyék hívogatna rajta mint eddig okos telefon ide vagy oda 😅
Úgy, hogy bocsánatot kértem a nókiától és azóta is nagy barátságban vagyunk 😅
nekem kisebb a telefonom mint másnak a zsebórája és nem kotorászgatok zsebből hanem az övtáskában van külön telefontartóval. Gyorsabban megnézem rajta az időt míg te a pulóvert lefejted a csuklóról, hogy lássad a számlapot 😂
:D