Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mar filmeket emlegettel az uzenofalon... Tegnap nagyot csalodtam. Egy korhazas filmet akartam letolteni, de amikor elinditottam valami urhajos, holdraszallos ize ment. Ápoló 13 vagy mi volt a cime, nem ajanlom senkinek.
:D
Ez meg az én okos órám. Szokták hinni 😁
Miért jó egy hajléktalan barátnő?................ott teszed ki ahol akarod.
nekem ez van 92 óta
1x volt üveg cserélve mert kefnizés közben lett rajta egy csúnya nagy karc
még mindig megy csak nincs hova használni
Decemberben énis megleptem magam egy seiko kronográffal. Okosorára valahogy nem volt szükségem.
Hasonló az ízlésünk 😃
De ez mitől jó? Pláne azzal a böhöm fém szíjjal. Annyi szőr van a csuklódon,hogy tuti szenvedés mert napi 8* becsípi 😅
Tudom mert általános sulis koromban ilyen szíjai voltak a 7 zenés óráknak amikor utoljára használtam. 😅 Nekem akkor sokkal kevesebb szőr volt a kezemen, mint most neked és sokat szenvedtem miatta.(kezeit széttáró) De akkor az volt a menő akinek volt ilyen később jöttek a számológépes kárc órák na az volt az überkirály akinek volt olyanja na meg a ritt farmer 😅 Ez a teljesen felesleges órahordás még most is menci vagy nem nőtted ki a múltat? 😅
Sokat nézegettem mostanában, mert a régi karórám felett eljárt az idő. Okosórát vagy tudományost. Mégis egy ilyet vettem egy hete.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2872416526268239&set=gm.2135162676912505&idorvanity=734738453621608&__cft__[0]=AZW5cNTOdbmVzNQofjHN2aaGWn0vIP933yVb9oUvWGn3lh1DSR7hT5hGkPfq4Iju3sAXDn0in7nOkiAWLu-n9gGuaJ6X2LEpT3RRB5VFq--L6hDjAVYRlx0g7-FRUuYuLsh9ucSTODNtuX8w34TNRCfBjfm0EQWNL2EXCUxugGX1Rp_3Ej9Nf82FK2XQiT_CVi7eZuqH119MemRDqfmzvKPxUhQzWYhmCDO1WtNToBWXaw5Y7HkJGyjXg3O6UwYdoKM00Gt5zokxuF2PpoUgbWIwbue5oPpVnZIRkYr6L7-6qQ&__tn__=EH-y-R
Az öreg Józsi bácsi nyolcvan évesen újranősül.

Fiatal feleségét kérdezi a nászéjszakán:

– Mondd drágám, elmondta anyukád, hogy most mit fogunk csinálni?

– Nem.

– A francba !

Én meg elfelejtettem…
mert szeretem, bizonyos ruhához helyzetekhez illik, úgysem érted. Pecához nekem se kéne
74-ben kaptam egy poljot-ot 79-ben pedig a keleti aluljáróban rendkívül megbízhatónak tűnő rakottszoknyás nővel bíró barna férfitől egy 7 zenés, szgépes marantz-ot, mindkettő jó volt oszt eccercsak leszoktam az órákról fura ok miatt.........az első melóm okán gyakorlatilag mint Ini karjában a nyomaték nekem a fejemben az idő lett percre pontos amihez persze eleinte kellett az óra, de elhagytam ahogy belejöttem.
nekem van egy seiko 5, 92-ben vettem aztán még mindig jó
2 ezer volt 92-ben most 70 körül árulják
nagyjából tartja az árát a munkabérekhez képest
Nem egy drága óra, de nekem tetszik.Tud mindent amit kell, napelemes, örök élet +1 nap. Az okosórák hiheterlen sebességgel avulnak el ugyanezért a pénzért 🤷‍♂️
Ez az óra nem lehet valami nagy durranás, mert a csaj is hátat fordított neki 😁
oszt minek? 😅 A csaj szemmel láthatólag kutyába se veszi mi van a csuklódon 😂
Én is, melóba olcsó okosóra, randira meg egy ilyen szebbet 😁
Okos óra? Az nem csak a hülyéknek kell? 😅
Minden esetre valamikor régen amikor divattá kezdett válni ez az okostelefon én is vettem egyet.
Viszonylag hamar rájöttem, hogy pont ugyanazok a hülyék hívogatna rajta mint eddig okos telefon ide vagy oda 😅
Úgy, hogy bocsánatot kértem a nókiától és azóta is nagy barátságban vagyunk 😅
én majdnem akkor tettem le. 😅 Na jó nem igaz 96-ban lett mobilom azóta órát sem láttam legfeljebb kirakatban 😅
nekem kisebb a telefonom mint másnak a zsebórája és nem kotorászgatok zsebből hanem az övtáskában van külön telefontartóval. Gyorsabban megnézem rajta az időt míg te a pulóvert lefejted a csuklóról, hogy lássad a számlapot 😂
Én. Bár mondjuk okos óra. 😀
Az meg van zsidó srác dicsekszik a barátjának hogy jutányosan áron vette meg halálos beteg apjától a óráját 😂