Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az összes űrbeli furcsaság és tréfa közül az első hely joggal Owen Garriott tréfájáé.
1973-ban az amerikai Skylab űrállomás legénységének tagja volt. A tréfa, amelyet a repülésirányító központ tisztje, Robert Crippen ellén játszott, méltó arra, hogy örökre bekerüljön az űrhajózás évkönyveibe.
Garriott magával vitt egy diktafont az űrbe, amelyre a felesége előre megírt mondatokat vett fel. Amikor egy nap Robert Crippen operátor kapcsolatba lépett az űrállomással, Garriott a diktafonnal a kezében várt az adóközpontnál. Az űrállomás és a repülésirányító központ között a következő párbeszéd zajlott le:
— „Skylab, itt Houston, válaszolj!”
— Helló, Houston — válaszolt vidám női hang az űrállomásról. — Itt a Skylab.
A Föld egy másodpercnyi habozás után érdeklődött:
— Ki beszél?
— Szia, Bob — válaszolt az űrállomás. — Itt Helen, Owen felesége.
Bob néhány másodpercig emésztette a választ, majd nehezen kinyögte:
— Mit csinálsz ott?
— Úgy gondoltam, hozok egy kis ennivalót a fiúknak. Minden friss — nyugtatta az űrből érkező hang.
A repülésirányító központ körülbelül egy percig hallgatott, majd megszakította a kapcsolatot. Nyilvánvalóan az összekötő tiszt idegei felmondták a szolgálatot.
Én őrzöm a hagyományt , kettő híd forog elöl !
https://www.facebook.com/photo/?fbid=932473105729451&set=pcb.932473175729444&__cft__[0]=AZVL6d44UAuHzfqCCjVGaz4St9vfTe9iGfDcAIqnMaxdhWhHB5NMeTowXnCCfYnmeX0deKhkwwgu7zQ9qhxOEq1RCyxBBtApvqmSVEBoQGsvJzrDW5RtLz9e_F4dvWoS8sLjIlgGZJ7DHURtIPul3ch01hHzZ6toKa5GR1N8M42P2Bp7ffbEqwm5udTmd2ZZ0K7H4jCPBELBoGOZoWC0eCRa_JIkb3vsyGVE9-IB8aEyrg&__tn__=*bH-R
😅
motorozni lehetett, nem volt hangosabb mint a folyton üzemelő láncfűrészek zaja. Más jó dolog nem volt ott az olcsó ingatlan árakon kívül.
Ha a profilképed a nógrádi utcádban készült , megkell , hogy értsem az ottélők mentalitását ! 🙂
Eladtuk, nem bírtam a helyi emberek mentalitását. Pesten vagyok.
na mi lett a nógrádi házzal? merre fele lax mostanság?
Egrer várnál estem el mint Dobó. Ennek legalább 6 éve már. Azóta csak fék hiba miatt mentem fának, de megúsztam.
Nem lakom már ott egy ideje.
Menjél horgászni csak ne dobd vissza a halat, majd megeszem!
ja aztán eldobod megint magad a nógrádi erdőségben 2 heti kórházas látogatással egybekötve a romokat meg a cígók addig leadják vasba 😆
3 van most is pedig nem kereskedek vele :-)
láttalak már összetörve téged eleget 😅 Saját magamat is(kezeit széttáró)
tudom én az öngyilkosság finomabb formáját is választani, mint 1 motor 😅
vegyél inkább egy motort, nem lesz időd hülyeségeket irogatni!
https://www.facebook.com/share/r/15ntkTFDc8/
https://youtube.com/shorts/YrS... van ahol már motoroznak.
És ott a pont. Férfi nem is lehet szép, max jóképű, de manapság annak jórésze buzi lett. Tehát melyikkel mennek többre a csajok? 😉
😅
Hé mit buziskodtok 😂 😂 😂 egy férfinak nem is kell szépnek lenni . Nekem azt mondták csajok hogy ha egyfokal jobban nézki ördögnél akkor az már jó. Férfiak teremtik meg a mindenféle biztonságot . A páváskodást meg kell hagyni a buziknak 😂😂😂😂 szépségét meg a csajoknak 😃