Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te sem voltál túl szép azt mondogatták a környéken(kezeit széttáró)
A szüleid csontot akasztottak a nyakadba, hogy legalább a kutya játszon veled 😅
tudom hogy olyan randa vagy hogy amikor megszülettél az orvos sírt fel, de mégis találtál feleséget :-)
Lehet(kezeit széttáró) Csak én nem kérdezem nekem meg nem mondják 😅
igazad van valakinek te is tetszel 😁
Felénk van egy családos anya,úgy döntött, hogy összeköltözik egy csajjal. Aztán ment nekik egy ideig,most megint visszatért a brokira, csak nem a régire. 😉
Mindkettő egy nagy brokira vágyik, csak nem merik egymásnak bevallani 😅
Okosabbnak? Az autó nevét se tudja leírni, gondolod, hogy ismeri a futóművét? 🤣
hát én veled ellentétben láttam a dasztler futóművét 🤣
ettől okosabbnak gondoltalak. Nézzél már rá egy duster futóműre, a 120-as skodáé jobb volt, pedig az is retek. Legolcsóbb ipari hulladék, autónak se hívnám.
😂 😂
a gina olcsóbb 😆
A motoroknak lett egy elég rossz 15 éve minden gyártónál így a renaultnál is, gyakorlatilag mindenféle marhaság jegyében könnyítettek, kicsinyítettek meg mit tudom én és ezzel garantált hibák tömkelegét állították elő a motorokkal együtt és ebből még az olajfolyás a legkisebb baj. 😒
egy vasas céges munkatársaknak volt duster, 60 ezer se volt benne és mindenhol folyt az olaj belőle
ha jól emlékszem annakidején kb 6milla volt a dacia, a rav4 meg 15 körül
6 millát simán érte akkor is csak akkor még nagyon dacia volt....
1310 ből tlx 5 sebességes dákónk volt (kezeit széttáró) A nevetség tárgy volt mert román és dácsia(kezeit széttáró) ehhez képest volt 1,6-os zsigánk egyszerre.(kezeit széttáró) Kényelmesebb, lágyabb, csendesebb volt mint a zsiga jobban is gyorsult kevesebbet is fogyasztott(kezeit széttáró) Amiben a zsiga megverte az a végsebesség volt(kezeit széttáró) a dákó az 1,3-as motorjával 140-et tudott a zsiga meg 160-170-et (kezeit széttáró) A dákó 8 évig szolgálta a családot hiba és baj nélkül a zsigcsi állandó nyűgökkel küszködött(kezeit széttáró)
Most meg már az 1310-es dákóktól talán el kellene vonatkoztatni(gondolkodós) A világon a legtöbb eladott szuv megelőzve japánt és franciaországot az a dácsia dasztler. Erre a szintre az árképzés miatt jutott. Most is olcsóbb kategória társaitól de már nem szignifikánsan viszont anyagban tudásban ott van vagy talán előttük (kezeit széttáró)
hát 5-10 éve akár ez vicc is lehetett volna én trabanttal és tehénlepénnyel ismertem 😅
De most már a dácsia olcsóbb jobb és talán szebb is a kategória társaitól 😅
Ezek itt 6,5-11 milláig vannak, ha népszerűbb emblémával kellenek ugyanezek 5 misivel nagyobbal zsettával kezdődnek a fapados kategóriák 😅
ebbe olyan faszenet kell tenni ami csak felülre pirít(kezeit széttáró) 😅
Végülis...... 😄
Nem igaz!
A Dacia egy egyedi szuper konstrukció! Mindenki róluk másolta! 🤣
Lejjebb írtam, hogy a renault 12-es licence volt a dákó így annak az alkatrészei elvileg jók lehettek hozzá.
amúgy teljesen igaza van, pl a dacia féltengelyek rakás fosok voltak nem sokat bírtak, valamelyik francia kocsié jó volt hozzá ha az volt beszerelve akkor hibáltan lett
persze alapból szar volt a konstrukció is mert túlságosan meg volt törve és gyorsabban kopott mint egy hasonló kocsié
A legjobb 😁

http://youtu.be/sP3GKFRlVok?si=TDjFNZIilMzbmgao
Vicc: A buzi a templomban látja, hogy a pap lóbálja a füstölőt és odaszól neki:
„Tündibündi kiggyulladt a retikülöd!
Az az R12-es renault licence volt a szociban csak gyengébb minőségben. A renault-dácia olyasmi mint a vw-skoda bár a skoda lassan minőségben is utoléri a vw-t.
szomszédnak van dália, rönó meg havernak
meg már szereltem is sok éve egy rönó ötöst
ócska fos mind
a régi 1310 vagy mi a rák volt sok éve egy havernak avval sokat mászkáltunk, szerintem a legkényelmesebb keleti gép volt de annak mindig volt valami fiszfasz baja
de az csak nyomokban volt rönó, elmosódott nyomokban 😁