Hát most volt a 3dik túra albánban. Eddig nagyon bejött, bár nem a tengerpart volt a cél az előző 2 alkalommal.
Saranda iszonyat forgalmas, marha drága ,ezt most albánhoz értve pizza 12eu, napágy 20. A kaja adagok kicsik. A kiszolgálás a vendégszerető albánokhoz képest nagyon szar volt.
Lehet csak mi éreztük ezt, 4nap, elég volt. Ja a fő utca este !! Apám !!! Lambó, Ferrari, fasztudja milyem amg, le , fell, gyorsulva. Csajok na azok bombák voltak.
Szóval nekünk nem jött be.
Idén Bosznia vitte a pálmát mindenben ( kedvesek,olcsók, széptájak)
voltam nemrég tíz napot ott: Golem ,Vlora, Saranda, Ksamil végigtoltam az sh8-sh4-sh20at motorral, majd kishajóval megkerültem Korfut. Bejött, több éve járok oda, még semmivel nem húztak le.
gondolom föle volt a 40 eurónak(fetrengős) 40 euróért étteremben itallal együtt 4-en csak ti kajáltatok blődi egész európában 😅
kocsér alsón nincs már ilyen olcsó hely(fetrengős)
6000 ft-os pizza meg 3500 ft-os csapolt sör nem az én világom(gondolkodós) Oda menjen pompáskodni aki akar(kezeit széttáró)
Én oda fogok menni ahol blődiék voltak ott el se fogom tudni költeni a pénzem (gondolkodós)
Azt mondtam,olyan helyekre ülünk be ahol sok a görög,mint már írtam,a kaja jellemzően 8-12€ és ez étterem,persze ott is van 20€ tétel az étlapon,de valóban,lehet hogy elment az ár 45€-ig.Mondom,a rekord a 60 volt piával.
akkor nem volt olcsó a sörözés(gondolkodós) 1500-3000 forintig egy korsó sör(gondolkodós) Akkor kaja 17-25 között horvát árakon mozgott.(kezeit széttáró) horvátba a sör étterembe 2,6-3 euró volt. Azért volt furcsa mert a boltban a sörök meg sokkal drágábbak voltak mint itthon(kezeit széttáró)
Blődiék látod 40 euróból megebédeltek 4-en étteremben(szemeit körbeforgató) Vajon melyik részén lehettek görögnek közvetlen az albán határ mellett a tengertől 200 kilométerre(gondolkodós) Nagyon azt mondogatta turistával nem találkozott 😅
kikötőben, boltban volt 4 eur a helyi sör, bárban 5-8 között. Kaja 17-25 között. Egy hét alatt 3 kedves emberrel találkoztam. A piacon a hal olcsó volt, nem abból adott amiből kértem, többet oda se mentem vissza.
Saranda iszonyat forgalmas, marha drága ,ezt most albánhoz értve pizza 12eu, napágy 20. A kaja adagok kicsik. A kiszolgálás a vendégszerető albánokhoz képest nagyon szar volt.
Lehet csak mi éreztük ezt, 4nap, elég volt. Ja a fő utca este !! Apám !!! Lambó, Ferrari, fasztudja milyem amg, le , fell, gyorsulva. Csajok na azok bombák voltak.
Szóval nekünk nem jött be.
Idén Bosznia vitte a pálmát mindenben ( kedvesek,olcsók, széptájak)
kocsér alsón nincs már ilyen olcsó hely(fetrengős)
Asszem jó darabig messze elkerüljük.
Én oda fogok menni ahol blődiék voltak ott el se fogom tudni költeni a pénzem (gondolkodós)
Blődiék látod 40 euróból megebédeltek 4-en étteremben(szemeit körbeforgató) Vajon melyik részén lehettek görögnek közvetlen az albán határ mellett a tengertől 200 kilométerre(gondolkodós) Nagyon azt mondogatta turistával nem találkozott 😅