Nezopont kerdese.
Amikor fut a szeker, akkor altalaban mindenki irigy vagy haragszik, amikor a vallalkozo belebukik, akkor senki nem sajnalkozik vagy segit, hanem ellenkezoleg, a legtobben karorvendenek.
Ez helytelen.
na az a baj, hogy a bódés is ebben reménykedik azt kimegy a szar időben. A múltkori vásárnál egész napos szar esős idő volt. Gyerek kérésére arra fordultam kocsival, hogy megnézze. Hát minden kaját áruló kint volt a lángososok a kürtösösök a sztítfúdosok, az étkeztetők. Olyanra én nem emléxem, hogy olyan kevesen lettek volna a vásárba, hogy az útról keresztül látok rajta(kezeit széttáró) Alig volt valaki. A sok hülye árus meg ott nézegette egymást. Gondolatom szerint lógó orral ment haza mindenki(kezeit széttáró)
nincs bátorságom? 😂
Idén kétszer kértem ki a vásárlók könyvét aztán azért nem történt beleírás mert bocsánat kérés közepette felajánlották inkább az ingyen üdítőket és ez hasznosabbnak tűnt mint leírni az igazam(fetrengős) Az ilyen tudományosan okoskodó faszkalapokat is mint te simán elküldöm a búbánatos faxomba baszki én nem az a fajta vagyok aki bekussol én elmondom, hogy ha nem tetszik valami 😅
Kotorászni a zsebekben? Pl. a tiedben? Minek 😅 Alulfizetett csóri hivatalnok vagy belekeseredve az életbe(kezeit széttáró)
Na ezek után kedvet kaptam a piacozáshoz, kéményes kalácsot fogok árulni (4 szögletes vagy 6) és kizárólag esőnapokon települök ki nyitott bódéval hisz akkor úgysem lesz rajtam kívül senki és szénné keresem magam. 🤟
De a legelejen muti.
Amikor fut a szeker, akkor altalaban mindenki irigy vagy haragszik, amikor a vallalkozo belebukik, akkor senki nem sajnalkozik vagy segit, hanem ellenkezoleg, a legtobben karorvendenek.
Ez helytelen.
https://www.tiktok.com/@karina...
:-D
Ez aztán az öntudat, 12 féle E-jeles löttyel le lehet fizetni, te balfasz.
igazi őszi peca idő
"TicToc kihívás amit a rendőrök elfogadtak"
Idén kétszer kértem ki a vásárlók könyvét aztán azért nem történt beleírás mert bocsánat kérés közepette felajánlották inkább az ingyen üdítőket és ez hasznosabbnak tűnt mint leírni az igazam(fetrengős) Az ilyen tudományosan okoskodó faszkalapokat is mint te simán elküldöm a búbánatos faxomba baszki én nem az a fajta vagyok aki bekussol én elmondom, hogy ha nem tetszik valami 😅
Kotorászni a zsebekben? Pl. a tiedben? Minek 😅 Alulfizetett csóri hivatalnok vagy belekeseredve az életbe(kezeit széttáró)
Vagy nem, de az biztos 🤣
https://www.google.com/search?...