Azért mert téged nem köt az óra, ezért nem zavar még nem jelenti azt hogy van értelme.
Csökkenti a termelékenységet ha megborítod az emberek bioritmusát. Pont arra a rövid időszakra, amikor az energia megspórolás is jelentkezik.
Lehet nem is azon spórolunk hogy optimálisabb a világosság, hanem az emberek simán kevesebbet dolgoznak, így áram sem fogy annyi.
Meg a megspórolt áram mellett való büszkélkedés mellett soha nem említik hogy emberrel több halt meg az utakon az általánosan rosszabb koncentráció képesség miatt.
Nem biztos hogy van értelme ennek a szarakodásnak így.
Eleve mi a francon spórolnának ennyit? Nem 100W-os izzókat használunk már régóta, tehát ha igaz amit mondanak, a megtakaritás már csak 20%-a annak amit 1980-ban eredményezett, de nem tudom megfigyelted e, minden évben pontosan ugyan azt a felvételt mutogatják a híradásokban.
Régen a világítás, volt és le volt vele tudva, kész! Nekem már volt TV-hűtő és egyéb szr! Most a világítás 1-2db. 4-6Wos LED-lámpa a bazi nagy hűtő -fagyasztó, szám. gép meg egyéb .
ne értsd félre szívesen beszélgetek nálam sokkal hülyébbekkel így veled is, mert nem szégyen tanulnod az iskolázottabtól, műveltebtől, okosabtól, egy pallérozottabb elmétől. Én meg nem vagyok írígy szívesen megosztom a tudásom a gyenge elmékkel, már ilyenkor is tettem valamit az országért
Nekünk a gyerek gépe többet fogyaszt éves szinten mint az összes többi eszköz
Ha megy valaki játék akkor tutira 400w felett megy a 650es táp mert a 450es nem bírta
Aztán megy a gép minimum 12 órát naponta
Szerintem ha elpucolna a hàztól akkor 3-4 lenne a villany számla
igen csak amikor ezt kitalálták még nem volt klíma. Még fridzsider sem nagyon Ahogy írod is a villanyszámlából épp a világítás a legkevesebb. többet zabálnak fel a tv-k számítógépek itthon a stand-by állapotban a garázskapuk, kertkapuknak is van ilyen funkciójá 24 órás energia felhasználó és ezeknek az eszközöknek mindegy mi az évszak.
aztán nyári hőségben a klíma meg odaver Volt 100 ezer ft-os elszámoló számlám villanyból a klíma miatt néhány éve Most is havi 21 ezret fizetek, ebből kb. 7 a melegvíz kb. 1000 ft a két hűtő-fagyasztó, nagyjából ennyi lehet a világítás a többi a stand-by funkciók a mosó,szárító, mosogató gép porszívó.
Csökkenti a termelékenységet ha megborítod az emberek bioritmusát. Pont arra a rövid időszakra, amikor az energia megspórolás is jelentkezik.
Lehet nem is azon spórolunk hogy optimálisabb a világosság, hanem az emberek simán kevesebbet dolgoznak, így áram sem fogy annyi.
Meg a megspórolt áram mellett való büszkélkedés mellett soha nem említik hogy emberrel több halt meg az utakon az általánosan rosszabb koncentráció képesség miatt.
Nem biztos hogy van értelme ennek a szarakodásnak így.
Eleve mi a francon spórolnának ennyit? Nem 100W-os izzókat használunk már régóta, tehát ha igaz amit mondanak, a megtakaritás már csak 20%-a annak amit 1980-ban eredményezett, de nem tudom megfigyelted e, minden évben pontosan ugyan azt a felvételt mutogatják a híradásokban.