Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lehet , de most nem fér bele a országromboló képbe hogy egy ilyen kaliberű politikus reflektor fénybe kerüljön
ez is egy jó vitatéma lenne, hiszen ez egy "főnemes" a sok közül
szerintem tuti találnánk egy politikust az elmúlt 25 évben aki tett is valamit
Nem vicc bocsánat, de hátha érdekel valakit ez a pár sor
Pártol függetlenül
Összeszokott csapat.....
beszarás... (akár egy lamborghinire )
http://youtu.be/ZE_bx_LKLLQ
minden reggel lehugyozom ...
egyébként meg a "srácoknak" nem ez az egyetlen húzásuk:

http://totalcar.hu/magazin/bol...
Oké....de azért holnap ne maradjon el!
na ezért most nem fogok kimenni az udvarra , hogy leszarjam a lambot...
Mi az, hogy mindenhova?
Mondjuk ki...... egy lambo-ra!
De tudjátok mit ...
Egy rohadék volt az öreg ...
Még ilyet ,hogy lesokkolni ...fúj ...
mennyen börtönbe...

és gumiszart mindenhová...meg igazit is ...
nem is értem miről beszéltek ...
Bíróság meg miafaszom ...

hova jut ez a rohadt világ ...

miért nem csak normális próbál lenni mindenki ...
normálisan viselkedni olyan nehéz ?
egyből bíróság....pfff...
na ezt te sem gondolod komolyan ...
A szereplők itt pont nem lényegesek.
Történet van. Ennyi.....
" de ha ott a kocsi mellett, szemtől-szemben megküldi a sokkolóval, nincs a világon olyan bíróság amelyik elítélné az öreget. "

Dehogynem!
Nem kellett védeni sem magát az öregnek sem a kocsit.
hát akkor barátom szarják le a kocsidat te meg vágj hozzá jópofát ....
Én értem , hogy mit mondasz ...

, de ezek nem gyerekek ...

egy gyerek a vizipisztolyával nem egyenlő egy vélhetően gondolkodni tudó (a videón műkakizó) felnőttel...
Ez teljesen így van.

Tavaly nyáron Baján kávéztunk a Sugó parton, bejött a parkolóba 2 magyar rendszámos Ferrari 360-as. A két csávó ugyanarra a teraszra ült le kávézni, ahol mi is voltunk. Persze mindjár kisebb tömeg lett a kocsik körül, csomó gyerek, meg minden. Odajött egy apuka, de tök normálisan, megkérdezte hogy a fiai megnézhetik-e a kocsit. Erre a tulaj onnan helyből pittyentette a zárat, risztót mindent, és a mondta a faszinak hogy ki van nyitva, bele is ülhetnek, csak ne nyúljanak semmihez. A kölykök el se akarták hinni, ki-be ugráltak vagy 10 percig, aztán odajöttek, megköszönték, elmentek.

Mondtam is az asszonynak hogy eszem megáll, én ezt nem gondoltam volna, hogy csak így, nesztek ki van nyitva...

Namost ez egy dolog. amikor meg valaki lehányja, leszarja, lehugyozza a kocsidat, az meg egy másik dolog. Nem?
Védem a vagyonomat rongálás ellen. Nem vagyok köteles tudni, hogy az műszar vagy igazi, vagy egyáltalán micsoda, árt a fényezésnek vagy sem, mennyibe kerülne a tisztítás, stb...

Amikor valaki risztópisztollyal (vagy játékpisztollyal) rabol, azt pont ugyanúgy veszik mint ha élessel csinálta volna. Nem az áldozat felelős ilyenkor, neki nem kötelessége tudni hogy az igazi vagy másolat.

Az öreget csak azért rángathatják meg, mert hátbalőtte a csávót, és ez így már biztosan nem megy el jogos védelemnek.
ha már ilyen extra kocsit veszel akkor együtt kell élni avval hogy megnézik-megcsodálják-stb
igazándiból ez is a cél, mert egy ilyen jármű általában csak egy pöcshosszabbító
Megnézném a bíróság mit ítél arra hogy védted a vagyonodat egy műszar ellen
Én sem, mert egy 13 éves Focusom van, 300 ezer km-el.

De ha Lambóm lenne (vagy bármi más különösen nagy értékű autóm) nem örülnék ha valaki ott matatna körülötte, és mindegy hogy műszarral, vagy igazival, vagy csavarhúzóval karcolja végig, vagy próbálja feltörni, tökmindegy... én sem nagyon kérdezgetném hogy mit szeretne, hanem adnék neki rendesen azzal ami a kezem ügyében van.

Az egyébként tévedés, hogy sokkoló kizárólag önvédelemre használható, mert a jogszabályban meghatározott esetekben a vagyonom védelmére is használhatom. Pont ebben az esetben már necces a dolog, mert menekülőben volt a vicces fiú, de ha ott a kocsi mellett, szemtől-szemben megküldi a sokkolóval, nincs a világon olyan bíróság amelyik elítélné az öreget.
Ha téged lespriccel egy gyerek a kezében lévő vízipisztolyból....
Ugye nem tudhatod, hogy mi van benne....víz vagy sav (igazi vagy nem igazi szar)...ezért van nálad egy sokkoló/pisztoly/kés.....és egyből fellépsz ellene mikor már szalad el tőled....

Aztán majd mondod az anyjának, hogy miért nem gondolkodott előre a gyerek?

Ne viccelj máááár!

Nem egyenlő a (válasz)reakció! Nagyon durván túlzó!
De szerinted így van rendjén.....

Te nem érted a vicc lényegét, ez nem rablótámadás volt!
Azért mert valaki leszarja a kocsimat, még nem esek neki sokkolóval Az önvédelemre van, ha az életedre törnek.Az öreg egy igazi barom volt, remélem börtönbe kerül emiatt.
pont hogy velük ...
nem tudnak előre gondolkodni ...