Ja, hogy ez a vicc topic Na mindegy, röhögjünk akkor azon, hogy akitől átvették az adosságot azoknak addigra kifizettem azt a kb. 10 ezer forintot amit egyébként jogtalanul követeltek. (ilyen szőnyegtisztítós cég volt) Ezt az IJ meg elküldtem a faszba, egyébként is 5000 ft munkadíjat számoltak volna fel az adosság behajtásáért
Nos velem árnyékra vetődtek
Alapvetően a faszinak igaza van. Nekem is volt már ezzel az itrium dzsusztíca f@szommal már dolgom. Simán küldték el a levelet. Akkor írtam is nekik, hogy ez nem így működik Bedobja a postás a postaládaba a levelet, ha éppen a velem egy háztartásban lévővel nem olyan a kapcsolatom, mert mondjuk haragszik rám vagy valami, akkor fogja azt kidobja amit sohasem látok Erre azt közölték, hogy naponta több ezer levél ajánlott, saját kézben történő feladása nagyon sokba kerülne nekik (szívem megszakad ) Bírósági eljárás során a simán küldött levél nem bizonyító. Ő hiába mutatja meg a postakönyvét, hogy erre és erre a címre kiküldött levelet(leveleket), az nem bizonyítja azt, hogy az értesítendő személy át is vette, el is olvasta. Ajánlott tértivevényes sk levél a hivatalos út. Kétszer kell postázni, bizonyos határidő elteltével. Ha azt a kiértesítendő személy nem veszi át a bíroságon átvettnek kell tekinteni. Abba viszont a faszinak nincs igaza, hogy telefonon nem lehet ilyen jellegű ügyeket intézni A banki ügyeim java részét így intézem. Igen be kell hozzá azonosítani az ügyfelet, hisz a telefont is bárki felveheti épp el is lehet hagyni egy telefont
Itt viszont a csaj rosszul kezdett hozzá a dologhoz. A legalapvetőbb elvárásnak sem felelt meg. Elöszőr is be kell mutatkozni, közölni a cég nevet, közölni, hogy milyen ügyben telefonál,( itt pl. adóságrendezés) meg kell kérdezni, hogy alkalmas időpontban keresi-e az ügyfelet, majd felhívni a figyelmét, hogy a köztük folyt beszélgetés hangrögzítésre kerül amit xy számon bármikor visszakereshető, lekérdezhető. Nos ebben még semi személyes jellegű adat nincs, eddig csak tájékoztatás
Feltételezem, ha a csaj így kezdte volna a beszélgetést akkor esetleg düllőre jutottak volna. Az meg Önmagába felháborító, hogy magántelefonszámon hívogatják az embert. Én már általában az ilyen hívásokat fel sem veszem, legfeljebb tök véletlen
Négy apáca felmegy a mennybe.Ott állnak Szent Péter előtt, aki elkezdi kérdezgetni mi a bűnük.
Azt mondja az első:
- Én egyszer láttam egy férfi nemi szervét.
- Nem baj lányom, menj és mosd meg a szemed a szenteltvízben - mutatott Péter a szemközti kútra.
Kérdezi a másodikat:
- Neked mi a bűnöd?
- Én meg is fogtam egy férfi nemi szervét.
- Nem baj lányom, menj és mosd meg a kezed a szentelt vízben.
Ekkor látja Szent Péter, hogy a 3. apáca megelőzi a negyediket.
- Hát te hová sietsz ennyire?
- Sehova, csak nem akarok olyan vízben gargarizálni, amibe már valaki belemosta a fenekét!
én elhiszem hogy sokmindent látott.
múltkor egy v8as bmw motoros offroad szörnyeteget árultak 5-6 millióért. Bitang kerekek, bitang futómű, és esztétikailag meg szerkezetileg is elég fullos volt. ez meg akárhogy is teljesít, akkor is aro marad, és nem is látszik rajta annyi belefektetett pénz és munka.
egyrészről elég korrekt és higgadt a fószer. még ivócimbora is lehetne.
másrészről a csaj fullra nem tudta mit csinál. iq sincs, se érvelni nem tud, se kimagyarázni magát nem tudja a többszörös csapdából.
ha mindkét fél normális lett volna, persze nem volna érdekes a beszélgetés
közben én meg találtam facen egy hirdetést (tulaj eléggé odáig van a gépéért...) http://www.hasznaltauto.hu/auto/aro/320/aro_320_proto-8187536
evvel a rajzolt fejjel nagyon trágya lett a tibiatya
mondhatni most már szart sem ér
az elején elég ütős volt, mostanra meg leengedett mint a gumimatrac
oroszlán:-csinálunk egy jó bulit,én állom a kaját!
béka:-jeee,buli,kaja!
zsiráf:-én hozom a piát!
béka:-jeee,buli,kaja,pia!
krokodil:-én hozom a nőket!
béka:-jeee,buli,kaja,pia,nők!
oroszlán:-ezt a zöld bunkót nem visszük!
béka:-jeee,a krokodil nem jön!
Nos velem árnyékra vetődtek