Amerikai iskolában a tanárnő feladja a házit, hogy mindenki hozzon egy tanulságos történetet, ami a családjában történt. Rendszerint mindenki "elkészíti" és a tanárnő mindenkitől ki is kérdezi:
-Jack, te mit hoztál?
-Egyszer vittünk a vásárra tojást, de defektet kapott a kocsi és amikor megugrott, az összes tojás eltört.
-Mi a tanulság?
-Hogy nem szabad az összes tojást egy autóban vinni.
-Ügyes vagy! És te Jane?
-Egyszer vittünk a vásárra tejet lovon, de megbotlott a ló és az összes tej kifolyt.
-Mi a tanulság?
-Hogy nem szabad az összes tejet egy lovon vinni.
-Ügyes vagy! És te kicsi Joe?
-Egyszer a nagyapám Bob bácsi katonaként Vietnámban szolgált, és a vietkongok kilőtték a gépét, és elkezdett zuhanni. Nem volt más a gépben, csak egy üveg whiskey, egy géppuska és egy bozótvágó kés. A whiskey-t gyorsan megitta, nehogy megsérüljön a zuhanás alatt. Mikor lezuhant, és kikászálódott a roncs közül, észrevette, hogy 100 vietkong vette körül a gépet. 60-at lekaszabolt a géppuskával, de kifogyott a tölténye. 30-at leölt a késsel, de kicsorbult. Ezért a maradék 10-et a kézzel kellett megfojtania.
-Jézusom Joe! Mi ebből a szörnyű tanulság?
-Ne b@sztatsd Bob bácsit, ha részeg.
öreg székely pipázik a fiával a teraszon.a kutya ott fekszik mellettük,és nyalogatja a tökeit....
megszólal a gyerekí.
-idesapám,ha ezt én is meg tunnám csinálni....
-csináld fiam!de szerintem megharap!
Ha tudom hogy ilyen lavinát indítok el, nem teszem ki a képet
Olyan a kutya amilyen a gazdája? ezt ki mondta? én istenbizony nem szoktam hajnalok hajnalán vonyítani meg csaholni sőt, a farkamat se szoktam nyalogatni
A sok kutyás nagy állatvédő mit szólna ha 4 kutya egész éjje ott ordítana a fülétől 10 méterre?
Igen!
Fontos dolguk volt!
Ott volt előttük a naagy semmi s azt kellett ugatni!
..és erre nincs semmi törvényi megoldás, csak ilyen tessék lássék, amivel semmire sem megy az ember
nem kell petárdázni, egy ásónyéllel megdádázni aki-ami ugat
én is kurvára utálom az ok nélküli ugatást akár kutya akár szomszéd teszi
mondjuk ha az enyémnek azt mondom csend akkor csend van pedig még 1x sem csapkodtam meg
A rohadt ugató kutyák valagába a petárdát !
Ezt úgy mondom, hogy nekemis van kutyám, és szeretem is a kutyákat, de 1 évig hallgattam ezeket rohatt dögögöket és kuurvára tele lett a tököm velük!
Rengeteg álmatlan éjszakát okoztak!
A f.sszopó gazdájukat nem zavarta az ugatás mert agyatlan!
Reggelente kialvatlanul mentem dolgozni 40 km-re a melohelyemre!
Ha elalszok vagy bármi más nemvárt esemény törtnik és megdöglök vagy még másokat is s viszek magammal, akkor mivan?
Mi a fontosabb a kutyák vagyaz emberélet?
Az sajnos igaz , hogya kutya olyan minta gazdája!
Az összes rohatt ugatógép döögüüjjön meg!
-Jack, te mit hoztál?
-Egyszer vittünk a vásárra tojást, de defektet kapott a kocsi és amikor megugrott, az összes tojás eltört.
-Mi a tanulság?
-Hogy nem szabad az összes tojást egy autóban vinni.
-Ügyes vagy! És te Jane?
-Egyszer vittünk a vásárra tejet lovon, de megbotlott a ló és az összes tej kifolyt.
-Mi a tanulság?
-Hogy nem szabad az összes tejet egy lovon vinni.
-Ügyes vagy! És te kicsi Joe?
-Egyszer a nagyapám Bob bácsi katonaként Vietnámban szolgált, és a vietkongok kilőtték a gépét, és elkezdett zuhanni. Nem volt más a gépben, csak egy üveg whiskey, egy géppuska és egy bozótvágó kés. A whiskey-t gyorsan megitta, nehogy megsérüljön a zuhanás alatt. Mikor lezuhant, és kikászálódott a roncs közül, észrevette, hogy 100 vietkong vette körül a gépet. 60-at lekaszabolt a géppuskával, de kifogyott a tölténye. 30-at leölt a késsel, de kicsorbult. Ezért a maradék 10-et a kézzel kellett megfojtania.
-Jézusom Joe! Mi ebből a szörnyű tanulság?
-Ne b@sztatsd Bob bácsit, ha részeg.
motorozhat/
Nekem is ez a bajom már az összes tűsarkú cipőm tönkrement!
megszólal a gyerekí.
-idesapám,ha ezt én is meg tunnám csinálni....
-csináld fiam!de szerintem megharap!
Olyan a kutya amilyen a gazdája? ezt ki mondta? én istenbizony nem szoktam hajnalok hajnalán vonyítani meg csaholni sőt, a farkamat se szoktam nyalogatni
Az biztos!
Csaka jóisten álíccsa meg a kezem, mert istenbiza ecce ugy megcsapom, hogy azonnyomba ekell temetni !
A sok kutyás nagy állatvédő mit szólna ha 4 kutya egész éjje ott ordítana a fülétől 10 méterre?
Igen!
Fontos dolguk volt!
Ott volt előttük a naagy semmi s azt kellett ugatni!
..és erre nincs semmi törvényi megoldás, csak ilyen tessék lássék, amivel semmire sem megy az ember
én is kurvára utálom az ok nélküli ugatást akár kutya akár szomszéd teszi
mondjuk ha az enyémnek azt mondom csend akkor csend van pedig még 1x sem csapkodtam meg
Ezt úgy mondom, hogy nekemis van kutyám, és szeretem is a kutyákat, de 1 évig hallgattam ezeket rohatt dögögöket és kuurvára tele lett a tököm velük!
Rengeteg álmatlan éjszakát okoztak!
A f.sszopó gazdájukat nem zavarta az ugatás mert agyatlan!
Reggelente kialvatlanul mentem dolgozni 40 km-re a melohelyemre!
Ha elalszok vagy bármi más nemvárt esemény törtnik és megdöglök vagy még másokat is s viszek magammal, akkor mivan?
Mi a fontosabb a kutyák vagyaz emberélet?
Az sajnos igaz , hogya kutya olyan minta gazdája!
Az összes rohatt ugatógép döögüüjjön meg!
voó,voó,voó
Nem beszélve róla, hogy sok a gond is velük.
Az összes kutyás tartson inkább macskát
A mienk még szarni is a szomszédba jár