Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődve várom ki lesz az, aki valamelyiket megveszi. Engem bántana, hogy hülyének néznek.
Soha nem néztem még hirdetéseket........
Egyetlen ismerősöm sincs......

Tetszik ahogy rólam beszélsz.... nem is ismersz, de mégis "mindent tudsz"!

Az egy dolog, hogy mit és mennyiért ÁRULNAK!
Annyit ér, amennyiért MEGVESZIK!

"nekem sem ér ennyit, ahogy neked sem, de van akinek igen"
Keress nekem egy olyan embert, aki 240e -ért vett egy ilyen simsont!
De hiteles ember legyen!

Én is árulhatok egy original doboz gyufát 1 millióért!
Akkor az annyit ért? Ugye nem....

Én nem akadtam ki semmin, amint láttad a viccek topikban raktam. Oda valóak! Nevetek rajtuk, mert csak azt lehet.
gondolom még nem néztél körül akkor német hirdetések közt, meg nincsenek ismerőseid, akik adtak már el ott ilyen motort... pont az első hirdetés a hozzászólásodban teljesen rendben van, ha igaz, amit állít. mégegyszer elmondom, nekem sem ér ennyit, ahogy neked sem, de van akinek igen... innentől kezdve nincs min kiakadni.. béke
Amiket linkeltem, egytől egyig vicc kategória.
Meg az is, hogy Németországban 2-3 Euro! Ez a legnagyobb vicc!
Azért ezekből nem mind vicc kategória. Tény, hogy én sem adnék 100 ezer vagy afelett egy simsonra, amit használni akarok, viszont ami tényleg eredeti állapotú, azt ne akarja megvenni senki sz*rér-húgyér... Németországban a szép eredeti állapotúak 2-3 ezer EURO!-ért is mennek... Amit meg itthon hirdetnek 50-60-70 ezres kategória, abból 10-ből 9 egy kalap fos...
Balra megvolt de jobbra nem nézett
Mert onnan nem jöhet semmi
Telibe
Csak tényleg azt nem értem hogy kereszteződéshez képest jó tempót diktált.
Nem semmi tempóval jött jobbról a másik....
Nem néztétek elég ideig az 5. óra után történik igazából a nagy balhé :D
Vannak akik elszakadnak a valóságtól.
Az igen:D:D
Biztosan a nagy nyári meleg az oka
50 ezerből van most olyan simsonom................
Azt mondom aki 80 felett vesz simsont azzal baj van erősen. De legalább az eladó jól jár
Szerintem ez a nő fogyatékos. És soha nem lesz alkalmas .
Idős milliomost faggatnak gazdagságának titkáról.
- Tudják, mikor a nagy gazdasági válság volt, elvesztettem mindenemet. Az utolsó ötcentesemen vettem egy almát, ezt eladtam 10 centért. Ezen már két almát tudtam venni, amit 20 centért adtam el. Estére így sikerült 1 dollár 35 cent tiszta hasznot elérnem.
Ezt csináltam egy hónapig, mikorra már 135 dollár hasznom volt. Aztán hónap végén meghalt a feleségem apja, és örököltem 20 millió dollárt.
KTM replica
Elvesztették a realitás érzéküket.
Nem is értem ha ilyen értékesek azok a segédmotorok, akkor minek adják el?! Tartsák meg állítsák be a szobába!
Elkelt
már nincs fent
sok embernek beragadt a "0" billentyű a klaviatúrán....
De nagyon sokan durván visszaélnek ezzel.
az embernek jogában áll hülyének lenni
"A 28 éves csúcstartó összesen mintegy 1,2 millió forintnak megfelelő fontot költött eddigi próbálkozásaira, "

Tetszik érteni?!