Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizomány!
Azt hivták annak amelyik már nem kényszerhütésü és a hátsó lámpája kerek,51 es blokk van benn,,,,,
Hát rendkívül különleges és ritka!
51-es schwarbi? Az meg milyen?
Indul a bakterház utánzat....
kereskedésben láttam 1-2ezer kmt futott wareszt, kispolát, ladát is. gyári gumikkal. 1-1,5 milláért árulták
nem állítottam, hogy lehetetlen, nekem is van egy barátom, aki egy hibátlan, elsőgazdás 51es schwalbe-t vett 40ezerért, ami még esőt sem látott. van ilyen. csak ennek az esélye kb. akkora, mint egy zsúfolt nagyvárosban összefutni egy régi ismerőssel... azt sem kétlem, hogy 50-60 ezerért is tökéletesen működő simsont lehet venni bármikor, mivel a konstrukcióból eredően a 26 hulladékból összetákolt motorok is lehetnek jók. de egy eredeti gyári darab értékét már rég nem az határozza meg, hogy mennyiért lehet megvenni egy másikat, ami jól működik szvsz... ahogyan egy gyönyörű veterán autót sem annyiért vesz az ember, amennyit "ér"...
az útba lehet kicsit belemart
Valaki egyszer linkelt egy olyat amikor a vasúti vagonról szált le egy markoló
Ez meg kerekes, nem lánctalpas.....

Tökéletes..
nincs ebben hiba csak egy kicsit lassú
me hogy rakta volna fel ketten felemelik?
csak kíváncsiságból megnéztem pár német hirdetést
500ért van egy nagy csomó szimó csillog-villog mind
de van 3000felett is pár, gondolom ott is vannak hülyék
500eur ott a minimálbér fele sincs szóval kb annyi megkeresni mint itthon a 40ezret, itthon 40 ért sokkal lepukkantabbak vannak
mondjuk én nem adnék ki 10ezertől többet egy működőképes szimóért
Ne sértődj már meg ezen!
Akkor én kifogtam a 10-ből azt az egyet ami 40 ezer ft-ért hibátlanul üzemel és 2.-ik gazdája vagyok.
Előttem 1 ember használta, aki újonnan kapta 88-ban, erősen gyári állapot most is a gép mechanikailag. Optikán kicsit javítottam.
Lehet venni jó állapotúakat 50-60-70 ért is............ De aki hülye hozzá az persze, hogy megveszi a szart.
Az első simsonomal így jártam én is , faszán jól járt velem az eladó. Tanulópénz megvolt

Vicc topicba tette, nevess te is.
A vicc az -viccek topik- , hogy én adok a szomszédnak! Ráadásul kábelen.
nana,csak a szomszéd ki ne kapcsolja a wifit....
Persze, vannak kattantak......... de ők sem 240 ezerért vesznek simsonokat!
"nem hiszem egyébként, hogy nyilatkoztam volna rólad bármit is, pláne nem offenzívan, úgyhogy szerintem te se süllyedj erre a szintre."

Nem süllyedek én semmilyen szintre. Előbb magad körül nézz körbe.

Én erre "[i]gondolom még nem néztél körül akkor német hirdetések közt, meg nincsenek ismerőseid, akik adtak már el ott ilyen motort.[/]" reagáltam.
Ezt te megállapítottad. Képzeld, nem szatyorban élek és sok helyen vannak ismerőseim. Ja és van internetem is hirdetéseket nézni....szoktam is. Sokszor jobb, mint egy vicc oldal!
de abban egyébként igazad van, hogy ez a viccek topik, úgyhogy én kérek elnézést, hogy kötekedtem.. Zoltán kiszáll..
van aki megveszi ennyiért, hiába vicces szerinted. hozzáteszem én sem értem, mert én sem adnék érte ennyit. és nem a hulladékokról beszéltem, mert amiket belinkeltél, abból a legtöbb tényleg az, és nevetséges.. viszont van akinek ez a perverziója, vagy aberrációja, vagy isten tudja milyen indíttatása, és ő makulátlan, eredeti, gyári darabot akar venni, azt pedig csak ennyiért tud, mert rohadt kevés van belőle. nem hiszem egyébként, hogy nyilatkoztam volna rólad bármit is, pláne nem offenzívan, úgyhogy szerintem te se süllyedj erre a szintre. üdv
sziasztok. a kollegámtól múlthéten vitte el egy német fickó 90 ezerért az ezeréves kék svarbit. a futón már volt három. németben hordja vissza, újítják fel és nem bír annyit venni amennyi kellene neki. megérte neki nyíregyházára érte jönni. és még venne. norbi. nyíregy.
De még ha hasznélható motorról van szó, egye fene! De mikor egy szar rozsdás ócskavashegyet rak ki és fényképez le a birkája?!