Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy fotós elhatározza, hogy légi felvételeket csinál az Etnáról.
Telefonon rendel egy légitaxit. Amikor kiér a repülőtérre, látja, hogy egy kis gép áll a kifutón, nyitott ajtóval, utasra várva. Bedobja a csomagját, beül, majd mondja a pilótának:
- Mehetünk.
A gép felszáll. A fotós odaszól a pilótának:
- Legyen szíves az Etna fölé menni, ott majd csinálok néhány fényképet.
- Miért? - kérdezi a pilóta.
- Mert fotós vagyok, a fotósok pedig fényképeket szoktak csinálni.
Hosszú csend, majd a pilóta megkérdezi:
- Ezek szerint akkor nem maga az oktató!?
Hát nem tudom inkább engem bassz pofán ha bajod lenne a kutyáimmal... De ha őket bántod akkor félő, hogy a következő tucat az a seglukadban durranna el... ( nálam a kutya szent, és arról nem is tehet, hogy a gazdi nem tudja kezelni). És arról nem is szólok, hogy hányszor jobb a hallása és így mekkora kibaszás a petárda
Teccik!
Tavaly majdnem rendőrségi ügyem lett a kretén szomszédom kutyái (2vizsla, 2vmi bornyúszerü dög) miatt, miután 2x szóltam neki hallgattassa el dögeit, de nemtörtént semmi ezért közéjükb@sztam 1 petárdát.
Ezt az egész akciót a fix kamerája rögzítette, aminek még beis mutattam !
Másnap jött a falurendőr, hogy mivót itt éjje.., mondom neki, nemtom, én aluttam , aszongya de rajtavagyok a fölvételen, meg följelentve stb.., erre közöltem vele, h a láma szomszédom fődughattya magának a felvételét, mert nem hivatalos a kamerája, sőt még megis cseszhetik mert nincs engedélye közterület figyelgetésére.
Azóta nem köszönök neki , cseszőggyön meeg a hugyagyu kreténnye!
Nálunk a szembeszomszédok kutyáivval vagyok így.
Fél öt és elkezdenek ugatni, tromfolni egymást.
Csak ülnek és ugatnak vau, vau vau
Ennek mi értelme van? A párom ekkor szokta becsukni az ablakot
Kiváló ballagási ajándék...

http://www.kepesmotor.hu/mz-kr...
" Hol van a kuka?"
....na vazz, én se találtam soha...
régi film de a poén üt:
http://youtu.be/znxHNH63t9U?t=...
igazándiból 1:36nál van az igazi poén
Az ilyen kutya gazdit jól állb averném, úgy teljesen tök nyugodtan
Aztán meg siránkozott volna, hogy jaj.....j mi történt meg hogy?
Egy kézzel vissza akarta fogni a liftet?
csávó volt a legboldogabb azt hiszem
nemhogy oda a tojás, de még a ruhája is
A házaspár már 24 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, alszanak négy órát, aztán folytatják útjukat. Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd négy óra múlva mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívja az igazgatót és reklamál:
- Miért ilyen drága a szoba, hiszen csak négy órát töltöttünk itt?
- Tudja, ez a legolcsóbb szobánk. Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferencia központtal, szaunával, így a szobák ára is ennek megfelelő.
- De mi nem vettünk igénybe semmilyen szolgáltatást!
- Az lehet, de a lehetőségük megvolt!
A férfi még vitatkozik egy darabig, aztán feladja és kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja:
- De ez a csekk csak 100 dollárról szól!
- Igen, 250 dollárt számítottam fel Önnek a feleségemmel töltött buja éjszakáért.
- De én nem feküdtem le a feleségével!
- Az lehet, de a lehetősége megvolt…
ez a sportszelet előtti vagy utáni változat?
Ha már ennyi autós link van, akkor itt van még egy : http://youtu.be/K-DcPmda74M
inkább érdekes mint vicces. a természet mindig az ÚR
Már az első pár szó.... "Vállig érő kék szeme..." Mi a fasz ez csiga? persze értem, hogy a hajra gondolt de akkor is