Egy fotós elhatározza, hogy légi felvételeket csinál az Etnáról.
Telefonon rendel egy légitaxit. Amikor kiér a repülőtérre, látja, hogy egy kis gép áll a kifutón, nyitott ajtóval, utasra várva. Bedobja a csomagját, beül, majd mondja a pilótának:
- Mehetünk.
A gép felszáll. A fotós odaszól a pilótának:
- Legyen szíves az Etna fölé menni, ott majd csinálok néhány fényképet.
- Miért? - kérdezi a pilóta.
- Mert fotós vagyok, a fotósok pedig fényképeket szoktak csinálni.
Hosszú csend, majd a pilóta megkérdezi:
- Ezek szerint akkor nem maga az oktató!?
Hát nem tudom inkább engem bassz pofán ha bajod lenne a kutyáimmal... De ha őket bántod akkor félő, hogy a következő tucat az a seglukadban durranna el... ( nálam a kutya szent, és arról nem is tehet, hogy a gazdi nem tudja kezelni). És arról nem is szólok, hogy hányszor jobb a hallása és így mekkora kibaszás a petárda
Tavaly majdnem rendőrségi ügyem lett a kretén szomszédom kutyái (2vizsla, 2vmi bornyúszerü dög) miatt, miután 2x szóltam neki hallgattassa el dögeit, de nemtörtént semmi ezért közéjükb@sztam 1 petárdát.
Ezt az egész akciót a fix kamerája rögzítette, aminek még beis mutattam !
Másnap jött a falurendőr, hogy mivót itt éjje.., mondom neki, nemtom, én aluttam , aszongya de rajtavagyok a fölvételen, meg följelentve stb.., erre közöltem vele, h a láma szomszédom fődughattya magának a felvételét, mert nem hivatalos a kamerája, sőt még megis cseszhetik mert nincs engedélye közterület figyelgetésére.
Azóta nem köszönök neki , cseszőggyön meeg a hugyagyu kreténnye!
Nálunk a szembeszomszédok kutyáivval vagyok így.
Fél öt és elkezdenek ugatni, tromfolni egymást.
Csak ülnek és ugatnak vau, vau vau
Ennek mi értelme van? A párom ekkor szokta becsukni az ablakot
A házaspár már 24 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, alszanak négy órát, aztán folytatják útjukat. Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd négy óra múlva mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívja az igazgatót és reklamál:
- Miért ilyen drága a szoba, hiszen csak négy órát töltöttünk itt?
- Tudja, ez a legolcsóbb szobánk. Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferencia központtal, szaunával, így a szobák ára is ennek megfelelő.
- De mi nem vettünk igénybe semmilyen szolgáltatást!
- Az lehet, de a lehetőségük megvolt!
A férfi még vitatkozik egy darabig, aztán feladja és kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja:
- De ez a csekk csak 100 dollárról szól!
- Igen, 250 dollárt számítottam fel Önnek a feleségemmel töltött buja éjszakáért.
- De én nem feküdtem le a feleségével!
- Az lehet, de a lehetősége megvolt…
Telefonon rendel egy légitaxit. Amikor kiér a repülőtérre, látja, hogy egy kis gép áll a kifutón, nyitott ajtóval, utasra várva. Bedobja a csomagját, beül, majd mondja a pilótának:
- Mehetünk.
A gép felszáll. A fotós odaszól a pilótának:
- Legyen szíves az Etna fölé menni, ott majd csinálok néhány fényképet.
- Miért? - kérdezi a pilóta.
- Mert fotós vagyok, a fotósok pedig fényképeket szoktak csinálni.
Hosszú csend, majd a pilóta megkérdezi:
- Ezek szerint akkor nem maga az oktató!?