Nem birka a Magyar!
Csak tudatosan félrevezeti a média a többséget, akik szimpatizánsnak tűnhetnének.
Direkt rossz színben vetítik a Magyarságukért kiáltó embereket, antiszemitának, és fasisztáknak kikiáltva.
Egy érdekes példa a sok százból. http://youtu.be/Y_KMuVJFfzY
Új tanárnő érkezik az iskolába. Az első nap után kiborulva megy be az igazgatóhoz:
- Igazgató úr, nem bírok az egyik gyerekkel, állandóan azt ismételgeti, hogy "megb*lak, megb*lak, megba*lak..."
- Melyik az, a Móricka? Az a kis vörös, az első padban?
- Igen!
- Az meg is fogja...
erre csak annyit tudok mondani hogy volt egy ismerős akinek szokása volt ilyen 2 centis pengéjű késsel megszurkálni(vagy 50xgyors egymásután) az ilyen "szomszédokat"
még akkor is ha nem volt szomszéd
kerülték mint az ördög a szenteltvizet még ha falkában voltak akkor is
szóval a birka magyar is tehet erről a kialakult helyzetről
Nekem a cigányok nem munkatársaim, hanem a szomszédaim voltak.
Én 10 évig viseltem el a viselkedési normájukat.
Kaptam tőlük hideget bőven.
Kis srác koromban elvették a motorom, tönkrebuszták, amit a 2Ft-os sörös palackok visszahordásából spóroltam össze. Összesen 2700.- forintért vettem a motort, ki lehet számolni az hány sörösüveg visszahordása, bár volt hátszelem, apám masszív alkoholista volt, a rosszabbik fajtából.
Összetörték a trabantom a házunk előtt, elütöttek mikor motorral mentem, (azóta is meniscus szallag szakadás a térdemben).
Szemtanúk megfenyegetve, aki eljön tanúskodni annak kiszúrják a szemét.
Na szeressem őket?
Jobbik?
Ez a cigány-zsidó félelemmel teli társadalom akasztotta a pártra a szélső jobboldali világnézetet, mert tudják hogy egész EU-ban elítélik ezt a világszemléletet.
Pedig csak rendet akarnak, egyenlő alapokon.
Sem a Szoci, sem a Narancsos kormány nem talált arra megoldást, hogy a bűnözést valahogy visszaszorítsák.
A fejétől bűzlik a hal, amíg a legnagyobb legkorruptabb ember a belügyminiszterünk, addig itt nem lesz rend soha.
Miért van az, ha megtámadnak az orkok az utcán, s hívod a céget, aki elvileg minket Szolgál és Véd, jó ha 1 óra alatt kiér, de ha eldurran az agyad, s elkezdesz rendet rakni, 2 percen belül ott teremnek?
Most akkor ez a szlogen kinek is szól?
Persze ha fél az ember, vegyen magának önvédelmi fegyvereket.
De nem ez a megoldás.
Ne lehessen venni, de az embernek ne is forduljon meg ez a fejében, mert tudja hogy megvédik bármikor.
Nyugalmat szeretnék, s ehhez remélem ez a párt kell, hogy az embereknek visszaadja újra a BIZALMAT, s ne egymás ellen, hanem egymás mellé kerüljünk újra.
naugye hogy ugye?
több mint 2 percig beszél, még a riporter szavába is vág. és így sem derül ki az égvilágon semmi se
kíváncsi vagyok az ilyen embernek milyen barátai vannak, és mit tudnak megbeszélni egymással?
lehet párbeszédet is megérné felvenni
srácok, amondó vagyok hogy ezzel az aktuális és mókás videóval hagyjuk is rá a politizálást. jobb lesz mindenkinek ha tud nyugodtan aludni, és nem kúrja fel magát estére http://youtu.be/oUogFCpOPMU
Ha már elütlek nesze egy matrac a segged alá
Tomcat majdnem lecsavarta,amúgy tomcat nem jobbikos.
Mindent megdumaltunk!
Mikor veszel motort?
Csak tudatosan félrevezeti a média a többséget, akik szimpatizánsnak tűnhetnének.
Direkt rossz színben vetítik a Magyarságukért kiáltó embereket, antiszemitának, és fasisztáknak kikiáltva.
Egy érdekes példa a sok százból.
http://youtu.be/Y_KMuVJFfzY
A diri tud valamit...
Új tanárnő érkezik az iskolába. Az első nap után kiborulva megy be az igazgatóhoz:
- Igazgató úr, nem bírok az egyik gyerekkel, állandóan azt ismételgeti, hogy "megb*lak, megb*lak, megba*lak..."
- Melyik az, a Móricka? Az a kis vörös, az első padban?
- Igen!
- Az meg is fogja...
még akkor is ha nem volt szomszéd
kerülték mint az ördög a szenteltvizet még ha falkában voltak akkor is
szóval a birka magyar is tehet erről a kialakult helyzetről
Én 10 évig viseltem el a viselkedési normájukat.
Kaptam tőlük hideget bőven.
Kis srác koromban elvették a motorom, tönkrebuszták, amit a 2Ft-os sörös palackok visszahordásából spóroltam össze. Összesen 2700.- forintért vettem a motort, ki lehet számolni az hány sörösüveg visszahordása, bár volt hátszelem, apám masszív alkoholista volt, a rosszabbik fajtából.
Összetörték a trabantom a házunk előtt, elütöttek mikor motorral mentem, (azóta is meniscus szallag szakadás a térdemben).
Szemtanúk megfenyegetve, aki eljön tanúskodni annak kiszúrják a szemét.
Na szeressem őket?
Jobbik?
Ez a cigány-zsidó félelemmel teli társadalom akasztotta a pártra a szélső jobboldali világnézetet, mert tudják hogy egész EU-ban elítélik ezt a világszemléletet.
Pedig csak rendet akarnak, egyenlő alapokon.
Sem a Szoci, sem a Narancsos kormány nem talált arra megoldást, hogy a bűnözést valahogy visszaszorítsák.
A fejétől bűzlik a hal, amíg a legnagyobb legkorruptabb ember a belügyminiszterünk, addig itt nem lesz rend soha.
Miért van az, ha megtámadnak az orkok az utcán, s hívod a céget, aki elvileg minket Szolgál és Véd, jó ha 1 óra alatt kiér, de ha eldurran az agyad, s elkezdesz rendet rakni, 2 percen belül ott teremnek?
Most akkor ez a szlogen kinek is szól?
Persze ha fél az ember, vegyen magának önvédelmi fegyvereket.
De nem ez a megoldás.
Ne lehessen venni, de az embernek ne is forduljon meg ez a fejében, mert tudja hogy megvédik bármikor.
Nyugalmat szeretnék, s ehhez remélem ez a párt kell, hogy az embereknek visszaadja újra a BIZALMAT, s ne egymás ellen, hanem egymás mellé kerüljünk újra.
amúgy tavaly elütötték csavaros lett a lába ,tudtad ?
több mint 2 percig beszél, még a riporter szavába is vág. és így sem derül ki az égvilágon semmi se
kíváncsi vagyok az ilyen embernek milyen barátai vannak, és mit tudnak megbeszélni egymással?
lehet párbeszédet is megérné felvenni
2(vagy 1?) számjegyű intelligenciahányadossal nem is engednék senkit se szavazni
jó kedvem lett
http://youtu.be/oUogFCpOPMU