nekem volt egy csomó cigány munkatársam a mávnál
jelentős többségével sosem volt semmi baj
a vér másabb az tény, de a miénk is másabb mint pl az angoloké
a jobbikról meg az a véleményem hogy olyan mint a kerítés mögötti kutya, mihelyt kikerül az utcára elcsendesedik
már most is visszafogottabbak mióta bekerültek a parlamentbe, csak az elején feszelegtek
mindemellett lehet jobb választás lenne mint a többi
Már bocs, de a hasonlatod szar.
Nem a külső tulajdonságokkal, az életvitellel, a megélhetési normával van gondjuk a fehér népnek.
Ami nekünk fáj, az ennek a népnek a belső tulajdonsága.
És ez nem a pénztelenségből, hanem a véréből fakad.
Kis falunkban vannak jobb módban élő "integrálódott" kisebbség, és sajnos el kell mondjam hiába van pénzük, a belső tulajdonságuk ezzel nem változott.
Hiába az integráció.
Sőt.....
Sokkal jobban előtérbe kerül az agresszió a részükről, mivel nagyobb előnyben érzik magukat anyagilag, s ha a mai korrupt életvitelünkben valakit meg kell venni, az sem okoz nekik gondot.
Szvsz. nincs kivétel buszra fel mindet, meg sem állni velük Indiáig.
Ott lehetne Integrálódni.
Mindamellett amíg nem lesz olyan kormányunk aki a belső tulajdonságukat is megváltoztatná, addig a beilleszkedés nem fog menni.
Én személy szerint visszavezetném a halálbüntetést, lopásért pedig a kézfej levételét sebészeti módon.
2 hónapon belül rend lenne itt.
Nemhogy a kocsimat nem lopnák el az utcáról, (benne hagyott kulccsal), de ha valaki észrevenné a lopás tényét, lehet maga szerezné vissza, vagy legalábbis több ember próbálná megakadályozni.
Ne beszéljünk félre.
A rasszizmus nem divat, hanem egy életforma, stílus kiváltó oka.
Ez nem csak úgy van, ez valami okozata.
Ha a büntetések kialakulása normalizálódna, több pénz maradna a kormánykasszában is, fel tudna a közép-kereső réteg zárkózni, s egy perc alatt ez az ország túlnőné Európát.
Úgy gondolom csakis a JOBBIK tudna rendet rakni, ez látszik a videón is.
Az ugatás nem kevés félelmet takar, amit ez a párt vált ki belőlük.
ez a hangya-morzsa hasonlatot nem igazán értem.
szóval ha nincs biciklim, motorom, autóm, nincs semmi értékem, akkor a vidámvidámok se fognak bejönni? dehogynem... valamit úgyis találnak (ha nem, akkor meg rongálnak meg gyilkolnak)
azoknak rohadjon le,akik hagyták,sőt elősegítették a szaporulatukat amúgy ha ennyire harciasak,keresnek önkénteseket Afganisztánba.... ja,hogy oda bátorság is kéne,nemcsak nagy arc....
sokkal hamarabb. már a világháború után, amikor az egyik vajda felszólalt, hogy ott rontotta el a fehér ember, hogy segélyt kezdett el adni nekik. akkor meg minek dolgozzon, ha úgyis kap pénzt?
egyébként lassan megfordul a tendencia. a fehérek körében mostanában egyre több a 3 és több gyerek, míg közöttük csak az 1-2. ugyanis ők is rájöttek, hogy a plazmatv meg a tengeri nyaralás menőbb. de ez nem a vicc fórumra való.
Az úri nép elvan a maga fajtájával és nekem sem hiányoznak.
Nem egy helyen/körzetben lakunk.
De a pondróval sajna osztozni kell nekünk.
Más ha a pénzem miatt vagyok lenézve, mint ha az igénytelenség, bűnözés,semmittevés netovábbja miatt.
Én nem pusztítom el a környezetemet és szarok az udvar közepére.
Én a megoldást igenis a már említett dolgokban látom de ez nem demokratikus és elfogadott.
Szegényen is lehet rendet tartani a portán és illedelmesen viselkedni.( ismerek pár ilyet)
amúgy kb ott kezdődött az egész amikor kiszedték az adókedvezményt a fizetésből, és megduplázták a családi pótlékot
a kétezres évek elején történt nem emlékszem pontosan
onnantól kezdődött ez a fokozottabb szaporulat, bár még a régi rendszerben is több gyerek volt ott
nem a hasonlat a szar.....
az "úrinép" úgy néz rád(rám is mielőtt anyázni kezdenél ) mint egy darab kutyaszarra az utcán
amúgymeg az a hibás aki hagyta ezt a helyzetet kialakulni
olyan mint hangya a konyhában, ha nincs morzsa nincs hangya
Azért ne kezdjük ezt boncolgatni mert nem arról van szó és ezt te is tudod.
Nem patkányfészekben lakok, nem kell fosni ha este vagy nappal elmegyünk egymás mellett az utcában vagy nem fogok csinálni 6-8 gyereket és tartatom el az állam pénzén ( a te pénzeden). Nem vagyok koszos, büdös és mocskos és nem fogok bemenni este hozzá, kirámolni a frigóját, garázsát, kihúzni a gyümölcsfáját, amit előző napokban ültetett el és még sorolhatnám.
Ez elég szar hasonlat volt lásd be
ez nem megoldás
azt mondod ki kell irtani a "kisebbséget" mert nem a te általad elfogadott normák szerint élnek
ennyi erővel az operabálba járó kaviárfogyasztó elit téged is ugyanilyen módon likvidálhatna, mert legalább akkora társadalmi különbség van
hőbörgés, ugatás, fenyegetőzés, mutogatás, csoportosulás megy de, hogy miért is azt egyik sem tudja csak azt, hogy jobbikosok meg rendőrök és indul a csótány bandában előre.
Kutyafalka ahogy mondod.
Egy nagy tisztogatás kell ide 2 napos időintervallumban az ország egész területén és nincs vagy 15-20 évig gond. Nem elkötés meg beilleszkedés segítése. Buta, büdös, igénytelen, lusta, ösztön lény a 90%-a. A maradék maradhat, azok más kategória.
nem tudom hogy egyedül vagyok-e ezzel...
ha nem figyelek oda a szövegre (ami néha tényleg nemis kivehető), akkor olyan érzést kelt bennem mintha egy kutya menhelyet látnék. ugat mindegyik, egyik se tudja már mirefel háborog, csak csahol ahogy tud. egységes a falka.
azt nem tudom, ezek miért nem kis kertecekben vannak ha már ilyen kutya viselkedést tudnak tanusítani. ja, mellesleg ivartalanítás se volna egy hátrány.
jóbeszész